Ενώ στην ποιότητα δεν έχει; Εσύ μπορείς να τρως μόνο ρύζι και καλαμπόκι, chicken nuggets από το βρώμικο και να είσαι και υγιής;οντως εχει διαφορα...στην ποσοτητα .αρκετη διαφορα...εκανα εγω λαθος...
Τι κατοικίδιο εχεις?Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελλος στο forum, και θελω να σας πω και εγω την γνωμη μου για την Artemis.
Ειναι μια αρκετα καλη τροφη σε σχεση με τα λεφτα της και η παραγωγη της νομιζω...ειναι απο Ισπανια (για αυτην που αναφερατεται στα ποιο πανω μηνυματα εννοω).
Η γνωμη μου ειναι πως συμφωνω με καποια post πιο πανω δηλαδη, οτι η ακριβοτερη δεν ειναι παντα και η καλυτερη, αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες και πιο ακριβες απο την Artemis και οχι μονο...
Οπότε για κάνε και μια νορμάλ παρουσιαση τους με φωτογραφίες κλπ. Πολλοι θα χάζευαν τετοια σκυλιά. Ειδικά πρεσα.Τα σκυλια μου ειναι πρεσα/ντογκο καναριο και ροτβαϊλερ.
Βρε Predator...καλώς ήρθες κιόλας...τι είναι αυτά που μας λες;Οπως καταλαβαινεις το πρεσα καναριο δεν ειναι ενα απλο σκυλακι και εχει πολυ ενεργια μεσα του αλλα δεν ειναι ουτε δολοφονος οπως τα θεωρουνε μερικοι ετσι...?