Ο Μάρλεϋ κι εμείς

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλός μωρέ είναι ο βλάκας μου :)
Είναι πολύ παλιόσκυλο στη βόλτα τους τελευταίους μήνες και θα τον γδάρω όπου να' ναι, αλλά κατά τ'άλλα καλούλης είναι ο γλυκούλης μου. Όπως πάντα, όλο σκανταλιές και όλο τσαχπινιές και όλο αγάπες θέλει και όλο γκρινιάζει και όλο τρίβεται σαν γατούλης και όλο κάτι βρίσκω μασημένο.
Δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη εξέλιξη προς το καλύτερο, αλλά γενικά έχει βελτιωθεί απίστευτα το παλιοτέρας :D
Ωραια τουλαχιστον να εχει μεινει στασιμος σε ενα καλο για αυτον επιπεδο ειναι οκ :)
Πολυ χαιρομαι για τον Μαρλευτο!!!
Ο εκπαιδευτης τι λεει? Πατε ακομα??

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Πως τα κόλλησες αυτά, στην ίδια πρόταση βρε Δάφνη; :rolleyes:
Εννοούσα πως από την τελευταία φορά δεν έχει γίνει κάτι συνταρακτικό αλλά έχουμε καλή πορεία γενικότερα. ;)

Ωραια τουλαχιστον να εχει μεινει στασιμος σε ενα καλο για αυτον επιπεδο ειναι οκ :)
Πολυ χαιρομαι για τον Μαρλευτο!!!
Ο εκπαιδευτης τι λεει? Πατε ακομα??
Πάμε, θεωρητικά, αλλά έχουμε καιρό να πάμε (πάλι) λόγω έλλειψης αυτοκινήτου (πάλι)
Τώρα που θα έρθουν οι γονείς μας για τις γιορτές θα πάμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Στην ουσία το βασικότερο πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του στη βόλτα όταν συναντήσουμε σκύλο. Γίνεται χαμός. :mad: Κατά τα άλλα είναι πάαααααααρα πολύ καλός στη βόλτα ο γλυκούλης μου, και με τις γάτες που έκανε σαν μανιακός έχει βελτιωθεί αρκετά.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Εννοούσα πως από την τελευταία φορά δεν έχει γίνει κάτι συνταρακτικό αλλά έχουμε καλή πορεία γενικότερα. ;)

Πάμε, θεωρητικά, αλλά έχουμε καιρό να πάμε (πάλι) λόγω έλλειψης αυτοκινήτου (πάλι)
Τώρα που θα έρθουν οι γονείς μας για τις γιορτές θα πάμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Στην ουσία το βασικότερο πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του στη βόλτα όταν συναντήσουμε σκύλο. Γίνεται χαμός. :mad: Κατά τα άλλα είναι πάαααααααρα πολύ καλός στη βόλτα ο γλυκούλης μου, και με τις γάτες που έκανε σαν μανιακός έχει βελτιωθεί αρκετά.
Νταξει αυτο με τον σκυλο πιστευω με πολυ υπομονη γινεται να μαθει να μην τους δινει σημασια.
Το θεμα ειναι να φτιαξει πρωτα η δικια σου σχεση μαζι του.
Αυτο απο οτι βλεπω ειναι σε καλο σταδιο οποτε καλα πατε :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ο Μάρλευ εχει δείξει πολλά σημάδια βελτίωσης και εκει πρεπει να εστιάσεις Δαφνη. Μη σας αποθαρρύνει ότι ακόμα εχει θέματα με αλλα σκυλια στο δρόμο. Αυτο θέλει περισσότερο χρόνο και επιμονη για να διορθωθεί. Το γεγονός όμως ότι εχει κάνει τετοια πορεία το μαλλιαρο αγόρι σου, πρεπει να σε κάνει περηφανη για τον εαυτό σου. Εσύ το κατάφερες και εσύ θα καταφέρεις να ξεπεράσει και όποια αλλα ζόρια τραβάει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
...και Δάφνη; αν λύσεις το θέμα του με τα άλλα σκυλιά στον δρόμο πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω πως το κατάφερες!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Αχ κορίτσια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με ενθαρρύνετε τόσο! :D

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω σχετικά με τη βόλτα ...είμαι εγώ. Τρομάζω πολύ όταν δω τον άλλο σκύλο και δυσκολεύομαι να κρατήσω την ψυχραιμία μου, δυστυχώς. Είναι διαπιστωμένο ότι ο μικρός αντιδρά πολύ διαφορετικά όταν τον κρατάω εγώ από όταν τον κρατάει η αδερφή μου -που είναι πάρα πάρα πολύ ψύχραιμη και σταθερή. Οπότε είμαι κάπως αισιόδοξη, έχω λόγο να πιστεύω πως θα βελτιωθεί η κατάσταση σιγά σιγά, όπως και ήδη έχει βελτιωθεί σε σχέση με έναν μήνα πριν.

Αχ το παλιοσκυλάκι μου, καλό είναι το καημένο κι ας γκρινιάζω *agapoylas*

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
...και Δάφνη; αν λύσεις το θέμα του με τα άλλα σκυλιά στον δρόμο πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω πως το κατάφερες!
χαχαχαχαχα και μένα!! Νομίζω ότι τα πας πολύ καλά Δάφνη μου

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Αυτό που κάνει όταν συναντάμε σκυλιά δεν είμαι σίγουρη ότι είναι τσαμπουκάς.
Κάνει ένα κλαψιμογκρινιαξογαύγισμα που δεν το έχω αποκωδικοποιήσει, αλλά δεν είναι το άγριο κακό γαύγισμά/γρύλισμά του, γι'αυτό και είμαι αισιόδοξη πως ίσως λυθεί/ελαχιστοποιηθεί τελικά.
Έτσι ξεκίνησε να κάνει και όταν είδε την Ρότυ του Γιάννη από μακριά, τότε που τα πήγαμε βόλτα μαζί, γκρινιαζογαύγιζε και τράβαγε και λοιπά αλλά όταν πλησιάσαμε ήταν κουλ και χαρούμενος. Επίσης, στο μάθημα δεν κάνει καθόλου τσαμπουκάδες, ακόμα και όταν του γρυλίσουν άλλα, πιο "άγρια" σκυλιά συνήθως είναι αδιάφορος.
Νομίζω, λοιπόν, πως δεν είναι επιθετικότητα αυτό που βγάζει, τουλάχιστον όχι σε όλα όλα τα σκυλιά που συναντάμε, αλλά θέλει να τα πλησιάσει -κι εμείς οι κακές δεν τον αφήνουμε αφού δεν ξέρουμε τι και πώς (εξάλλου είδα πως μπορεί να μην σηκώνει και πολλά πολλά, στη Ροτούλα γρύλισε όταν πήγε να του μυρίσει το τσουτσουνάκι ενώ ήταν πολύ κουλ πιο πριν).

Έχω σκοπό να κάνω ένα μάθημα με τον εκπαιδευτή μας εδώ, να κάνουμε μαζί βόλτα να μου πει και ο ίδιος τι συμπεράσματα βγάζει, καθώς στο μάθημα δεν κάνει τέτοια, φυσικά.

Οπότε, κορίτσια μου, θα σας ενημερώσω αν έχω κανένα συνταρακτικό νέο και κόλπο. Τα δικά σας καμάρια είναι διαπιστωμένα αγριάδες και τσαμπουκάδες αυτά που κάνουν?

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Στην βολτα ειναι κυριος....το μουτρο....!Ισως στην ουσιαστικη αλληλεπιδραση (μυρισμα πωπου και οργανων) με τα αλλα σκυλακια....να ειναι λιγο στριντζος...αλλα με τον καιρο θα στρωσει!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν ξερεις πως ότι δεν βλέπουμε εξαφανιζεται? Αυτο κανει... σου λέει "αν κανω οτι δεν την βλέπω, δεν θα με πρηξει με τη φωτογραφική αλλο"!!!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Χαχαχαχαα αυτό είναι το πλέον πιθανότερο, είναι και θεατρίνος!
Μισεί την φωτογραφική, και οι αντιδράσεις ποικίλλουν, από αδιαφορία μέχρι γκρίνια υπέρτατου βαθμού... :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χαχαχαχαα αυτό είναι το πλέον πιθανότερο, είναι και θεατρίνος!
Μισεί την φωτογραφική, και οι αντιδράσεις ποικίλλουν, από αδιαφορία μέχρι γκρίνια υπέρτατου βαθμού... :rolleyes:
ενω εμεις κανουμε το κομπρεσερ.... σου λέει "αν κανω πως τρέμω θα βγει κουνημένη η φωτο και θα νομιζει οτι ειναι αχρηστη (που ειμαι) και δεν θα με ξαναενοχλήσει"