Lab και εγω την ιδια εδινα πρινscience plan της hills πέρνω τον ντίκο στα 60€ με έκτπτωση 6€
Μια συμβουλη,διαβασε τα συστατικα της και συγκρηνε την με την royal canin labrador
Lab και εγω την ιδια εδινα πρινscience plan της hills πέρνω τον ντίκο στα 60€ με έκτπτωση 6€
Λια βρηκα ενα online στη θεσσαλονικη με σχετικα καλες τιμες,αν θελεις στειλε μου pm να σου πω το siteΓνωρίζει κανείς αν η αντικαταβολή ισχύει και για άλλες πόλεις ή μόνο για Αθήνα; Στη σελίδα τους γράφουν μόνο για πληρωμή μέσω τραπέζης ή πιστωτικής.
Οδηγιες του εκτροφεα ειναι.και εγω αυτο του ειπα,οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα και μου ειπε οτι θα φανουν αργοτερα.Tου την άλλαξες δλδ;Μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.450-500 gr την ημέρα τον δίνω.
Αν μου πεις οτι είναι καλύτερη θα κάνω μια δοκιμή
Ποια απ' όλες της Hill's με ποια απ' όλες της Royal?εγω της δινω hills και ο κτηνιατρος μου ειπε πως ειναι απο τις καλυτερες. δλδ ποια ειναι η διαφορα στα συστατικα με τη royal canin?
Οι περισσότεροι κτηνίατροι συνιστούν Hill's, αυτοί ξέρουν...!!!εγω της δινω hills και ο κτηνιατρος μου ειπε πως ειναι απο τις καλυτερες.
Τα έχουμε ξαναπεί αμέτρητες φορές, οι περισσότεροι κτηνίατροι τη συστήνουν γιατί πολύ απλά α) αυτή ξέρουν, αυτή εμπιστεύονται, δεν ενημερώνονται όλοι όσο πρέπει και β) η Hills χρηματοδοτεί τις περισσότερες έρευνες που αφορούν πανεπιστημιακές μελέτες γύρω από τη διατροφή των σκύλων οπότε είναι λογικό να θεωρούν οι κτηνίατροι ότι είναι η καλύτερη...Κι εγω αυτο ελπιζω ατρεα..ολοι μου λενε οτι ειναι τοπ τροφη(κτηνιατροι)..αλλα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα...ας μας πει καποιος που ειναι εναντιον της hills για ποια συστατικα της εχει ενστασεις....λες να δοκιμασουμε και την royal cannin μπας και βγαλουμε ακρη? τι να πω?..
Εγώ απ' ότι έχω καταλάβει το καλύτερο είναι να του μαγειρεύειςbull, η royal cannin βασει συστατικων θεωρειται απο τις τοπ ή υπαρχουν και καλυτερες?
Με καμία δύναμη δεν είμαι ο αρμόδιος, ούτε και μπορώ να σου πω ότι είναι επικίνδυνη ή πόσο πολύ. Αυτό που έγραψα είναι προσωπική μου άποψη και σκοπό έχει να σε προβληματίσει ίσως λίγο να το ψάξεις καλύτερα, μόνο εσύ είσαι ο κατάλληλος να αποφασίσεις ποιά τροφή του ταιριάζει, οι υπόλοιποι επισημάνσεις κάνουμε...Από εκεί και πέρα αν είναι τόσο επικίνδυνη να την κόψω, αλλά είναι σίγουρο; γιατί δεν θα ήθελα να ταλαιπωρηθεί άδικα ο σκύλος μου με αλλαγές μέχρι να βρούμε ποια άλλη του ταιριάζει.
Όχι, βάση συστατικών η Royal Canin δε θεωρείται (και κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά μακριά) από τις "τοπ", σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες (π.χ. Orijen, Acana, κλπ).bull, η royal cannin βασει συστατικων θεωρειται απο τις τοπ ή υπαρχουν και καλυτερες?
Και εγω hill's εδιναν και δεν ειχαμε κανενα προβλημα αλλα μετα απο μια μικρη ερευμα καταλαβα οτι τα αποτελεσματα ειναι μακροπροθεσμα.Δεν ειμαι αρμοδιος,μετα απο συμβουλη πολυ αρμοδιου ομως μου συστησε την royal canin η' την acana.bull να σου πω την αλήθεια προσωπικά του δίνω Hills διότι ήταν συμπτωματικά η πρώτη που πήρα και από τότε δεν έχει σταματήσει να την τρώει, τη χωνεύει μια χαρά, τα κοπρανα του είναι τέλεια, δεν έχει αέρια και γενικώς δεν έχει προβληματιστεί το σκυλάκι καθόλου.
Το ξέρω ότι τη συστήνουν οι κτηνίατροι και ότι μπορεί να έχουν συμφέρον αλλά εγώ την διάλεξα μόνος μου από το ράφι (αυτή μου γυάλισε). Από εκεί και πέρα αν είναι τόσο επικίνδυνη να την κόψω, αλλά είναι σίγουρο; γιατί δεν θα ήθελα να ταλαιπωρηθεί άδικα ο σκύλος μου με αλλαγές μέχρι να βρούμε ποια άλλη του ταιριάζει.