ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Δεν πειράζει, καλύτερα τα συνθηματικά.

Θα τους πούμε ότι είμαστε κομάντος μυστικής οργάνωσης κατά της αιχμαλωσίας των ζώων και αν δεν ξεκουμπιστούν άμεσα θα βάλουμε τις αρχικομάντος Γαλάζιο και Ρότι να τους φάνε.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ROTTIE said:
Στέλνω το κινητό μου με pm στην Chloe και στην Gogo. Οι άλλοι νομίζω το έχετε. Όποιος φτάνει στο Φάληρο με παίρνει τηλέφωνο και συναντιόμαστε.

EDIT: Λιζακι σου το στέλνω το αρχείο με email! :D
Καλά μαρή δεν έχεις e-mail?????????????(κι έλεγα ποιος είναι αυτός ο Χρήστος :p )
Ελήφθησαν όλα, ευχαριστώ :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Χθεσινό ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και λιτό άρθρο της κας Ρίκας Βαγιάνη στο Έθνος:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11418&subid=2&tag=8403&pubid=980450

Τo ανθρώπινο τσίρκο
Γράφει η ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΗ

Το λατρεύω το τσίρκο. Εχω στενό (στενότατο) συγγενή που είναι επαγγελματίας κλόουν. Η πρώτη του γυναίκα, μάλιστα, ήταν ακροβάτις και ο γιος τους αποφοίτησε από ευρωπαϊκή (ανώτερη, παρακαλώ) σχολή για κλόουν. Ολοι τους γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο εξωτερικό.
Παίρνουν τη δουλειά τους πολύ σοβαρά: ο κόσμος του τσίρκου είναι μυστηριώδης, συναρπαστικός, σχεδόν εθιστικός όχι μόνο για τους θεατές, αλλά και για τα «μέλη» της μικρής, περιπλανώμενης κοινωνίας του.

Σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εμείς οι Ελληνες δεν πολύ-μασάμε με τα τσίρκα θεαμάτων κι εδώ που τα λέμε, δεν τα έχουμε και καθημερινή ανάγκη (υπάρχουν τα δελτία των οκτώ). Πιστεύω, όμως, ότι ήρθε η στιγμή να διαγράψουμε από την πατρίδα μας τη λίστα των καθιερωμένων «στάσεων» για παραστάσεις τσίρκων που περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους άγρια ζώα.

Δεν θέλει και πολλή φιλοσοφία το πράγμα: όχι μία, αλλά εκατό χιλιάδες νομαρχίες να υπογράψουν ότι «τα ζώα είναι υγιή», ένα άγριο θηρίο κλεισμένο σε κλουβί ή μία ελεφαντίνα να κάνει ρεβεράντζες είναι ο ορισμός του αφύσικου. Τι δουλειά έχει μια καμηλοπάρδαλη δέσμια στο Φάληρο; Στο δικό μου, τουλάχιστον, μυαλό ένα τέτοιο θέαμα μόνο ψυχαγωγία δεν είναι.

Ως προς όλα τα υπόλοιπα, λέω ενθουσιωδώς «ναι». Στα τύμπανα που χτυπούν πριν εκτοξευτεί ο άνθρωπος-κανόνι. Στο μεγαλύτερο θέαμα του κόσμου, όπως το ονόμαζαν παλιότερα, όταν ο κόσμος ήταν απέραντος, πριν οι ηλεκτρονικές εικόνες τον συρρικνώσουν στο μέγεθος μιας μικρής γειτονιάς.

Στους «λοξούς» καλλιτέχνες που χοροπηδούν στον αέρα, σαχλαμαρίζουν, μαγεύουν, παίζουν με τον κίνδυνο, κοροϊδεύουν τους νόμους της βαρύτητας, φορούν παράξενα ρούχα, καπέλα και βγάζουν αστείους ήχους.

Στη μεγάλη, περιπλανώμενη «τέντα» και τους ιδιαίτερους καλλιτέχνες του βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι: σε ένα τσίρκο μαγικό, συναρπαστικό, όπου δεν βλέπω την ώρα να «ξεναγήσω» το παιδάκι μου. Ενα τσίρκο κυριολεκτικά «με ανθρώπινο πρόσωπο».

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εγώ προσωπικά, έχω τις αντιρρήσεις μου και για τα τσίρκο που απασχολούν μόνο ανθρώπους, καθώς και για τον πρωταθλητισμό σε ηλικίες κάτω των 18 ετών (τύπου ρυθμικής γυμναστικής, κλπ)

Για να γίνουν όλα αυτά τα ακροβατικά, παιδάκια αναγκάζονται να κάνουν υπερπροσπάθεια επαγγελματία, και χάνουν την φυσιολογική ανάπτυξη και του σώματος τους, και της ψυχής τους.

Σε κάποιες εκπομπές και ταινίες, απασχολούνται παιδάκια... Ενώ η παιδική εργασία είναι παράνομη, κανένας δεν ενοχλείται που 6χρονοι και δεκάχρονοι εργάζονται ως επαγγλεματίες ηθοποιοί.

Υποκρισία.

Δεν είναι μόνο τα ζώα, είναι και η παιδική εκμετάλλευση.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κανα εξτρα φυλλαδιακι,υπαρχει,επειδη θα ερθει και η αδερφη μου?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Έμαθα γιατί δε μαζέψαμε πολλούς άντρες !!!!
Κορίτσια έχει έναν αγώνα αύριο εκείνη την ώρα, πολύ σημαντικό, δε θυμάμαι ακριβώς τι και κάνουν τις πάπιες !
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Chloe said:
Έμαθα γιατί δε μαζέψαμε πολλούς άντρες !!!!
Κορίτσια έχει έναν αγώνα αύριο εκείνη την ώρα, πολύ σημαντικό, δε θυμάμαι ακριβώς τι και κάνουν τις πάπιες !
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αγώνα?
Τι αγώνα???
Ρεμάλια, πείτε μου κι εμένα!!!
Εγώ στο κατούρι πηγάδησα?

:twisted:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
δεν το πιστεύω ότι το μπασκετ είναι τόσο σημαντικό, ειδικά για τον Ολυμπιακό που ψιλοέχει και τα χάλια του φέτος...

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα:
Στραβοπατησα εχθές, και τώρα έχω το πόδι στον πάγο. Με πολύ δυσκολία πήγα το σκυλί βόλτα, και μάλιστα κοντινή γιατί πονούσα...

Εαν δεν συνέλθει το πόδι μου, δεν το βλέπω να έρχομαι, ορθοστασία δεν είναι ότι καλύτερο μπορώ να επιλέξω έτσι όπως έχει γίνει το πόδι μου. :evil:

ΥΓ Και τι ώρα είναι το μπάσκετ? Σε ποιό κανάλι???
:lol: :lol: :lol:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Χμμμμμμ.

Πολύ βολικό το χτύπημα του ποδιού μόλις ανακοινώθηκε ότι υπάρχει αγών στη μέση :evil:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Δεν έχω σούπερ σπορ... Θα δω Μονκ, εαν δεν καταφέρω να έρθω!!!
Τον προτιμώ!!!

Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, προτιμάω το Μαρούσι για αντίπαλο, για την τρίτη θέση. Πανιωνάρα ολέ!!! :p

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Σε αυτή την περίπτωση περαστικά σου.

Μονκ είναι όλα επαναλήψεις, έχω βαρεθεί να τα βλέπω ξανά και ξανά.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
είδε κανένας ειδήσεις???????

τους μπουζουριάσανε :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι,μεσα απο τα κρατητηρια γραφω τωρα :lol: :lol: :lol:

λοιπον προς το παρον θελω,μια κουτα ρεξ μπλου και ενα πακετο ταμπαξ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix