Ξηρά τροφή

Ξηρά τροφή που δίνω στο σκύλο μου/σκυλιά μου

• Royal Canin

Votes: 139 25,3%
  • Hill's

Votes: 37 6,7%
  • Orijen

Votes: 41 7,5%
  • Purina ProPlan

Votes: 50 9,1%
  • Eukanuba

Votes: 14 2,6%
  • Friskies

Votes: 9 1,6%
  • BritCare

Votes: 17 3,1%
  • Acana

Votes: 101 18,4%
  • Κάποια άλλη (γράψτε ποια)

Votes: 107 19,5%
  • Δεν ταΐζω το σκύλο μου/σκυλιά μου ξηρά τροφή

Votes: 34 6,2%

• Total voters
    549

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μπορεις να μου προτεινεις μαρκες με 35-40 ευρω?Φανταζομαι θα ειναι τροφες μετριας ποιοτητας...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
russellKind στα πόσα kg ψάχνεις? Μέτριες δεν λες τροφές των 3κιλών με 35-40Ε :)
Ψάξε το forum και θα δεις θέματα με ξερές τροφές μπόλικες

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
δοκίμασα και εγώ τη hills κάποιο διάστημα, αλλά της δημιουργούσε τρελές διάρροιες οπότε την κόψαμε.. απο τότε είμαστε στην arden grange την οποία δε την αλλάζω με τίποτα... μαδάει ελάχιστα, το τρίχωμα της γυαλίζει τρελά και τα κόπρανα της είναι λίγα και καλοσχηματισμένα...

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
48
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
δοκίμασα και εγώ τη hills κάποιο διάστημα, αλλά της δημιουργούσε τρελές διάρροιες οπότε την κόψαμε.. απο τότε είμαστε στην arden grange την οποία δε την αλλάζω με τίποτα... μαδάει ελάχιστα, το τρίχωμα της γυαλίζει τρελά και τα κόπρανα της είναι λίγα και καλοσχηματισμένα...
τη βρίσκεις εύκολα αυτη τη τροφή στα Γιάννενα?

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
γενικά δε ξέρω αν κυκλοφορεί, την παίρνω απο συγκεκριμένο κατάστημα (την προμηθευομαι απο τον κτηνίατρο της Κιλλα). Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου π.μ. να σου πω πληροφορίες.

naslimaki

Member
23 Ιουνίου 2010
7
0
εγώ το μικρό μου το δίνω purina αν και ακριβή 20 ευρώ τα 3 κιλά τι τρώει με ευχαρίστηση και τώρα έχω κανέναν μήνα πού τον δίνω ενδιάμεσα pedigree που τρελαίνετε!!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
εγώ το μικρό μου το δίνω purina αν και ακριβή 20 ευρώ τα 3 κιλά τι τρώει με ευχαρίστηση και τώρα έχω κανέναν μήνα πού τον δίνω ενδιάμεσα pedigree που τρελαίνετε!!!!
Κόψε την pedigree, δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στον σκύλο... Επίσης δεν είναι καλό να δίνεις 2 διαφορετικές τροφές.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εγω της δινω ρογιαλ που τη μισει. Την τρωει η καψερη αναγκαστικα...ποτε ομως τη δοση που πρεπει. Ειχα αρχισει μεταβαση σταδιακα σε φλαταζορ που την ετρωγε αλλα αποφασισα να της το γυρισω σε μαγειρευτο σιγα σιγα οταν αρχισει να τελειωνει η ξηρα. Της δινω λοιπον ρογιαλ σενσιμπλ για στριμμενους ουρανισκους και φλαταζορ.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ήθελα να δοκιμάσω Royal Canin οπότε πήγα και πήρα Royal Canin German Shepherd Adult. Τρελάθηκε το σκυλί, μετά απο πολύ καιρό έφαγε ξερη τροφή χωρίς να βάλω κονσέρβα ή γιαούρτη. Είναι ακομα νωρίς να πω αν όντως είναι καλή αλλά μέχρι τώρα το μόνο αρνητικό είναι ότι σε σχέση με την Techni-Cal Bone&Joint μυρίζει περισσότερο το στόμα της.
Όταν τελειώσει το σακουλάκι μάλλον θα πάω για κάνα 15kg. Ήθελα να ρωτήσω αν το Royal Canin Adult (το κανονικο) θα της αρέσει το ίδιο όπως το German Shepherd Adult. Δηλαδή αν σαν αφή και γεύσει είναι ίδια (τι ρωτάω τωρα ε? Λες και τα έχετε δοκιμάσει εσεις οι ίδιοι).
Το καλύτερο θα ήταν να έπερνα ένα 3κιλο απλό να το δοκιμάσω αλλά δεν είναι και λίγα τα λεφτά για δοκιμές, και αν δεν το φάει (... θα το φάει ο μάγκας ο Μόκκο...)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Αυτά είναι μέλη του φόρουμ.
Σαν τον BiggBilly.
Ρωτάνε και απαντάνε μόνοι τους. Τι τους χρειάζονται τους υπόλοιπους; :D
Εύγε BiggBilly παιδί μου :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Thanks mareco! :)
Ειδες κάνω εύκολη την δουλεια των admin

Μόλις διάβασα και τις 18σελίδες και βρήκα μέρος κοντά μου που πουλάει ACANA... ΝΑΑΑ το forum τι κάνει!!!

Last edited:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Όταν τελειώσει το σακουλάκι μάλλον θα πάω για κάνα 15kg. Ήθελα να ρωτήσω αν το Royal Canin Adult (το κανονικο) θα της αρέσει το ίδιο όπως το German Shepherd Adult. Δηλαδή αν σαν αφή και γεύσει είναι ίδια (τι ρωτάω τωρα ε? Λες και τα έχετε δοκιμάσει εσεις οι ίδιοι).
Γιατι να μην παρεις το german shepherd παλι αφου της αρεσε?:rolleyes:

Μόλις διάβασα και τις 18σελίδες και βρήκα μέρος κοντά μου που πουλάει ACANA... ΝΑΑΑ το forum τι κάνει!!!
Να ξερεις οτι η acana δεν εχει καμια σχεση με την royal canin.Εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
lawrence-gr,
δεν ξερω αν θυμασαι τις συζητησεις μας κ αλλου περι της ξηρας κ διατροφης γενικα...χαχαχα δεν ειχαμε βγαλει ακρη κ τοτε. :D

Να εξηγησω τι εννοω.
Η RC ειναι ξηρα τροφη χρονια στον χωρο ,μια μεγαλη εταιρια με πειρα την οποια εμπιστευονται χιλιαδες ανθρωποι κ για μερικους ειναι εγγυηση.Παρεχουν κλινικες διαιτες οποτε κ κτηνιατροι παιζουν σε αυτο κ μια καλη ομαδα ερευνας κ αναπτυξης.
Η φιλοσοφια της ειναι κατα του ανθρωπομορφισμου (δεν ''χαλαλιζουν''θρεπτικα συστατικα για να τα αντικαταστησουν με καποια ''για ανθρωπινη καταναλωση'' κανοντας ετσι το κεφι των ανθρωπων -οπως οι ιδιοι λενε).Κατακριτεα συστατικα η σογια,το καλαμποκι,η γλουτενη κτλ.
Καποιοι ομως λενε ''ας μεινουμε στα σιγουρα''.Στην κριση του καθενος αυτο.

Η Acana μια τροφη σχετικα καινουρια,απο εταιρια που προμοταρει τελειως διαφορετικα πραγματα στην διατροφη σκυλου κ γατας.''Human grade'' συστατικα(τα οποια ζηλευω και εγω χαχα) ,καταργουν τα ''επιβλαβη'' που χρησιμοποιουν οι αλλες εταιριες,στηριζονται στο οτι ο σκυλος εχει κατα 99% γονιδια λυκου κ η διατροφη του θα πρεπει να βασιστει πανω σε αυτο.Χρησιμοποιουν βοτανα ,ρυζι,βρωμη κ πατατα ως πηγες υδατανθρακων αντι των σιτηρων που βαζουν σχεδον ολες οι εταιριες στις τροφες τους.

Τωρα...τα βαζει ο καθενας στην ζυγαρια και αποφασιζει.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
α φιλοσοφια της παραγωγης εννοεις.οκ...συμφωνω.υποτιθεται παντα με γνομωνα εναν υγιες σκυλο ετσι? :)
κατι θυμαμαι νικο αλλα δεν θυμαμαι αν ειχαμε διαφωνησει καπου.εγω δεν διαφωνω με καποια τροφη παντως,αρκει να ταιριαζει στο ζωο μας κ σε καποιες να προσεχουμε τις ποσοτητες...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
υποτιθεται παντα με γνομωνα εναν υγιες σκυλο ετσι?
Oυτως η αλλως ο σκυλος ειναι ο τελικος κριτης. Αν δεν ταιριαξει σε αυτον δεν γινεται τιποτα ακομα κ με την πιο πολυβραβευμενη τροφη. ;)

κατι θυμαμαι νικο αλλα δεν θυμαμαι αν ειχαμε διαφωνησει καπου.εγω δεν διαφωνω με καποια τροφη παντως,αρκει να ταιριαζει στο ζωο μας κ σε καποιες να προσεχουμε τις ποσοτητες...
χαχαχαχα δεν διαφωνησαμε καπου. Λεγαμε ποσο καιρο ταιζες αυτο,ποσο το αλλο,εβρισκες την τροφη παντα,ποση πρωτεινη ειχε,ποσα σκ@τα εκανε ο σκυλος...Κλασικα μωρε. :D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχαχα!!!!!σκατοκουβεντες δλδ!!!!τελευταια παντως ειπα να ξαναδοκημασω γιοκανουμπα κ παλι απογοητευτηκα...καταρχην πως μυριζει ετσι ρε παιδια...?παλι το γυρησα στη ρογιαλ,αλλα θελω να δοκημασω κ την καινουρια της ακανα...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Mην μου βριζεις την eukanuba! Την τιμαμε δεόντως εμεις - οταν εχουμε λεφτα...χοχοοχχο

Τωρα ταιζω CIBAU εγω. Ευχαριστημενος ειμαι αν κ μονο μια εβδομαδα τρωνε.Απο κοπρανα κ ορεξη ολα καλα.

Ποια acana θες να δοκιμασεις?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
μια καινουρια εμαθα οτι βγαλαν.ακανα ταιζα κ παλιοτερα αλλα με κρεμασαν κανα δυο φορες κ εμεινα χωρις τροφη οπωτε την σταματησα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr