Νεος σκυλος!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ισως, για μένα "χτυπάει η καμπάνα"... λέω, ίσως...

υπ'οψιν μοντς και αντμιν εγω δεν σεβομαι του κομπλεξικους .

Φιλε το διαβαζουν και ανηληκοι το φορουμ και μπορει να μαθουν οτι στον κοσμο υπαρχουν πορνες , ντροπη και αισχος .

Και μοντς και αντμιν να κατεβει και το θεμα με την κτηνοβασια διαβαζουν και ανηλικα...
Καλημέρα, Νίκο!:)

Επειδή το θέμα (και, για την κυριολεξία, το nickname) το επιτρέπει, να σου πω πως το βλέπω...

Οπως είχε πει σε εκείνη την ατάκα ο Clint Eastwood: "Οι γνώμες είναι σαν τις κwλ@τ$ιπ%δες... ο καθένας έχει από μία"...

Κατά συνέπεια, η γνώμη σου και η γνώμη μου... τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...
Αυτό το θυμάμαι πάντα... και αυτό με οδηγεί να μην χρησιμοποιώ επιθετικούς προσδιορισμούς...

Τώρα, για την "αισθητική" (και όχι μόνο) του ζητήματος...
Επειδή έχω τα κέφια μου σήμερα, θα σου διηγηθώ ένα παλιό ανέκδοτο και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις...

Σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, που είναι φίσκα εκείνη την ώρα, ένας πελάτης, που έτρωγε μόνος του, φωνάζει (θυμωμένος) το σερβιτόρο...

Πελάτης: "Φώναξέ μου το αφεντικό σου αμέσως!!!"
Σερβιτόρος: "Μάλιστα κύριε"

Ερχεται ο ιδιοκτήτης "μαλιοκούβαρα" και ρωτάει τον πελάτη τι συμβαίνει... ο πελάτης (κατακόκκινος από θυμό) του δείχνει μιά κατσαρή τρίχα... η οποία, καταφανώς (επειδή μας διαβάζουν και παιδιά) προερχόταν από ανθρώπινο εφηβαίο...

Πελάτης: "Την τρίχα αυτή τη βρήκα μέσα στη μακαρονάδα μου, παλιάνθρωπε!!!"
Ιδιοκτήτης: "Κύριε, ζητούμε ταπεινά συγγνώμη... σας παρακαλώ, συγχωρήστε μας και θα σας προσφέρω δωρεάν το γεύμα σας, το κρασί σας και ότι άλλο καταναλώσετε"
Πελάτης: "Οχι, παλιάνθρωπε... θα σου κάνω μήνυση... θα σου το κλείσω το μαγαζί!!!"

Και σηκώνεται και φεύγει έξαλλος...

Ο ιδιοκτήτης, μέσα στην απελεπισία του, παίρνει το αμάξι και τον ακολουθεί, για να δει που μένει, μήπως μπορέσει και του ξαναμιλήσει και τον ηρεμήσει κλπ...
Κάποια στιγμή, ο πελάτης φτάνει στην κατοικία του, σε ένα ακριβό προάστιο...
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, παρκάρει στα γρήγορα και ακολουθεί κρυφά... και βλέπει να του ανοίγει την πόρτα μιά ημίγυμνη καλλονή...
Ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει τι να σκεφτεί... δεν ξέρει τι να κάνει...
Πλησιάζει αθόρυβα και ρίχνει μιά ματιά στο παράθυρο του σαλονιού...

Βλέπει το ζευγάρι να φιλιέται κλπ... και, κάποια στιγμή, βλέπει τον πελάτη να γονατίζει και να φιλάει τη γυναίκα, ακριβώς εκεί από όπου προήλθε εκείνη η "μοιραία τρίχα" στη μακαρονάδα του πελάτη...
Αφού αφήνει τα πράγματα να "εξελιχθούν"... του έρχεται μια ιδέα!!!
Πλησιάζει την εξώπορτα και χτυπάει το κουδούνι...
Του ανοίγει ο πελάτης (φορώντας μιά ρόμπα, πλέον)...
Τον αναγνωρίζει και αρχίζει και πάλι τις φωνές και τα βρισίδια...

Πελάτης: "Δε σου είπα πως δε θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου? Θα στο κλείσω το μαγαζί αληταρά!!!"

Ιδιοκτήτης: "Μα κύριε, με όλο το σεβασμό... στο κάτω-κάτω, εσείς πριν από λίγα λεπτά φιλούσατε ένα δάσος από τρίχες σαν αυτή που βρήκατε στη μακαρονάδα σας!!!"

Πελάτης: "Το κάθε πράγμα στον καιρό του και στον τόπο του... και είμαι σίγουρος ότι, ακόμα και συ ο αληταράς... ακόμα κι εσύ ο απατεώνας... αν, μέσα στο δάσος που φιλούσες, έβρισκες ένα μακαρόνι... θα αηδίαζες ακόμα κι εσύ, παλιάνθρωπε!!!"

Last edited:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Καλα και πολυ σουξε το nikname μου να ουμε...
το εβαλα εδω καθως και σε αλλα σαιτ μου μπαινω εχω το ιδιο και για να μην μπερδευομαι εβαλα το ιδιο...
εγω δεν ενοχλουμαι οτι και να πει καποιος για μενα η το ονομα μου...αν το χρησιμοποιησει για να με προσβαλει το σιγουρο ειναι οτι δεν θα προσβληθω γιατι δε με απασχολουν τετοιες μικροπρεπειες...
Απο την αλλη αν καποιοι εχουν προβλημα και θεωρουν οτι τους προσβαλει το αλλαζω ρε γκαιζ...Σιγα τα λαχανα...Γινεται να το αλλαξω η πρεπει να διαγραφω και να ξανακανω λογκ ιν?
Για σκυλια ειναι τελικα το φορουμ η για κανονες μπλογκοηθικης??
δεν περιμενα να προξενησω τοσο ντορο με το νικνειμ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
δεν περιμενα να προξενησω τοσο ντορο με το νικνειμ...
Γι'αυτό και για κάμποσες ακόμη από τις ερωτήσεις που κάνεις, έπρεπε πρώτα να διαβάσεις τους κανονισμούς να ουμε..

Αλλά...σιγά μην ασχοληθούμε με ψιλά γράμματα...δεν βαριέσαι...τι μας νοιάζει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Καλό θα ήταν να στείλεις ένα πμ ή e-mail στον admin, εξηγώντας τους λόγους, μήπως μπορέσεις να πετύχεις αλλαγή nickname [αν το κρίνει σκόπιμο και ο admin], σε κάτι πιο κομψό και κόσμιο. Αστείο ας είναι. Δεν θα μας αναστατώσει.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Η διαγραφη του προφιλ απο που γινεται?
ψαχνω πολυ ωρα και δεν το βρισκω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δεν γίνεται.

Και μια πρόσφατη εξήγηση, είναι αυτή:

Το κυρίως ζήτημα είναι πως διαγραφές λογαριασμών, όπως και διαγραφές θεμάτων ή δημοσιεύσεων δεν γίνονται κατά παραγγελία. Όλα αυτά βρίσκονται στην διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών για διάφορους λόγους.

Στις συζητήσεις μπορείτε να συμμετέχετε ή όχι, όπως επίσης μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας ή όχι.

Ένας από τους λόγους που δεν διαγράφονται λογαριασμοί εντελώς είναι διότι θα μπορούσε μετά κάποιος άλλος να χρησιμοποιήσει το ίδιο username (που πλέον θα ήταν διαθέσιμο) και να δημιουργήσει σύγχυση και πιθανά προβλήματα ακόμα και σε εσάς.

Δεν διαγράφονται, λοιπόν, λογαριασμοί.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε στην συμμετοχή σας!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Δεν γίνεται να κάνεις διαγραφή προφίλ...Μόνο με πμ στον αντιν μπορείς να αλλάξεις nickname.

Καλωσόρισες!! Πανέμορφος ο Πάρης σου! :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλώς ήρθες, ο Πάρης σου είναι πανέμορφος και μοιάζει αρκετά στον Prince μου, μόνο που ο δικός μου είναι διπλάσιος σε μέγεθος (και σε ομορφιά :cool: )

Το νικ σου είναι όντως απαράδεκτο, καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να σε πάρει κάποιος σοβαρά όταν επιλέγεις να συστηθείς έτσι σε ένα φόρουμ, είναι λες και αναβοσβήνουν φωτάκια "είμαι τρολλ" "μπήκα για flaming" κλπ
Βέβαια, δεν κάνουν τα ράσα τον παπά, αλλά και παπά χωρίς ράσα δεν τον αναγνωρίζεις αν δε στο πει ότι είναι.

Προσωπικά δε με προσβάλλει το νικ σου, ούτε με προκαλεί, αλλά ούτε αστείο μου φαίνεται. Ίσως κοροϊδευτικό.
Ελπίζω να παραμείνεις στην παρέα μας και να μάθουμε περισσότερα για σένα και τον σκυλάκο σου.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
Ισως, για μένα "χτυπάει η καμπάνα"... λέω, ίσως...

Καλημέρα, Νίκο!:)

Επειδή το θέμα (και, για την κυριολεξία, το nickname) το επιτρέπει, να σου πω πως το βλέπω...

Οπως είχε πει σε εκείνη την ατάκα ο Clint Eastwood: "Οι γνώμες είναι σαν τις κwλ@τ$ιπ%δες... ο καθένας έχει από μία"...

Κατά συνέπεια, η γνώμη σου και η γνώμη μου... τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...
Αυτό το θυμάμαι πάντα... και αυτό με οδηγεί να μην χρησιμοποιώ επιθετικούς προσδιορισμούς...

Τώρα, για την "αισθητική" (και όχι μόνο) του ζητήματος...
Επειδή έχω τα κέφια μου σήμερα, θα σου διηγηθώ ένα παλιό ανέκδοτο και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις...

Σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, που είναι φίσκα εκείνη την ώρα, ένας πελάτης, που έτρωγε μόνος του, φωνάζει (θυμωμένος) το σερβιτόρο...

Πελάτης: "Φώναξέ μου το αφεντικό σου αμέσως!!!"
Σερβιτόρος: "Μάλιστα κύριε"

Ερχεται ο ιδιοκτήτης "μαλιοκούβαρα" και ρωτάει τον πελάτη τι συμβαίνει... ο πελάτης (κατακόκκινος από θυμό) του δείχνει μιά κατσαρή τρίχα... η οποία, καταφανώς (επειδή μας διαβάζουν και παιδιά) προερχόταν από ανθρώπινο εφηβαίο...

Πελάτης: "Την τρίχα αυτή τη βρήκα μέσα στη μακαρονάδα μου, παλιάνθρωπε!!!"
Ιδιοκτήτης: "Κύριε, ζητούμε ταπεινά συγγνώμη... σας παρακαλώ, συγχωρήστε μας και θα σας προσφέρω δωρεάν το γεύμα σας, το κρασί σας και ότι άλλο καταναλώσετε"
Πελάτης: "Οχι, παλιάνθρωπε... θα σου κάνω μήνυση... θα σου το κλείσω το μαγαζί!!!"

Και σηκώνεται και φεύγει έξαλλος...

Ο ιδιοκτήτης, μέσα στην απελεπισία του, παίρνει το αμάξι και τον ακολουθεί, για να δει που μένει, μήπως μπορέσει και του ξαναμιλήσει και τον ηρεμήσει κλπ...
Κάποια στιγμή, ο πελάτης φτάνει στην κατοικία του, σε ένα ακριβό προάστιο...
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, παρκάρει στα γρήγορα και ακολουθεί κρυφά... και βλέπει να του ανοίγει την πόρτα μιά ημίγυμνη καλλονή...
Ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει τι να σκεφτεί... δεν ξέρει τι να κάνει...
Πλησιάζει αθόρυβα και ρίχνει μιά ματιά στο παράθυρο του σαλονιού...

Βλέπει το ζευγάρι να φιλιέται κλπ... και, κάποια στιγμή, βλέπει τον πελάτη να γονατίζει και να φιλάει τη γυναίκα, ακριβώς εκεί από όπου προήλθε εκείνη η "μοιραία τρίχα" στη μακαρονάδα του πελάτη...
Αφού αφήνει τα πράγματα να "εξελιχθούν"... του έρχεται μια ιδέα!!!
Πλησιάζει την εξώπορτα και χτυπάει το κουδούνι...
Του ανοίγει ο πελάτης (φορώντας μιά ρόμπα, πλέον)...
Τον αναγνωρίζει και αρχίζει και πάλι τις φωνές και τα βρισίδια...

Πελάτης: "Δε σου είπα πως δε θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου? Θα στο κλείσω το μαγαζί αληταρά!!!"

Ιδιοκτήτης: "Μα κύριε, με όλο το σεβασμό... στο κάτω-κάτω, εσείς πριν από λίγα λεπτά φιλούσατε ένα δάσος από τρίχες σαν αυτή που βρήκατε στη μακαρονάδα σας!!!"

Πελάτης: "Το κάθε πράγμα στον καιρό του και στον τόπο του... και είμαι σίγουρος ότι, ακόμα και συ ο αληταράς... ακόμα κι εσύ ο απατεώνας... αν, μέσα στο δάσος που φιλούσες, έβρισκες ένα μακαρόνι... θα αηδίαζες ακόμα κι εσύ, παλιάνθρωπε!!!"
Καλησπερα Γιαννη :)

Μια μερα ο Διογενης ο κυνικος αυνανιζοταν δημοσιως , τοτε ενας καθωσπρεπει Αθηναιος αηδιασε και του λεει " μα καλα δεν ντρεπεσαι ; " και ο Διογενης του απαντησε " οτι μακαρι να μπορουσα να ανακουφισω και την πεινα μου τριβοντας την κοιλια μου "

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλησπερα Γιαννη :)

Μια μερα ο Διογενης ο κυνικος αυνανιζοταν δημοσιως , τοτε ενας καθωσπρεπει Αθηναιος αηδιασε και του λεει " μα καλα δεν ντρεπεσαι ; " και ο Διογενης του απαντησε " οτι μακαρι να μπορουσα να ανακουφισω και την πεινα μου τριβοντας την κοιλια μου "
Σωστός...:)
και επίκαιρο!!!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Δεν μπαινω σε ενα φορουμ που ασχολειται με φροντιδα εκπαιδευση κλπ σκυλιων για να γνωσρισω τον πρεσβη....δηλαδη αν ειχα αλλο νικνειμ θα απαντουσατε πιο "σοβαρα" στις ερωτησεις μου? η μηπως οι ερωτησεις μου θα ακουγονταν πιο "σοβαρες" αν ειχα το πραγματικο μου ονομα η μηπως επειδη το νικνειμ ειναι πορνη του δασους δε θα μου παντουσατε καν γιατι δε "θα με περνατε σοβαρα"?
Οσο για το οτι το σαιτ το διαβαζουν παιδια θα ηθελα καποιος απο εσας να μου πει ποιο παιδι τη σημερον ημερα δε βομβαρδιζεται απο ανηθικοτητα εντος και εκτος διαδικτυου. Εδω ενα τορρεντ μπαινεις να κατεβασεις και απο διπλα σου πεταει την τσοντοδιαφημιση....
Εν πασει περιπτωσει αυτα τα πραγματα που μου λετε μερικοι απο εσας δειχνουν τη σοβαροφανεια σας και οχι τη σοβαροτητα σας. Ωστοσο εφοσον η διαγραφη ειναι αδυνατη ζητησα να αλλαχθει το νικνειμ μου αφου ενοχλειστε και ο σκοπος μου δεν ειναι αυτος, αλλα να μαθω περισσοτερα για την καλυτερη δυνατη συμβιωση του σκυλου μαζι μου.
Ειλικρινα λυπαμαι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν μπαινω σε ενα φορουμ που ασχολειται με φροντιδα εκπαιδευση κλπ σκυλιων για να γνωσρισω τον πρεσβη....δηλαδη αν ειχα αλλο νικνειμ θα απαντουσατε πιο "σοβαρα" στις ερωτησεις μου? η μηπως οι ερωτησεις μου θα ακουγονταν πιο "σοβαρες" αν ειχα το πραγματικο μου ονομα η μηπως επειδη το νικνειμ ειναι πορνη του δασους δε θα μου παντουσατε καν γιατι δε "θα με περνατε σοβαρα"?
Οσο για το οτι το σαιτ το διαβαζουν παιδια θα ηθελα καποιος απο εσας να μου πει ποιο παιδι τη σημερον ημερα δε βομβαρδιζεται απο ανηθικοτητα εντος και εκτος διαδικτυου. Εδω ενα τορρεντ μπαινεις να κατεβασεις και απο διπλα σου πεταει την τσοντοδιαφημιση....
Εν πασει περιπτωσει αυτα τα πραγματα που μου λετε μερικοι απο εσας δειχνουν τη σοβαροφανεια σας και οχι τη σοβαροτητα σας. Ωστοσο εφοσον η διαγραφη ειναι αδυνατη ζητησα να αλλαχθει το νικνειμ μου αφου ενοχλειστε και ο σκοπος μου δεν ειναι αυτος, αλλα να μαθω περισσοτερα για την καλυτερη δυνατη συμβιωση του σκυλου μαζι μου.
Ειλικρινα λυπαμαι.
Συμφωνώ . Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να φέρει το nick σου είναι ότι κάποιοι, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, μπορεί να σε περάσανε στην αρχή για τρολλ και να μην συμμετέχουν στο θέμα σου. Και ειδικά επειδή τώρα τελευταία έχουμε πολλά τέτοια φαινόμενα. Κατά τα άλλα δεν βρίσκω κανένα λόγο που έγινε τόσο μεγάλο θέμα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τελικά, γιατί άλλαξε 3 σπίτια ο σκυλάκος σου και από που ξεκίνησε και κατέληξε σε σένα?
Και τι ηλικία έχει τώρα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αχαχαχαχαααα είδα το νέο σου nick! Τελικά όντως έχεις χιούμορ καλώς ήρθες και να σου ζήσει ο μικρός :D

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Τον ειχανε παει δωρο στη μαμα ενος φιλου μου...μετα δε μπορουσε να τον κρατησει και τον εδωσε στο γιο της (φιλο μου) μετα ειχε παει αυτος ο φιλος διακοπες και μου τον ειχε αφησει.... ε και δε του τον ξαναδωσα πισω...αχχαχΑχΑχ ηταν κεραυνοβολος!!! Βεβαια ειχε και αλλο σκυλι ο ανθρωπος...ενα λαμπραντορ ριτριβερ κουκλι ζωγραφιστο και δεν ειχε χρονο για 2 σκυλια...οποτε καταληξαμε μαζι με τον παρουλη.
Τωρα ειναι 9 μηνων.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Οπως καταλαβατε αυτο ειναι το καινουριο νικνειμ μου.
Καλως σας βρηκα λοιπον ολοκαινουρια.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ας μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου...

1. ...δηλαδη αν ειχα αλλο νικνειμ θα απαντουσατε πιο "σοβαρα" στις ερωτησεις μου? η μηπως οι ερωτησεις μου θα ακουγονταν πιο "σοβαρες" αν ειχα το πραγματικο μου ονομα...

2. ...Οσο για το οτι το σαιτ το διαβαζουν παιδια...

3. ...αυτα τα πραγματα που μου λετε μερικοι απο εσας δειχνουν τη σοβαροφανεια σας και οχι τη σοβαροτητα σας...

4. ...ο σκοπος μου δεν ειναι αυτος, αλλα να μαθω περισσοτερα για την καλυτερη δυνατη συμβιωση του σκυλου μαζι μου...
1. Η απάντηση είναι: Σαφώς όχι!

2. Σε κανένα σημείο αυτών που έγραψα δεν ανέφερα το ότι "μας διαβάζουν παιδιά"... έχω 4 από αυτά (αρκετά μεγάλα) και ξέρω καλά το επίπεδο των "γνώσεών" τους!!!
μόνο στο ανέκδοτο που αφηγήθηκα, έγραψα περιφραστικά "επειδή μας διαβάζουν παιδιά"...

3. Οπως έγραψα και λίγο νωρίτερα... αυτά είναι γνώμες... η δική μου... η δική σου... του άλλου...
Δεν βγάζεις άκρη με τις γνώμες...
Αν μας "ζήσεις" λίγο, μπορεί να αρχίσεις σιγά-σιγά να αναθεωρείς τη γνώμη σου, για κάποιους, προς το καλύτερο... ή, μπορεί να αρχίσεις να αναθεωρείς και αντίστροφα...

4. Και είμαι σίγουρος ότι ο σκοπός σου είναι αυτός... και, θέλω να πιστεύω ότι "εδώ μέσα" υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μάθεις περισσότερα πράγματα για την καλύτερη δυνατή συμβίωση με το σκύλο σου... όπως έμαθα κι εγώ και άλλοι, πολλοί...

Σαν τελικό σχόλιο, να πω ότι το μόνο που δεν με ενόχλησε είναι το ότι "μας διαβάζουν παιδιά"...
Απλά (όπως θα καταλάβεις κι εσύ, διαβάζοντας διάφορα θέματα), είμαι μέλος εδώ και 3 χρόνια περίπου... και μπορώ να προβλέψω (οχι πάντα, αλλά αρκετά συχνά) τους τρόπους που μπορεί να "κακοφορμίσουν" διάφορα ζητήματα...

Ο τρόπος που γράφεις δεν με ενόχλησε στο παραμικρό... το αντίθετο, μάλιστα...

Υ.Γ. Επρεπε να ήσουν "εκεί" την εποχή που γράφτηκα σαν μέλος... όπου υπήρχαν αρκετές μάχες για πράγματα, που μόνο το σκύλο δεν αφορούσαν... θα μπορούσα να "το βάλω στα πόδια"... δεν το έκανα και νομίζω ότι βγήκα κερδισμένος, πάντα σε σχέση με το σκύλο...

Υ.Γ.2. Και, με την ευκαιρία, Aunt Mary, καλώς ήλθες!:)

Last edited: