Νεο μελος...ζητα ενημερωση full!!

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
εμένα μου φαίνεται πως ο εθελοντισμός στην Ελλάδα χρειάζεται πολλές τονωτικές ενέσεις

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
από την κατάσταση στον κοε που σχολίασε και ο συμφορουμίτης-η οποία κατάσταση προέκυψε όταν ο συμφορουμίτης που ψάχνει σκύλο πήρε τηλ στον κοέ και αυτοι του απάντησαν όπως του απάντησαν.
και επειδή έτσι ξέρω-ότι στον κοε οι εργασίες γίνονται σε εθελοντική βάση.

εκτός κι αν ξέρω βλακεία-άρα και στην προέκταση της βλακείας αυτής είμαι κι εγώ ο βλάκας:(

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nαι, δεν είναι έτσι (όχι πως είσαι βλάκας αλίμονο) :rolleyes:

Στον ΚΟΕ πληρώνονται. Η εργασία είναι πενθήμερη αποκλειστική και πολλές φορές υπερωριακή ...

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
Nαι, δεν είναι έτσι (όχι πως είσαι βλάκας αλίμονο) :rolleyes:

Στον ΚΟΕ πληρώνονται. Η εργασία είναι πενθήμερη αποκλειστική και πολλές φορές υπερωριακή ...

σε παρακαλώ-αφού αναπαράγω μια βλακεία που άκουσα,είμαι βλάκας αναμφιβόλως. απλά είμαι "παρτ τάιμ βλάκας" και "γουόναμπι πιο έξυπνος από τους άλλους"

εαν πληρώνονται τότε ίσως να παίρνουν λίγα...άλλωστε με τις τιμές στα ύψη όλοι λίγα παίρνουμε...τι να πώ

βλέπω αντίστοιχους συλλόγους στο εξωτερικό και έχουν ονλάιν τις γέννες με τα τηλ των εκτροφέων από δίπλα να πάρεις τηλ να συνεννοηθείς

και από που πληρώνονται?από τον κρααααααααάτος?

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Από πιο πολλά μέλη και πιο πολλές εκθέσεις με πιο πολλές συμμετοχές.

Ο ΚΟΕ αν δε κάνω λάθος απασχολεί πέντε υπαλλήλους. Αν υπολογίσει κάποιος, τηλέφωνα, φαξ, email, αλληλογραφία εσωτερικού - εξωτερικού, pedigree, εκθέσεις, πρακτικά κλ.π. κατά την άποψη μου όλα κυμαίνονται σε φυσιολογικό επίπεδο. Καλύτερα μπορούν πάντα να είναι τα πράγματα και πολύ σωστά όλοι θέλουμε το βέλτιστο. Αν όμως υπολογίσουμε ότι υπάρχουν άδειες όπως και όταν τις προβλέπει ο νόμος, στην πράξη δεν είναι πάντα όλοι on duty.

Πέραν αυτού, δε νομίζω ότι έχουν όλοι την ίδια εμπειρία ;)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
George, τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις ? εφοσον διαθετουν χρονο στο να στειλουν γεννες που εγιναν πριν εναμισυ χρονο, γιατι δεν διαθετουν τον ιδιο χρονο για να στειλουν τις προσφατες γεννες , ΣΥΓΧΡΟΝΩς με ολα τα εκτροφεια της φυλης που ενδιαφερεσαι ( κι ας μην εχουν γεννες τωρα)?

- καπου , δεν θυμαμαι τωρα σε ποιο τοπικ ειναι, ειχαμε ρωτησει για εκτροφεις ροτ στον κοε, τι ειχαν στειλει, θυμαστε?:paja1:....-

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
δεν είμαστε οφ τόπικ
ενημερώνουμε τον νέο φίλο για την κατάσταση στην ελληνική κυνολογία

και ερώτηση

υπάρχει και αντίπαλο δέος στον ΚΟΕ? στην αμερική ας πούμε έχουν AKC και μια άλλη που η μίά κάνει πως δεν υπάρχει η άλλη.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
George, τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις ? εφοσον διαθετουν χρονο στο να στειλουν γεννες που εγιναν πριν εναμισυ χρονο, γιατι δεν διαθετουν τον ιδιο χρονο για να στειλουν τις προσφατες γεννες , ΣΥΓΧΡΟΝΩς με ολα τα εκτροφεια της φυλης που ενδιαφερεσαι ( κι ας μην εχουν γεννες τωρα)?

- καπου , δεν θυμαμαι τωρα σε ποιο τοπικ ειναι, ειχαμε ρωτησει για εκτροφεις ροτ στον κοε, τι ειχαν στειλει, θυμαστε?:paja1:....-
Θα έπρεπε πράγματι να δίνουν ενήμερες πληροφορίες. Αυτό θα γινόταν αν το ζευγάρωμα και όχι μόνο η δήλωση της γέννας έφταναν στον ΚΟΕ. Όταν ο ΚΟΕ παίρνει τη δήλωση της γέννας (μέσα σε 30 ημέρες), και δίνει την πληροφορία στον ενδιαφερόμενο για 2,3,4 μήνες μετά, λογικό είναι ότι δεν υπάρχουν πια κουτάβια.

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο ενδιαφερόμενος, είναι να βρει μερικά site των εκτροφέων που ασχολούνται με τη φυλή και να παρακολουθήσει τις αναγγελίες ζευγαρωμάτων ή ακόμα καλύτερα να επικοινωνήσει μαζί τους.

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
πιστευω οτι το μποξερ ειναι καλη επιλογη για πρωτο σκυλο αρκει να κανεις σωστη ερευνα αγορας κ μην σε δουλεψει ο καθε απατεωνας.εκτος απο το καθημερινο σου προγραμμα σκεψου κ τις διακοπες η τα ταξιδια αν μπωρις να τον παιρνεις μαζι η αν τα οικονομικα σου επιτρεπου για να τον αφινεις σε καπιο κεννελ.ΥΓ.τιν τριχα την εχεις οτι σκυλο κ να παρις

nargini

Active Member
7 Αυγούστου 2008
37
0
Καλέ πώς δεν είναι? Πάρε έναν Αγίου Βερνάρδου. Βάλτου πνίχτη και βγες στο δρόμο. Κανείς δε θα σε πλησιάσει (σε ανίδεο). !

Οχι πνιχτη!!!:eek: Με τιποτα, μεχρι κ αναπνευστικα μπορει να δημιουργησει, καλητερα καφαλαριά.