Ξηρά τροφή

Ξηρά τροφή που δίνω στο σκύλο μου/σκυλιά μου

• Royal Canin

Votes: 139 25,3%
  • Hill's

Votes: 37 6,7%
  • Orijen

Votes: 41 7,5%
  • Purina ProPlan

Votes: 50 9,1%
  • Eukanuba

Votes: 14 2,6%
  • Friskies

Votes: 9 1,6%
  • BritCare

Votes: 17 3,1%
  • Acana

Votes: 101 18,4%
  • Κάποια άλλη (γράψτε ποια)

Votes: 107 19,5%
  • Δεν ταΐζω το σκύλο μου/σκυλιά μου ξηρά τροφή

Votes: 34 6,2%

• Total voters
    549

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
η τροφη της orijen αλλα και της acana σε ολα τα καταστηματα βασιζετε στον τιμοκατάλογο της κομπα - 5% .
το εψαξα οσο δεν παει κ στο τελος βαρεθηκα κ ψωνίζω απο το καταστημα τις περιοχης μου για να ειμαι σιγουρος οτι η τροφη ειναι ¨φρεσκια¨κ δεν εχει ερθει απο αλλες χωρες λιγο πριν ληξει .
ειχα παρει απο ενα καταστημα e-shop για φτηνοτερα κ μολις ειδα την ημερομηνια ληξης καταλαβα .

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
να σου πω εγω που παιρνω απο ηλεκτρονικο καταστημα μια χαρα ειναι οι ημερομηνιες ληξης. Και φυσικα οπως ολες οι τροφες ετσι και αυτες ειναι αρκετα φθηνοτερες στο εξωτερικο. Εγω μεσαζοντες και ιστοριες για αγριους δεν πληρωνω

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Royal Canin Giant Adult εδω και δεκα μερες και την τρωει με μεγαλυτερη ορεξη απο την puppy.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τι να πω

αγαπητε μου φίλε
το να ταιζω orijen στο σκυλι μου δεν ακολουθω μια μοδα.
ξερω για πιο λογο αγοραζω τοσο καιρο orijen .
ξερω εγω κ τα σκυλια μου για ολες τις αλλες τροφες .
το σακι που αγορασα απο εκει μεσω νετ δλδ ηταν 6 μηνες πριν την ληξη του σε αντιθεση με αυτα που αγοραζω απο τοπετ σοπ της περιοχης μου κ για αυτο το γραφω .
το πετ σοπ στην περιοχη μου εχει πιο φρεσκες συσκευασιες χωρις βεβαια αυτο να λεει κατι

σε ολες τις τροφες υπαρχουν οι επισημοι εισαγωγεις και οχι μονο στην orijen .
δεν με νοιαζει κ δεν ειναι η δουλεια μου να σου πω απο που θα αγορασεις την τροφη

αυτα

α και το πετ σοπ που αγοραζω δεν πουλαει ζωα πτηνα η ψαρια κ θεωρω πως αν αγοραζω απο εκει - το στηριζω οικονομικα- και αυτο ειναι πολυ συμαντικο

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
μα καλα σου λεω κατι αντιθετο; Εννοειται οτι γινεται για ολες τις τροφες. Σου ειπα εγω οτι ταιζεις οριτζεν λογω μοδας; Εγω απλα σου ειπα οτι εχω ψωνισει απο διαδικτυο και οι ημερομηνιες απεχουν απο αυτο που συνεβηκε σε σενα τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Σαμπως εμενα με νοιαζει απο που παιρνεις την τροφη σου, χωρις αυτο βεβαια να αναιρει οτι ειναι πολυ θετικο οτι ενισχυεις εναν επαγγελματια σε αυτον το χωρο που δεν πουλαει ζωα.

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
η τροφη της orijen αλλα και της acana σε ολα τα καταστηματα βασιζετε στον τιμοκατάλογο της κομπα - 5% .
το εψαξα οσο δεν παει κ στο τελος βαρεθηκα
Αυτό δεν είναι σωστό, και ο kos και εγώ ψωνίζουμε από το internet και παίρνουμε την Orijen Puppy Large 65 ευρώ από 78,80 ευρώ που έχει στον τιμοκατάλογο της κομπα, πολύ κάτω του 5%...;)
κ ψωνίζω απο το καταστημα τις περιοχης μου για να ειμαι σιγουρος οτι η τροφη ειναι ¨φρεσκια¨κ δεν εχει ερθει απο αλλες χωρες λιγο πριν ληξει .
ειχα παρει απο ενα καταστημα e-shop για φτηνοτερα κ μολις ειδα την ημερομηνια ληξης καταλαβα .
Αν σκοπεύεις να στοκάρεις για μήνες την τροφή τότε έχεις ίσως δίκιο, αν τη δίνεις αμέσως τι σε νοιάζει αν η ημερομηνία λήξης είναι 6 μήνες μετά ?
Το γιαούρτι ή το γάλα από το super market που λήγει την ίδια ή την επόμενη μέρα δεν το τρως ?
Μην αρπάζεσαι, κανείς δε σου είπε ότι ταϊζεις Orijen λόγω μόδας, ούτε σου είπε ότι δεν ξέρεις, ούτε σου υπέδειξε από που να αγοράσεις, κουβέντα κάνουμε...:)

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
εχω απλα αποριες κ δεν εχω λογο να νευριασω η να κακιωσω με κανενα σας .
απλα δεν μπορω να κατανοησω πως μπορει καποιος να εχει στο καταστημα του μια τροφη ενα προιν , χωρις να το αγοραζει απο τον εισαγωγεα του και σε τιμη χαμηλοτερη γυρω στο 20% απο αυτη που δινει ο εισαγωγεας ως λιανικη .
και εδω θα μου πεις τι σε νοιαζει ρε φιλε εσενα απο που κ πως ο πετσοπας την βρισκει .
δεν το κανει σιγουρα γιατι με αγαπαει ουτε γιατι ειναι καλος χρηστιανος
οποτε επιτρεψε μου να αμφιβαλω για τις προθεσεις του και να συνεχιζω να αγοραζω απο το καταστημα που επισημα συνεργαζετε με την κομπα.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
ρε φιλε πες οτι εγω κανω συμφωνια π.χ με εναν ιταλο να μου φερνει 1000 μπολουζακια καποιας γνωστης φιρμας, δε θα τα παρω φθηνοτερα απο οτι θα τα επαιρνα αν σε αυτη τη συναλλαγη μεσολαβουσε και καποιος αλλος; Δηλαδη αν αγορασεις γαλα απο τον παραγωγο θα το παρεις ιδια τιμη απο οτι στο σουπερ μαρκετ; Aπλα πραγματακια ειναι, ειλικρινα δε με ενδιαφερει απο που παιρνεις τροφη απλως καλο ειναι μερικες φορες να ψαχνομαστε. Εγω οταν 2 ιδια προιοντα τα βρισκω σε διαφορετικες τιμες συνηθιζω να παιρνω το φθηνοτερο, τωρα αν εσυ αισθανεσαι πιο σιγουρος να την παιρνεις απο αλλου καλα κανεις.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
δεν ειναι ακριβως αυτο

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.

δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει το συγκεκριμενο καταστημα πχ το σακι μου γραφει 12ος του 2010.
σιγουρα και η κροκετα θα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο μια που θα ληγει σε ενα μήνα .

δεν ξερω εγω το βρισκω λογικο αλλα τι να πω

ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του .
εγω τελος θεωρω πως οποια εκπτωση σε ενα προιον περα του 5 με 10 % δεν ειναι τιποτα αλλο απο υποτιμηση του ιδιου του προιοντος .
δεν γινεται για τον πελατη αλλα αποτελει μερος ενος ακυρηχτου πολεμου στην αγορα με μοναδικο στοχο την απαξιωση της τροφης.

α και το παραδειγμα σου με τα μπλουζακια ακυρο δεδομενου πως στην σελιδα της championspetfoods μοναδικος ελληνας εισαγωγεας ειναι η κομπα .αρα δεν αποτελει ενα ακομα χερι αλλα τον αποκλειστικο διανομεα .

οσο για το γαλα αγαπητε μου παντα ψαχνω στο ραφι να βρω το πιο φρεσκο κ αν το μινι μαρκετ στην γωνια μου πουλαγε γαλα που εληγε την ιδια μερα δεν θα το αγοραζα ακομα κ με 20% εκπτωση
συγνωμη αν βγηκα εκτος θεματος

Last edited:

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
αλλα σου γραφω αλλα λες, μαλλον δεν καταλαβαινεις ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις εκτος και αν παιζει κατι αλλο. Μα και στην ελλαδα εχει αποκλειστικο αντιπροσωπο των gucci αλλα εγω αγοραζω απο ιταλια φθηνοτερα γκεγκε;Tελος παντων αγοραζε απο οπου θες ουτε με ενδιαφερει απο την τσεπη μου τα παιρνεις;Επετρεψε ομως και σε μας να εχουμε επιλογη.

Last edited:

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
το κατι αλλο παιζει δεν κολαει σε μενα .
εγω απλα αποριες εκφραζω .
δεν διαφημιιζω εγω καταστηματα εδω μεσα αλλα εσυ εδω και καιρο κ μαλιστα .
συνεπως συγκεντρωσου .

τα gucci σου δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που αγοραζεις απο τα αυθεντικα καταστηματα ελεος .

αγοραζεις απευθειας απο τον καναδα?
αν ναι συγνωμη εχεις δικιο και δεν καταλαβαινω

αν αγοραζεις ομως απο ελλαδα σε τιμες καλυτερες απο τον εισαγωγεα ε δεν καταλαβενεις οτι κατι δεν παει καλα?
τελος παντων σταματαω την συζητηση γιατι απο οτι διαβαζω χανεις την ψυχραιμια σου .
καλη συνεχεια

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
ρε φιλε ουτε καν λινκ δεν εχω βαλει και πραγματικα δε με ενδιαφερει απο που παιρνεις την τροφη σου πας καλα; Για τα αλλα που λες δεν ειναι ο χωρος για να σου απαντησω αλλα ιταλια λεμε πολυ απλα λεω σε ενα φιλο μου που σπουδαζει εκει και αγοραζω.Μπορει να κερδιζω 40 ευρω αλλα για μενα να ειναι και αυτα χρησιμα. Για να τελειωνουμε επειδη εγω δεν καταλαβαινω θα συνεχισω τις αγορες μου απο οπου γουσταρω, καντες και συ απο κει που θες. Γεμισαμε παντογνωστες κομητες σ'αυτο το φορουμ και ισα ισα δε χανω την ψυχραιμια μαλλον το διασκεδαζω θα ελεγα

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
μια στιγμη για να βρουμε μια ακρη .
την τροφη σου την στελνει καποιος απο την ιταλια?
για να καταλαβω και εγω

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
ακου λιγο εδω και χρονια ταιζα eukanuba μεχρι που ξεροντας οτι υπαρχουν τροφες κατα την αποψη μου καλυτερες εδω και λιγο διαστημα αλλαξα σε οριτζεν. Ετσι λοιπον πληροφορουμενος απο αλλους πηρα απο το διαδικτυο απο ελληνικο μαγαζι την οριτζεν σε καλη τιμη. Μεχρι στιγμης και οι ημερομηνιες ληξης και ολα ηταν μια χαρα . Για την ιταλια σου εγραψα για τα παπουτσια για να κλεινει και αυτο το θεμα. Απο κει και περα ουτε με ενδιαφερει που ψωνιζει ο καθενας ουτε το τι πραττει εγω λεω την αποψη μου τεκμηριωμενη με επιχειρηματα και εν συνεχεια καθεις μπορει να επιλεγει και να κανει ο,τι θελει. Νομιζω ειμαι κατανοητος.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μας άρεσε η Nutro αλλά αφού αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το γυρίσαμε σε Royal Canin.

Πλέον έχουμε σταθεροποιηθεί σε Orijen για τον Ε.Π. και Acana για το b.c. που δε θέλω τόση πρωτεϊνη. Που και που (όπως τώρα) Acana και για τους δύο, για διάλειμμα και λίγη οικονομία. Είναι βολικό που οι συγκεκριμένες τροφές δεν έχουν medium και large breed.

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
εμεις τρωγαμε eukanuba ομως τα κακακια μας δεν ηταν καλα με αυτη την τροφη..ετσι πηγαμε στην hills και ειμαστε μια χαρα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161