Ξηρά τροφή Άρτεμις (ελληνική)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Βρε συ ξέρεις να διαβάζεις;
Για να στα κάνω πίο ευκολα και να πέφτουν μέσα ακριβώς στις ταμπέλες
Για σκυλί 20 κιλών η όριτζεν συνιστα 200 γραμμαρια ημερίσια δόση και η συγκεκριμένη Αρτεμις που συστήνεται για less activ διαβίωση (γιατί έχει άλλη για activ) 575 γραμμάρια

Κανε τους λογαρισμούς 26,73 ευρώ το μήνα η Αρτεμις και 32,44 το μήνα η Οριτζεν

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
η Orijen με την artemis που λες καμιά σχέση.
εγώ σου λέω να ξανα διαβάσεις τα ποστ του epial και της chrysoula και ίσως αλλάξεις γνώμη.

θα φέρω και εγώ ένα παράδειγμα του δικού μου σκύλου που είναι 8 κιλά:
με τις belcando, royal canin, acana, orijen κτλ. στις ίδιες κατηγορίες η ημερησία δόση είναι κοντά στα 150 γραμμάρια την μέρα.
Με την Artemis είναι γύρω στα 270 γραμμάρια.

γιατί αυτό?? μήπως είναι τόσο ελλειπή τα συστατικά της που πρέπει να καταναλωθεί μεγαλύτερη απο την μέση ποσότητα για να αποκομίσει ο σκύλος έστω και κάτι απο τα συστατικά που δίνει?
ποιος ξέρει άραγε..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
οντως εχει διαφορα...στην ποσοτητα .αρκετη διαφορα...εκανα εγω λαθος...
Ενώ στην ποιότητα δεν έχει; Εσύ μπορείς να τρως μόνο ρύζι και καλαμπόκι, chicken nuggets από το βρώμικο και να είσαι και υγιής;

Predator

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελλος στο forum, και θελω να σας πω και εγω την γνωμη μου για την Artemis.
Ειναι μια αρκετα καλη τροφη σε σχεση με τα λεφτα της και η παραγωγη της νομιζω...ειναι απο Ισπανια (για αυτην που αναφερατεται στα ποιο πανω μηνυματα εννοω).
Η γνωμη μου ειναι πως συμφωνω με καποια post πιο πανω δηλαδη, οτι η ακριβοτερη δεν ειναι παντα και η καλυτερη, αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες και πιο ακριβες απο την Artemis και οχι μονο...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελλος στο forum, και θελω να σας πω και εγω την γνωμη μου για την Artemis.
Ειναι μια αρκετα καλη τροφη σε σχεση με τα λεφτα της και η παραγωγη της νομιζω...ειναι απο Ισπανια (για αυτην που αναφερατεται στα ποιο πανω μηνυματα εννοω).
Η γνωμη μου ειναι πως συμφωνω με καποια post πιο πανω δηλαδη, οτι η ακριβοτερη δεν ειναι παντα και η καλυτερη, αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες και πιο ακριβες απο την Artemis και οχι μονο...
Τι κατοικίδιο εχεις?

Γιατι αν εχει σκύλο και εισαι ικανοποιημένος με το σχεδόν 50% σιτηρα...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τα σκυλια μου ειναι πρεσα/ντογκο καναριο και ροτβαϊλερ.
Οπότε για κάνε και μια νορμάλ παρουσιαση τους με φωτογραφίες κλπ. Πολλοι θα χάζευαν τετοια σκυλιά. Ειδικά πρεσα.

Αλλά για πές μας αναλυτικά για την Αρτεμις, πώς την προτίμησες, πώς την δέχονται τα σκυλιά, τι αλλαγες εχεις δει.
Γιατι οι περισσότεροι εδώ, θεωρωντας τα σκυλιά κατεξοχην σαρκοβόρα όντα, δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να σκεφτούμε να δώσουμε κάτι που κατά το ημισυ αποτελειται από τροφή για κότες. Εσύ πώς κατεληξες σε αυτή?

Loki

Member
19 Ιουλίου 2012
9
0
Οι περισσοτερες τροφες του εμποριου εχουν γυρω στο 50% σιτηρα ( εξαιρουνται οι πραγματικα καλες), η συγκεκριμενη εχει παραπανω. Το προβλημα ομως δεν ειναι τα σιτηρα, ειναι οι πηγες πρωτεινης:Κρεατάλευρα,Γεύμα πουλερικών,Αιματάλευρο. Στην τελικη 31 ευρω πληρωνεις, ή σε πληρωνουν για να την δωσεις στον σκυλο σου?

P.S.Μονο εγω παρατηρησα οτι τα ποσοστα των συστατικων βγαινουν πανω απο 100%?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Υπάρχουν τροφές grain free, αλλες holistic...
Η Άρτεμις ποιοτικά δεν τις φτάνει ούτε σε 20.000 ετη φωτος.
Τι λέμε τώρα? Εχει συστατικά σε αναλογια ό,τι να ναι. Δεν ξερω πραγματικά τι ωφελούσε που φτιάχτηκε.

Predator

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Οσο για το αν ειμαι ευχαριστημενος απο την αρτεμις την εχω χρησιμοποιησει στο πρεσα... οταν το εκπεδευαμε με τον αδερφο μου κατω απο δυσκολες συνθηκες. Οπως καταλαβαινεις το πρεσα καναριο δεν ειναι ενα απλο σκυλακι και εχει πολυ ενεργια μεσα του αλλα δεν ειναι ουτε δολοφονος οπως τα θεωρουνε μερικοι ετσι...?

Predator

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
στα σκυλια μου δινω μπαρφ, ομως επειδη μου προτιναν την αρτεμις ποουερ, του την εδεινα μονο στην βασικη εκπεδευση, μονο εκεινο το διαστημα. Το σκυλια μου τα προπονω αρκετα συχνα ετσι εχω πολυ μεγαλη εμπειρια να σας πω τις διαφορες τους αναλογα με την τροφη που τους εδινα.
Δεν υπηρχε καμια διφορα το σκυλι ηταν ιδιο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Οπως καταλαβαινεις το πρεσα καναριο δεν ειναι ενα απλο σκυλακι και εχει πολυ ενεργια μεσα του αλλα δεν ειναι ουτε δολοφονος οπως τα θεωρουνε μερικοι ετσι...?
Βρε Predator...καλώς ήρθες κιόλας...τι είναι αυτά που μας λες;
Δεν είσαι στο facebook σε γκρουπ ασχέτων/αρχαρίων. Σε σκυλοφόρουμ είσαι. Λες να μην ξέρουμε δυό πράγματα παραπάνω;

Και όντως, αν θέλεις, κάνε μας και μια ξεχωριστή παρουσίαση των σκύλων σου. Οχι δηλαδή, σε αυτό το θέμα.

Loki

Member
19 Ιουλίου 2012
9
0
ghelly αυτες εννοουσα πραγματικα καλες. Προσωπικα αν και ταιζω grain free,δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τα σιτηρα, σε μερικους σκυλους καθεται καλυτερα μια διαιτα με καποια σιτηρα με την προυποθεση ομως να υπαρχει αρκετο κρεας (>40% καλης ποιοτητας αν θελει να λεγεται αξιοπρεπης). Η συγκεκριμενη εχει κρεας αμφιβολλου ποιοτητας αλλα το πραγματικο φαουλ ειναι το B.H.T. Δεν μπορω να φανταστω πολλες χειροτερες.