Ξυλοδαρμός βασανιστή ζώων - Μοσχάτο

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν βλεπω οχλο στο βιντεο στις 26/12. Οχλος και προπηλακισμος υπηρξαν στην προηγουμενη προσαγωγη του δραστη. Αν υπηρχε και απο εκει βιντεο, θα βοηθουσε. :)

Μια σκεψη που θελω να εκφρασω ειναι οτι αλλη "δικαιολογια" υπαρχει στην χρηση βιας αν ειμαι ο παθων, αν ηταν το δικο μου σκυλι-παιδι(εδω μπαινει το ακαταλογιστο ισως, και το εν βρασμω ψυχης), και αλλη αν ακουω κατι κακο που εκανε καποιος και παω μαζι με αλλους να δικασω-καταδικασω-πεταξω πετρες(λιθοβολησω), τονιζοντας με αυτον τον τροπο τι; Την αντιθεση μου; Την εκ διαμετρου αντιθεση στα καλα συναισθηματα; Την ανωτεροτητα μου; . Δεν μπορει η φιλοζωια ή η φιλανθρωπια να εκδηλωνονται με χρηση βιας και μαλιστα υπο μορφη ομαδας κατα οποιουδηποτε πραττει κατι απεχθές. Χανεται οχι το δικιο, αλλα η ποιοτητα ετσι!

Ωστοσο, αν απειλησε οπως διαβασα τους αυτοπτες μαρτυρες, δειχνει θρασσος, ασεβεια και σκληροτητα και θα πρεπει να ληφθουν σοβαρα υπ' οψην στο δικαστηριο...

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μπράβο στους ανθρώπους που βρισκόντουσαν εκεί!
Μπράβο γιατί έτσι μπορούμε να πιέσουμε τα πράγματα και να ασκούνται καλύτερα οι νόμοι που αφορούν τα ζώα!
Μπράβο γιατί μόνο αν ενδιαφερθούμε θα ασκούνται οι νόμοι!
Είναι μεγάλο συν ότι τον τελευταίο καιρό δικάστηκαν πολλές υποθέσεις και οι ποινές είναι αντάξιες!Και αν δεν είναι τώρα αντάξιες θα γίνουν σε βάθος χρόνου αν συνεχίσουμε να πιέζουμε με τέτοιες καταστάσεις!Όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τα υπόλοιπα στην ζωή μας!
Σε χώρα με πολίτες ανεκτικούς οι νόμοι είναι ελαστικοί, έως και δεν εφαρμόζονται!
Κάτι σημαίνει λοιπόν, κάτι γίνεται προς το καλύτερο...

Όπως είδατε δεν μίλησα για τον ξυλοδαρμό του κατηγορούμενου γιατί είναι ανώφελο!
Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει καταπιεσμένα συναισθήματα και από τέτοιες καταστάσεις και γενικά από την καθημερινότητα του αλλά σε τέτοιους καιρούς δεν πρέπει να χάνουμε την υπομονή μας!
Όλοι λέμε σε περιπτώσεις φόλας μακάρι αν τον είχα μπροστά μου να τον λιάνιζα αλλά εδώ έρχεται η τοποθέτηση του DjSoukis και λέει και?
Το αποτέλεσμα ποιο είναι?Τι θα γίνει αν τον λιανίσεις?Στην τελική δεν καταφέρνεις τίποτα, μόνο εκτόνωση του θυμού σου!

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω γιατί είμαι ήρεμος και παρατηρητής της όλης κατάστασης!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu

Ο υπό εκδίκαση φερόμενος ως "δολοφόνος του Μοσχάτου" ...
Μία σύντομη ενημέρωση (και μετά βλέπουμε)!
Αναβλήθηκε η δικάσιμος για τις 9 Ιανουαρίου 2012.

Στη περίεργη φωτογραφία τον βλέπετε μέσα στο κόκκινο κύκλο.

Γιατί λέμε οτι είναι περίεργη;
Αντίφαση!Το "τουρλού τουρλού" των ελληνικών νόμων.

Eνώ κρίθηκε οτι μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ... προστατεύεται από αστυνομική δύναμη!
Η λήψη θυμίζει "Αγαπούλα .... τη κουκούλα"!

Βοηθάμε τα αδέσποτα με πράξεις

Νεώτερα από τα γεγονότα σήμερα στα Δικαστήρια! Η υπόθεση του φονιά αναβλήθηκε για τις 9 του μήνα Ιανουαρίου 2012 στις 9 το πρωί!

Τον άφησαν προσωρινά ελεύθερο και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προσπάθησε να φύγει αυτός και οι δικοί του από το χώρο των Δικαστηρίων.

Ο όγκος του κόσμου που είχε μαζευτεί εκεί ανησύχησε την αστυνομία που ενίσχυσε τις δυνάμεις της, φάγαμε και λίγο ξύλο από τους δικούς μας αλλά ο δράστης δε γλύτωσε για μια ακόμα φορά από τα χέρια των φιλόζωων.

Σε κυνηγητό που ακολούθησε στους δρόμους έξω από τα Δικαστήρια....

https://www.facebook.com/pages/ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ-ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ/132322463471672

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Καλο ειναι να τα λεμε απο τον υπολογιστη αλλα να κανουμε και εμεις κατι στην πραξη.. καλο να ειναι να τα λεμε αλλα αποτελεσμα κανενα δεν θα υπαρχει.. να αλλαξουν οι νομοι αμμεσα..!!!

9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλο ειναι να τα λεμε απο τον υπολογιστη αλλα να κανουμε και εμεις κατι στην πραξη.. καλο να ειναι να τα λεμε αλλα αποτελεσμα κανενα δεν θα υπαρχει.. να αλλαξουν οι νομοι αμμεσα..!!!

9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!
Και θα κάνεις τί;

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Μπορει να μου πει καποιος τι γινεται στο βιντεο στο λεπτο 0:30 - 0 : 45 ..; Ποιος ειναι ποιος..;

Αυτος με το μπλε που μπαινει μπροστα ειναι δημοσιογραφος..;

Νεοτερες πληροφοριες :

Σχετικα με την ερωτηση σε αυτο το λεπτο στο βιντεο ειναι συγγενεις / φιλοι του δραστη που τραυματισε τα 3 σκυλακια και διαμαρτυρονταν για την καμερα του STAR (αυτος με το μπλε ειναι ο δημοσιογραφος), οι συγγενεις του και οι φιλοι του κυνηγηθηκαν απο κοσμο εξω απο τα Δικαστηρια και τους χτυπησανε και κατεφυγαν σε ενα μαγαζι μεσα μεχρι να ερθουν τα ΜΑΤ. Ο δημοσιογραφος του STAR τους προστατευσε απο τον κοσμο οσο μπορουσε τουλαχιστων.

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Και θα κάνεις τί;
Τι τι θα κανεις ρε φιλε..; Συμπαρασταση εκει στον υπολοιπο κοσμο.. Απο τον υπολογιστη σου με την μπουγατσα σου και την Coca Cola δεν κανεις τιποτα..

Δεν μπορω να διαβαζω τετοιες ανωριμες ερωτησεις.. πραγματικα.. καλυτερα μην γραφεις..

Καλο ειναι να ρωταμε τετοιες βλακειες αλλα να σκεφτομαστε πρωτα απο ολα.. Οι ανθρωποι στο κεντρο τα εχουν ζησει απο παλια ολα αυτα τα πραγματα και οταν τα ελεγε μια συγκεκριμενη ομαδα κατοικων τους αποκαλουσαν μερικοι "ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ , ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" και με αλλους χαρακτηρισμους..

Οταν το φαινομενο χτυπησε και την πορτα αλλων κατοικων εκει αρχισαν και λεγαν "ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΛΠ" και ξερεις τι μου θυμιζεις αυτους που στην αρχη χαρακτηριζανε ετσι τον υπολοιπο κοσμο.. Δεν θα περασει ρε φιλε..! Αν θες κατσε σπιτι σου η παρτους σπιτι σου ! Με το να λεμε " και θα κανεις τι..; " ζητω που καηκαμε..

Σε οποιον δεν αρεσει ας παρει μερικους στο σπιτι του !!!

Last edited:

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
κοιτα <ανδρα > που χθες απειλουσε την μανα με το παιδι της ,για να μην τον καταγγειλουν ! ας παει και στην Γερμανια να κανει αυτες τις μ@λ@κιες , να δουμε ποσο δημοκρατικος και ελευθερος ειναι!
γριφε πρεπει να παει -με γιατι , πρεπει να φωναξει κατι για το οποιο θαπρεπε ναναι αυτονοητο για την ελληνικη δικαιοσυνη , οτι καποτε θα πρεπει να εφαρμοστουν οι νομοι ,
Αν ηταν Αμερικη θα σφουγγαριζε ηδη τις τουαλετες των φυλακων

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
κοιτα <ανδρα > που χθες απειλουσε την μανα με το παιδι της ,για να μην τον καταγγειλουν ! ας παει και στην Γερμανια να κανει αυτες τις μ@λ@κιες , να δουμε ποσο δημοκρατικος και ελευθερος ειναι!
γριφε πρεπει να παει -με γιατι , πρεπει να φωναξει κατι για το οποιο θαπρεπε ναναι αυτονοητο για την ελληνικη δικαιοσυνη , οτι καποτε θα πρεπει να εφαρμοστουν οι νομοι ,
Αν ηταν Αμερικη θα σφουγγαριζε ηδη τις τουαλετες των φυλακων
+1

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
To θέμα είναι κυνοφιλικό κι όχι εθνικο-εθνολογικό!

Παραμείνετε στο θέμα!

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Γιατί δηλ. παιδιά , δεν θεωρείτε ότι κάποτε έπρεπε να ακουστεί και η φωνή των δικαιωμάτων των ζώων???Τα καημένα τα ζωάκια δεν είναι προικισμένα με το Λόγο,όπως οι άνθρωποι. Δεν δικαιολογώ τη βία να΄μαστε ξηγημένοι. Και θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που έκανε μια τέτοια πράξη βίας σε κάποια αβοήθητα πεινασμένα πλάσματα, θα την επαναλάβει (άσε που σίγουρα την έχειυποστεί και ο ίδιος ως παιδί) σε κάποιον άλλο αβοήθητο είτε παιδί , είτε γυναίκα , είτε ανήμπορο τελοσπάντων. ΟΜΩΣ, καιρός δεν ήτανε να καταλάβουν κάποιοι ότι υπάρχουν και νόμοι και συνέπειες??? Δηλ. πως θα ακουγότανε το επεισόδιο , αν δεν συγκεντρώνονταν εκεί πλήθος??? Εγώ χαίρομαι προσωπικά πάρα πολύ που υπήρξαν άνθρωποι και θυσίασαν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές για να βρίσκονται εκεί. Θα ένοιωθα καλύτερα όμως αν, δεν έφταναν σε σημείο να κυνηγήσουν, να απειλήσουν κλπ που ακούω την οικογένεια του δράστη. Στο σημείο αυτό πιστεύω έχασαν το δίκιο τους. Γιατί στο τέλος αυτό μένει. Πλήθη που κυνηγιούνται. 2 μαλώνουν , 2 φταίνε , έτσι δε λέει ο λαός ?Έπρεπε να είναι εκεί όλοι, όσο περισσότεροι μπορούν και να φωνάξουν και να διαμαρτυρηθούν για το κτήνος , τον υπάνθρωπο. Χωρίς όμως βία. Γιατί αλλιώς δίνουν λαβή για σχόλια και γίνονται στόχαστρο και στο τέλος γραφικοί. Και οι φιλόζωοι (και γω μαζί) Δόξα τω Θεώ από γραφικότητα , μας έχουν κατηγορήσει τα μάλα . Από κάτι τέτοια πιάνονται και οι Δικηγόροι υπεράσπισης. Αντίθετα ένας τεράστιος όγκος διαδηλωτών για αυτό το θέμα έχει τη δυνατότητα να ακουστεί πολύ δυνατότερα μέσα και έξω από τις αίθουσες. Αυτά πιστεύω. Είπα και γω να πω την προσωπική μου γνώμη από την πείρα που έχω. Από την άλλη άκουγα και τους στίχους του Σεβάχ πριν , που έγραψε ο Γκάτσος και προβληματίζομαι πάλι....."Σ' ένα μήνα σ' ένα χρόνο βλέπουν μπρός τους τον Αλλάχ
που από τον ψηλό του θρόνο λέει στον άμυαλο Σεβάχ:
«νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,
με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»

Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ
Καληνύχτα..."

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν αντεχω αλλο αυτες τις μερες να βλεπω αυτο το ζωο στις ειδησεις, στο ιντερνετ, στο facebook! Ενα μονο εχω να πω, να αγιασει το χερι αυτου/αυτων που του ματωσαν τη μουρη. Αξιζε χειροτερη μεταχειριση αλλα και αυτο μια χαρα ειναι. Δεν εχει να κανει με το ποιας εθνικοτητας ειναι ο δραστης, δεν με αφορα, αλλα καποιος πρεπει επιτελους να υπερασπιστει αυτα τα πλασματα που βασανιζονται καθημερινα απο αρρωστημενους "ανθρωπους". Και απο τη στιγμη που το κρατος δεν φροντιζει γι αυτο, απο τη στιγμη που η κακοποιηση ζωων στην Ελλαδα δεν τιμωρειται οπως θα επρεπε και αλλες φορες δεν τιμωρειται καθολου, καποιος πρεπει να δωσει ενα μαθημα σε αυτα τα κτηνη. Να παρουν πονο ιδιο με αυτον που προκαλεσαν!!! :mad:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Τι τι θα κανεις ρε φιλε..; Συμπαρασταση εκει στον υπολοιπο κοσμο.. Απο τον υπολογιστη σου με την μπουγατσα σου και την Coca Cola δεν κανεις τιποτα..

Δεν μπορω να διαβαζω τετοιες ανωριμες ερωτησεις.. πραγματικα.. καλυτερα μην γραφεις..

Καλο ειναι να ρωταμε τετοιες βλακειες αλλα να σκεφτομαστε πρωτα απο ολα.. Οι ανθρωποι στο κεντρο τα εχουν ζησει απο παλια ολα αυτα τα πραγματα και οταν τα ελεγε μια συγκεκριμενη ομαδα κατοικων τους αποκαλουσαν μερικοι "ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ , ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" και με αλλους χαρακτηρισμους..

Οταν το φαινομενο χτυπησε και την πορτα αλλων κατοικων εκει αρχισαν και λεγαν "ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΛΠ" και ξερεις τι μου θυμιζεις αυτους που στην αρχη χαρακτηριζανε ετσι τον υπολοιπο κοσμο.. Δεν θα περασει ρε φιλε..! Αν θες κατσε σπιτι σου η παρτους σπιτι σου ! Με το να λεμε " και θα κανεις τι..; " ζητω που καηκαμε..

Σε οποιον δεν αρεσει ας παρει μερικους στο σπιτι του !!!
Σε έναν άνθρωπο που σε άλλο thread μου γράφει να μην σχολιάζω επί προσωπικού όταν αφορά τον ίδιο δεν επιτρέπω σχόλια του τύπου ''ρε φίλε'' αυτά στην παρέα σου. Προσβάλλεις την αισθητική μου με το ύφος των κειμένων σου.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Από το κείμενο ......"Δεν ξέρω να πω με σιγουριά ποιος από όλους τους είναι ο χειρότερος ή ο καλύτερος, το σίγουρο είναι πάντως ότι αν κάποιος είναι τέρας δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα ή την καταγωγή του, τερατόμορφα πλάσματα μπορεί να υπάρξουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. "

Αφού συμφωνήσουμε στο παραπάνω ας αφήσουμε τις εθνικότητες κατά μέρος και ας ασχοληθούμε με το περιστατικό της δολοφονικής ενέργειας γιατί χάνουμε την ουσιά και αναλωνόμαστε πάλι με το από που κρατάει η σκούφια του καθενός και όχι η πράξη! Όποιος είναι υπεύθυνος να την πληρώσει και αν βρεθούν άνθρωποι να αρπάξουν και τους άλλους δύο πάλι δεν θα τους λυπηθώ!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δεν με νοιάζει αν είναι Αλβανός, Πολωνός, Έλληνας, Άγγλος, Γάλλος... με νοιάζει που χτύπησε 2 ανυπεράσπιστες ψυχούλες!

Δεν με νοιάζει αν υπήρχε ηθικός αυτουργός (αν και κάτι τέτοια τα θεωρώ γελοία!) και γιατί πρέπει επίσης να ειπωθεί η καταγωγή του ηθικού αυτουργού! Καρφάκι δε μου καίγεται!

Το μόνο που με νοιάζει στην περίπτωση αυτή είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά από την δικαιοσύνη!

Και καλό θα είναι όποιος μπορεί να παει μια βόλτα από την Ευελπίδων! Όχι για να τον δείρουν (δε χρειάζεται να πέσουμε και στο ίδιο επίπεδο με αυτόν) αλλά για να καταλάβουν πια οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης οτι σε ότι αφορά τα ζώα πρέπει επιτέλους οι νόμοι να τηρούνται και οι δράστες να τιμωρούνται.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
η πράξεις μερικές φορές είναι πολύ προτιμότερες απο πολλά λόγια, κουραστήκαμε όλοι απο τους ψυχοανώμαλους βασανιστές και δολοφόνους, εγώ το ευχαριστήθηκα πολύ πάντως και θα ήθελα και ακόμα περισσότερα, έτσι μέσω της δημοσιότητας να αρχίσουν να φοβούνται και λίγο τα καθάρματα της όποιας εθνικότητας το ξύλο και την διαπόμπευση.