Νεο μελος...ζητα ενημερωση full!!

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Καλησπερα σε ολουσ κ συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον site σας!
Ειμαι ο Πανος 27 ετων.Θελω να αποκτησω σκυλο εδω κ πολυ καιρο αλλα δεν γινοτανε μεχρι τωρα επειδη μενω με τους γονεις μου!Πολυ συντομα που μετακομιζω ομως ειμαι πανετοιμος για να προσπαθησω κ εγω να γινω ενας καλος ιδιοκτητης!Τοσο καιρο βεβαια δεν εκατσα με σταυρωμενα τα χερια.Διαβασα κ ενημερωθηκα κ συνεχιζω να το κανω!!
Λοιπον εχω καταληξει σε μια ρατσα η οποια ειναι ετσι οπως τη θελω.
Θελω ενα μεσσαιο προς μεγαλο σκυλο,ενεργητικο χαρουμενο κοινωνικο(αλλα αν γινεται κ λιγο καχυποπτο οταν μεγαλωσει με τους ανθρωπους που βλεπει πρωτη φορα).Το σπιτι μου θα ειναι αρκετα μεγαλο κ θα εχει κ κηπο οποτε μπορω να ασχολουμαι με τον σκυλο εκει κ με μικρες σχετικα βολτες φυσικα τις μερες που θα δουλευω(κατα μεσο ορο 8 - 10 ωρες),ενω τα σαββατοκυριακα που υπαρχει απλετος χρονος θα κανουμε κατι πιο μεγαλο...κ παρα το οτι το σπιτι ειναι καινουργιο ο σκυλος θα κοιμαται μεσα.Γενικα σκοπευω το 80% του ελευθερου μου χρονου να πηγαινει σε αυτον.
Ο λογος που τον θελω σχετικα μεγαλοσωμο ειναι οτι απλα θελω να τρομαζει αυτους που πρεπει μονο με το μεγεθος του(κ γενικα οι ασχετοι φοβουνται οταν βλεπουν κατι μεγαλο).
Τωρα ειμαι στη φαση που θα αρχισω να κοιταω σε εκτροφεια για να παρω μια γευση μιας κ υπολογιζω οτι τηελω να τον εχω γυρω στον οκτωβρη - νοεμβρη!
Τελος επειδη δεν ειχα ποτε μου σκυλο εχω αποφασισει να παρω θυληκο..για να υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να μπω σε περιπετειες...
Θα ηθελα να μου πειτε αν φωτογραφιζω καλα την ρατσα που εχω διαλεξει..γιατι αν μου πειτε ολες τις αλλες σημαινει οτι κατι εχω σκεφτει λαθος...Λοιπον ποια ρατσα φωτογραφιζω?
Τhx...και συγνωμμη για την πολυλογια...

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
...) λες το πρωτο μου σκυλι να ηθελα να ειναι ροτ?Εκτιμω οτι θα ηταν λαθος να παρω ενα τετοιο σκυλο οντας απειρος...

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
ωχ 0/2 what the f%#@?...ημουν πολυ αισιοδοξος αλλα οντως θα μπορουσε να ειναι κ γερμανικος ποιμενικος...αλλα αποκλειστηκε λογω μακριας τριχας...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οχι λαμπραντορ ρε φιλε, αυτα κανουν κωλοτουμπες στους ξενους, χαχαχα...
εαν δεν το ξερεις εν τω μεταξυ, η κοντη τριχα ειναι χειροτερη απο την μακρια:)

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
ναι κατι εχω ακουσει...αλλα τι ψαχνουμε τωρα το παρεβλεψα..Anyway για να μην κουραζω boxer εχω αποφασισει...τοσο εξω εχω πεσει?Δεν ταιριαζει σε αυτο που φανταζομαι?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
...) λες το πρωτο μου σκυλι να ηθελα να ειναι ροτ?Εκτιμω οτι θα ηταν λαθος να παρω ενα τετοιο σκυλο οντας απειρος...

γιατί όχι???

εμένα το πρωτο μου σκυλί ροττ ήταν και από τότε κόλησα

και εχει και ότι ζητάς

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
οκ εγω δεν εχω κ τοσο αυτοπεποιθηση...εισαι το προτυπο μου αν δεν εχεις συναντησει προβληματα κ δεν ειχες σχεση με σκυλους οπως εγω...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν μου περασε καν απο το μυαλο το μποξερ, το θεωρουσα μεσαιο σε μεγεθος.
τωρα που το ανεφερες, ναι... δεν ξερω σχεδον τιποτα για αυτα τα σκυλια ομως, οποτε θα σε βοηθησει καποιος αλλος που γνωριζει καλυτερα.:)

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
ναι οκ μεσαιου μεγεθους,δεν ξερω ακριβως τις κατηγοριες!Μπορει καποιος να με κατατοπισει για τα ιατρικα του εξοδα στις αρχες που φανταζομαι θα ειναι πολλα κ επαναλαμβανομενα?Τι να υπολογιζω πανω κατω για τους πρωτους μηνες κ ποτε θα χαλαρωσουν?Μιλαω για τα στανταρ εξοδα,οχι για κατι απροοπτο που ελπιζω να μην υπαρξει ποτε!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο φόρουμ Panos0685! :)

Εκτός την αγορά και το κόστος του εμβολιασμού του κουταβιού, θα πρέπει να υπολογίσεις +100 ευρώ το μήνα πάγια έξοδα για τροφή, αμπούλες για εξωπαρασιτα κτλ + 800 ευρώ περίπου για την εκπαίδευση του + 200 ευρώ για τις προληπτικές του εξετάσεις 2 φορές το χρόνο + επαναληπτικούς εμβολιασμούς + αποπαρασιτωσεις + τα extra (crate, σκυλόσπιτο, παιχνίδια, λουριά κτλ)

Όλα αυτά σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας στο σκύλο (πράγμα απίθανο).

Last edited:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Και εγω που νομιζα κανα dogue de bordeaux, κανα bullmastif, κανα μαστινο!

δεν ξερω ποσο τρομακτικο μπορει να ειναι ενα μποξερ! συν αυτο που ειπε ο ντενις?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Για μένα το πιο "τρομακτικό" και ταυτόχρονα γοητευτικά κομψό (και δε θέλω αντιρρήσεις) σκυλί είναι το ντόπερμαν. Χάρμα οφθαλμών, υπέροχο ζώο και απειλητικό στη μορφή ακόμα κι αν είναι παρτσακλό-χαζοχαρούμενο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μαυρο να ναι και ολα τ αλλα θα τα βρουμε, χαχαχα...
τωρα που το αναφερατε λοιπον, ειμαι με τον μικρο μου γιο, 2,5 χρονων ,αναμεσα σε καμια πεντακοσαρια ροτ στην εκθεση:D
κραταει ο ντενις το ροτ του και λεω στον μικρο,θα χαιδεψεις το σκυλακι?
(μου εκανε εντυπωση που κρατουσε αποσταση ασφαλειας, περιπου εναμιση μετρο) και δεν ηθελε να το πλησιασει,ενω ειχε χαιδεψει πριν λιγο τα θιβετιανα.
τελος παντων, δεν ηθελε να το χαιδεψει.
φευγοντας, τον ρωταω, γιατι δεν ηθελες να χαιδεψεις το σκυλακι εκεινο?
-ειναι μπλε! πολλα πολλα μπλε μαμα!
:D( μπλε λεει το μαυρο χρωμα)

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Ανεπιφύλακτα γερμανικό ποιμενικό και εφ όσον είναι το πρώτο σου σκυλί θα προτείνω θηλυκό. Ζει μαζί μας σε διαμέρισμα εδώ και δύο χρόνια, έχει εγκλιματιστεί περίφημα, βέβαια δεν της λείπουν οι βόλτες (τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα), το καλό φαί και η πολύ πολύ αγάπη απ όλα τα μέλη της οικογένειας. Η βασική εκπαίδευση ,που έγινε κατ οίκον κόστισε περίπου 450 ευρό. Ειμαστε κατενθουσιασμένοι με την σκυλίτσα και τον εξαιρετικό της χαρακτήρα.

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Hi k thx για το ενδιαφερον...εγω απο οτι εχω καταλαβει απο αυτους που δεν ασχολουντε με σκυλους το boxer ειναι τρομακτικο....τωρα για την αθληση δεν ξερω ακριβως τι χρειαζεται...Καθημερινες οντως δε θα υπαρχει χρονος για μεγαλες βολτες σε διαρκεια κ ενεργεια αλλα σκ σιγουρα.Ελπιζω να μη χρειαζεται καθε μερα να τρεχει 10χλμ...3 φορες την ημερα βολτα εξω κ παιχνιδι στον κηπο δεν αρκουν?Εκτροφεια για να βρω να παρω στον ΚΟΕ κατ ευθειαν?Γιατι εγω ψαχνω απο internet.Θα μου δωσουν κ αλλα που δεν ειναι sto internet φανταζομαι ετσι?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161