Ξηρά τροφή

Ξηρά τροφή που δίνω στο σκύλο μου/σκυλιά μου

• Royal Canin

Votes: 139 25,3%
  • Hill's

Votes: 37 6,7%
  • Orijen

Votes: 41 7,5%
  • Purina ProPlan

Votes: 50 9,1%
  • Eukanuba

Votes: 14 2,6%
  • Friskies

Votes: 9 1,6%
  • BritCare

Votes: 17 3,1%
  • Acana

Votes: 101 18,4%
  • Κάποια άλλη (γράψτε ποια)

Votes: 107 19,5%
  • Δεν ταΐζω το σκύλο μου/σκυλιά μου ξηρά τροφή

Votes: 34 6,2%

• Total voters
    549

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Και τα κουνελια ζωα ειναι. Μια χαρα τη βγαζει με κουνελοτροφη ο σκυλος βλεπω.
Επισης και τα σοκολατακια σκυλων ειναι για σκυλους αλλα εγω τα εχω τσακισει! Ειναι πεντανοστιμα!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Παντως η πρωην σκυλα μου που ετρωγε καρπουζοφλουδες, παγωτα δελτα και τις εδινα να πινει καφε, κοκα κολα και ουισκι, μια χαρα την παλεψε και 17 χρονακια εζησε στο πολυ χαλαρο!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Δεν εχεις δικιο kos γιατι το θεμα μου κλειδωθηκε και θα διαγραφει οπου να'ναι. Αρα εδω ειναι η νεα σελιδα για αυτο που εσεις οριζετε ως "μαλ....ες" κι εγω το οριζω σαν "διαφορετικο".
Το οτι δεν εχετε κανει εσεις παρομοια πραγματα με τους σκυλους σας δε σημαινει οτι κανενας δεν τα κανει!
Και οτι ταιζετε εσεις τα σκυλια σας απο εστιατορια με 1000 χρυσους σκουφους δε σημαινει οτι αλλοι δεν τους δινουν οτι αποφαι εχουν και μια χαρα υγιεστατα ειναι τα σκυλια!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Α ναι ξεχασα.
Χιλια συγνωμη και απο εμενα Berna για το off topic.
Πανω απο ολα η ευγενεια.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εγω ταιζω royal canin αλλα περιμενω σαν τρελη να περσασει ακομα 1,5 χρονος οταν και θα τελειωσω απο τις σπουδες,θα γυρισω στο χωριο και θα αρχισουμε κατι αναμεσα μαγειρευτο berf!:D

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
LastBreath, αν αυτά είναι μόνο που αναφέρονται πάνω στο σακί της τροφής, δε θα την ξαναέδινα καθόλου.
Στην ουσία δε γράφει συστατικά.
Βρήκα και τη σελίδα.... είναι από τη ΒΙΚΗ, που έχει τα αλλαντικά... Είμαστε καλά??? http://www.laky.com.gr/index.asp

Μη σου πω ότι θα άλλαζα και κτηνίατρο! :eek:
Δε θέλω να είμαι υπερβολική, αλλά η τροφή είναι εντελώς μα παντελώς ύποπτη. Δεν έχει ΠΟΥΘΕΝΑ καμία μα καμία αναφορά για την προέλευση των προϊόντων και διαφημίζει... πολύχρωμες τροφές στο banner??? Και αυτό το πουλάει και το προτείνει και κτηνίατρος για να του προσδώσει κύρος?!
Ακόμη και η frieskies που είναι υπό του μέτριου σαν ποιότητα, λέει στα συστατικά της προέλευση και ανάλυση κανονική.
Σταμάτησέ τη σου προτείνω και ψάξε κάποια άλλη τροφή οικονομική.
Εμείς που έχουμε πολλά ζώα, δίνουμε Nutram. Διάβασε, ψάξτη και γενικώς βρες άλλη τροφή επειγόντως.
Τωρα που ο σκεφτομαι λες να το ειπε με απορια ο κτηνιατρος πως και εχει τοσο καλη αναπτυξη με τετοια τροφη που τρωει??

Με προβληματισες παντως και θα την αλλαξω κιας την πηρα τωρα!ποια θα μπορουσα να παρω που ειναι καλη και να εχει ενα σχετικα χαμηλο κοστος??Οσο σκεφτομαι οτι ταιζω σκατα τον μουργο μου νιωθω τυψεις..
ακουω προτασεις...

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Δεν ξέρω τι εννοείς με το "σχετικά χαμηλό κόστος" αλλά προσωπικά θα πρότεινα κατά σειρά προτεραιότητας Orijen, Acana, Arden Grange,κλπ...
Αν ο σκύλος σου είναι σχετικά μικρόσωμος όλες είναι οικονομικές...:)

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Στο ποστ μου σου προτείνω ήδη τροφή οικονομική και καλής ποιότητας, ελεγμένη.
Διάβασε για την τροφή, ψάξτο, πάρε και άλλες γνώμες, δες αν ταιριάζει στο ζώο σου (σημαντικό)

Η Nutram που πρότεινα είναι οικονομική σε σχέση με άλλες super premium τροφές, δίχως να στερείται ιδιαίτερα στην ποιότητα. Δεν είναι οικονομική όμως του επιπέδου "Friskies", "Pedigree" κλπ. Οι τροφές των σούπερ μάρκετ είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα ποιότητας, αν ψάχνεις κάτι τέτοιο δεν έχω να σου προτείνω "καλύτερη" και "χειρότερη".

Σίγουρα αυτή που δίνεις πάντως τώρα είναι χείριστης ποιότητας (ελαφρύς χαρακτηρισμός)(απορώ που την πουλάει και κτηνίατρος!!!) (σε παρακαλώ, μην ξαναπάς σε αυτόν, θα έπρεπε το λιγότερο να ντρέπεται, ειδικά επειδή έχει πλήρη γνώση του τι πουλάει).

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
να πω και εγω

αρχικα η καλυτερη τροφη στην χωρα μας δεν ειναι αλλη απο την orijen που ειναι καπως ακριβη για μενα και ετσι ταιζω τον φιντελακο με acana .
με την λογικη πως δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο εκτος απο την τροφη γιατι δεν εχει αναγκη ο φιντελακος μου απο συμπληρωματα ασβεστια που ειναι αρκετα ακριβα .

απο εκει και περα δειτε την happy dog που αρεσει σε μεγαλα σκυλια και ειναι οικονομικη στα 40 περιπου ευρω
δειτε την βοsch πολυ οικονομικη αλλα και καλη

η nutram ειναι πολυ καλη την ταιζει ενας φιλος μου κ μου εχει πει πολλα καλα

νutram nuggets επισης πολυ καλη

απο εκει και κατω το χαος αδελφια

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
εκει που σου ειπα μου ειπαν οτι θα φερουν και ακανα δεν ξερω ακομα για τιμες φανταζομαι θα ειναι καλες. Παντως αν και δεν τους ξερω ειναι πολυ εξυπηρετικοι και την ψαχνουν τη δουλεια. Εγω για το μικρο το νεαποκτηθεντα παιρνω οριτζεν, για τα 2 μεγαλα arden grange που ειναι επισης πολυ καλη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161