ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
τωρα ρωτας για να με εξυπηρετησεις,η απλα πανω στη τρελλα σου? :lol:

τελος παντων,ειμασταν απιστευτα και απροσμενα πολλα μελη..τα εξης 4.
εγω με την αδερφη μου,η ροττι,η κλοκλο και η αλεξανδρα ...σημασια εχει πως ηταν και αλλοι και οτι ξεπουλησαμε 8)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ξεπουλήσαμε και θα ξαναπάμε γιατί, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μετά το μοίρασμα των φυλλαδίων και την ενημέρωση του κόσμου πήγαμε για καφεδάκι και κους κους!
Περιμένουμε την άλλη βδομάδα και τους υπόλοιπους! Για να βλέπω συμμετοχές! :wink: :D

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ισως για την κυριακη.
θελουμε περισσοτερς λεπτομερειες.

κανατε κανεναν να φυγει;

ποιες ηταν οι αντιδρασεις του κοσμου;

σας γιαουρτωσανε τους γιαουρτωσατε;

κανα μαργαριταρι ακουσατε;

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αποχώρησε έστω και ένας?
Συγκινήθηκε κανένας από το κείμενο που διάβασε?

Εαν σας πω γιατί δεν ήρθα τελικά, θα με βρίσετε:
Κατά τις τρεις και μισή βρέθηκα σε ταβερνάκι με φίλους, και... κατά τις 7μιση με ρώτησε η γυναίκα μου: Τι ώρα είπες ότι θα πάμε στο τσίρκο?

Αρμένικη βίζιτα σε μεζεδοπωλείο, πρώτη φορά μου συνέβη!!!
Τελικά αποχωρήσαμε κατά τις 10 το βράδυ...

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Δεν αποχώρησε κανένας.

Άσε που τα περισσότερα φυλλάδια μοιράστηκαν στον κόσμο που έφευγε και ήταν πολύς, και όχι τόσο σε όσους έρχονταν.

Προς μεγάλη απογοήτευση της Γαλάζιο ήταν πολύ ήρεμα τα πράγματα, 3-4 μόνο όταν κατάλαβαν γιατί ήμασταν στράβωσαν και είπαν καμμιά %$%$^$.

Η πλειοψηφία ήταν αδιάφορη, υπήρχαν όμως πολλοί που λέγαν δίκιο έχετε.

Ήταν και ένας κύριος που μου είπε "Για να μας κάνετε να έχουμε τύψεις είστε? Τώρα το έγκλημα έγινε". Οπότε του είπαμε για να μην ξαναγίνει, μπουρουμπουρου μπουρουμπουρου, και λέει παιδιά δίκιο έχετε ήταν και ένα μωρό λιονταράκι που ήταν 5 ώρες μπροστά στα φλας κλπ κλπ.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
To λιονταράκι γιατί δε μου το δείξατε ρε κορίτσια? :( Σχεδόν όπως τα είπε η Αλεξάνδρα. Το άτομο που είπε για τις τύψεις ήταν γυναίκα με παιδί. Ένας άλλος απλά έλεγε "δίκιο έχετε, αλλά αρέσει στα πιτσιρίκια" και κάρφωνε τη Ρότυ εμφανώς :p

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Τι να σου δείξουμε μαρή? Εμείς το είδαμε?

Έλα ρε, ήταν και γυναίκα που το είπε? 2 επομένως, εμένα μου το είπε μάλλον ο θαυμαστής της Rottie.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Ναι ήταν και μια γυναίκα που έλεγε "αχ δίκιο έχετε, δίκιο, αλλά τι να κάνουμε, τώρα να νιώσουμε άσχημα επειδή πήγαμε μια φορά στο τσίρκο?"
"Όχι, απλά μην ξαναπάτε"
"Εχετε δίκιο, δίκιο κλπ".

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Απ΄οτι καταλαβα, επεισοδια δε γινανανε σωστα;;;

Επισης, υπαρχει περιπτωση μηπως για την αλλη Κυριακη;;;

Εγω μαλλον θα μπορω :D :D :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ξεχάσαμε να ευχαριστούμε τον Σωτήρη, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που κάναμε στις άλλες κυνοφιλικες κοινότητες και ήρθε μαζί μας, ενώνοντας την φωνή του με την φωνή μας.
Σωτήρη, σ’ ευχαριστούμε πολύ! Ραντεβού την άλλη βδομάδα! :wink: :D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω δεν τον ξεχασα(πως να ξεχασω το αγαπημενο μου χρωμα? :p ) απλα δεν ηξερα εαν τον γνωριζαν εδω...ειναι και εδω μελος?οχι ε? ε,να γινει 8)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Πολύ καλό παιδί... Τους τα έχωνε άγρια βέβαια :lol: :lol: :lol:
Κι έπαιρνα εγώ ένα ύφος "μην του δίνετε σημασία, δίκιο έχει αλλά είναι θερμόαιμος, καθίστε να σας τα πούμε με τη φοβερή ευγένεια που μας διακατέχει" :lol: :lol: :lol:
Σωτήρη την άλλη φορά έλα και στον καφέ.

Edit: Να πω και για τις άλλες τις μουρλές:
Η Rottie είναι γκομενάρα, δε δείχνει στις φωτογραφίες και πολύ μαχητική.
Η Αλεξάνδρα είναι ήρεμη δύναμη. Πολύ ψηλή!
Η γαλάζια είναι τρελοκομείο, όπως ακριβώς υποψιάζεστε όλοι. (πολύ συμπαθητική η αδελφή σου)
Εγώ πήγα σαν λέτσος με λεκέ από αντηλιακό που δεν είχα προσέξει, παραλίγο να με πατήσει αυτοκίνητο, τις έστησα γιατί έπεσα σε ποδηλατοδρομία προσκόπων, γκρίνιαζα ότι διψάω και αναγκάστηκε ο Σωτήρης να τρέχει στο περίπτερο και έφυγα κι απ' τον καφέ νωρίς :oops:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Μπράβο σε όσους ήταν εκεί, έστω και ένας να μην ξαναπάει είναι νίκη.

Αν υπάρξει επόμενη φορά θα είμαι και εγω εκεί...

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Ωχχχ !!! Αμα ερθω δηλαδη και εγω την Κυριακη δε θα τα γλυτωσω τη Δευτερα τα δημοσια σχολια??? :roll: :roll: :roll:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Εγώ πήγα σαν λέτσος με λεκέ από αντηλιακό που δεν είχα προσέξει, παραλίγο να με πατήσει αυτοκίνητο, τις έστησα γιατί έπεσα σε ποδηλατοδρομία προσκόπων, γκρίνιαζα ότι διψάω και αναγκάστηκε ο Σωτήρης να τρέχει στο περίπτερο και έφυγα κι απ' τον καφέ νωρίς
H Chloe δηλαδή είναι μια απρόσεχτη λέτσα που χώνει τον κοσμάκη να της κάνει τα χατίρια επειδή το παίζει μικρούλα και γλυκούλα :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ράνια: Κοίτα εγώ μόνο μια κοπέλα είχα γνωρίσει από δω μέχρι χθες. Από μένα, ναι, κινδυνεύεις ( :twisted: :twisted: :twisted: ). Από τις άλλες δε νομίζω. Είναι καλά παιδιά !

Edit: ΕΙΜΑΙ μικρούλα και γλυκούλα :twisted:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Μηπως να το ξανασκεφτω;;;

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

(Ποσο μικρουλα ρε εισαι για να μη φοβαμαι αδικα; :lol: )

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix