Νερο???

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Μια ερωτηση θελω να κανω,το σαββατοκυριακο η luna εβγαλε κανα δυο φορες σε μεγεθος κερματος των δυο ευρω κιτρινο αφρο με την ενδειξη οτι ηθελε να κανει εμετο.Δεν ειχε φαει,ειχε πιει ομως νερο....
Απο το μεσημερι της κυριακης και επειτα της εβαλα εμφυαλωμενο νερο γιατι ειπα μηπως την πειραξε αυτο.Πειραζει?Μεχρι τωρα δεν εχει ξανακανει τιποτα.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Που της έβαλες εμφιαλωμένο φυσικά κ δεν πειράζει.Ίσα ισα είναι καλύτερα(έτσι έχω διαβάσει σε περιοδικό τουλάχιστον). Τώρα γιατί το έκανε αυτό δεν ξέρω..

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
frenchie αυτο ειναι το παρατηρησα και σημερα,παιζει ,τρεχει χοροπηδαει και δεν τρωει το σκατο,τσισα-κακα ολα οκ...απλα δεν παει να φαει.Τι την επιασε ξαφνικα,δεν το εχει ξανακανει αυτο,να μην φαει δηλαδη.....για ωρες.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καμια φορα τους ποναει και λιγο το στομαχι!
Γουργουριζει κιαολας η κοιλια τις??

Εγω σε τετιες περιπτοσεις της δινω λιγο Cottage Chese η γιαουρτι με ενα κουταλακι του γλυκου αργυλο και μετα απο κανα μισαωρο πηγαινει παντα να φαει.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
ναι γουργουριζει και κανει σαν να εχει λοξυγγα,παω να παρω τετοιο που λες να της δωσω και βλεπουμε,πιστευω να φαει μετα :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δεν ειναι κατι το υγρο αυτο ειναι τα γαστρικα υγρα..
μπορει να εφαγε κατι που δεν το πηρες χαμπαρι,οπως να εφαγε ενα παιχνιδι της, η γκαζον απο κατω ,η να ξεμαλιασε καμια φλοκατι ,για σκεψου..

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Οχι οχι εκανα αυτο που ειπε η frenchie,εφαγη σαν τρελη,ηπιε νερο,εκανε τσισα 2 φορες , εκανε σφιχτη εκκενωση :lol: και τωρα ροχαλιζει ανασκελα με τα ποδια ανοιχτα :D φαινεται οκ την παρακολουθω και βλεπουμε.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
παντως ο δικος μου πολλες φορες οταν σκιζει ενα παιχνιδι η κοματιαζει ενα αλλο και τυχει να φαει καποιο κοματακι κανει εμετο..
καλα εκανες..απλα για να δουμε την αιτια..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
vaso said:
FrenchieFan said:
..με ενα κουταλακι του γλυκου αργυλο ...
Τί είναι αυτό??
Μια σκονη απο ειδικα πετρωματα!
Την βρισκουμε στα καταστηματα υγειηνις διατροφης (για εσωτερικη χρηση και για εξωτερικη).

Εδω γραφει μερικα πραγματα για αυτο¨
http://fe-mail.gr/pages/posts/health_nutrition/health_nutrition1737.php

Ειναι εντελος φυσικο- δεν εχει παρενεργιες και βοηθαει θαυμασια σε μικρες στομαχιακες και πεπτικες διαταραχες.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.619
11.009
Athens
vaso said:
FrenchieFan said:
..με ενα κουταλακι του γλυκου αργυλο ...
Τί είναι αυτό??
O άργιλος... η σκόνη που την κάνουμε λάσπη (πρασινο-γκρι) με νερό και την βάζουμε και μάσκα στη μούρη μας! 8)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
kango1 said:
παντως ο δικος μου πολλες φορες οταν σκιζει ενα παιχνιδι η κοματιαζει ενα αλλο και τυχει να φαει καποιο κοματακι κανει εμετο..
καλα εκανες..απλα για να δουμε την αιτια..
εμενα παντως κανει κακα 8)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
της εκανα λιγο ρυζακι με κοτα στηθος για βραδυνο εφαγε μια χαρα ηταν σιγουρα επειδη ηταν νηστικια η γα'ι'δουρα για να με τρομαξει το εκανε? :lol: αφου δεν τα αντεχω τα παρατραγουδα :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
keyman said:
ο ίδιος άργιλος είναι και για εξωτερική χρήση και για εσωτερική? :roll:
Βασικα το ιδιο πραγμα ειναι!
Απλα αυτο για εσωτερικη χρηση ειναι πιο λεπτοαλεσμενο- ενω το αλλο εχει μεγαλυτερο κοκκο- κατι που θα ειναι μαλλον ενοχλιτικο, οταν μασσας κατι σαν αμμος!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Μόλις έκανε το ίδιο και η δικιά μου...Έβγαλε κίτρινο υγρό σαν αφρό..
Ούτε ώρα έχει να φάει ούτε νερό είχε πιει πολύ.. :(

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
:? Έγώ παντωs για καλο και για κακο πεταξα και την τροφη,γιατι ειχα φοβηθει και πηρα καινουρια τουλαχιστον να ξερω οτι δεν παιζει να εφαγε κατι περιεργο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr