Ο μικρός Ζήκος...(μια μικρή ιστορία...)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μακάρι όλοι να αγαπούσαν τα κουταβάκια τους όπως εσείς παιδιά. Και κρίμα για τον μικρούλη που δεν έζησε κοντά σας. Λυπάμαι πολύ και κουράγιο. :( :(

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Και ο Ζήκος είναι ωραίος και είναι και δυνατός.
Ναι, έτσι να τον θυμάστε, για πάνα!
Δεν υπάρχουν λόγια...

...σαν κομήτης που πέρασε ξαφνικά και απρόσμενα από την ζωή τους και χάθηκε, αλλά άφησε για πάντα τα σημάδια του στις καρδιές του ζευγαριού. Ο Ζήκος παίζει τώρα στον παράδεισο, με τα άλλα σκυλάκια, ανέμελος και χωρίς πόνο...
Εκεί... μην ανησυχείτε, θα τον προσέχει η Νίνα μου (και όχι μόνο)... όπως πρόσεχε κάθε κουταβάκι που συναντούσε...

...Ελπίζουμε να μείνετε μαζί μας και να συμβάλετε κι εσείς (μετά από πολύ διάβασμα πρώτα) στην προσπάθεια που γίνεται...
Δεν θα μπορούσα να αλλάξω ούτε μιά λέξη...

...Ενα αγγελάκι ήταν, που πέρασε απ'την ζωή σας, για να αφήσει το στίγμα του.
Για κάποιον λόγο μάλλον...
Για κάποιο λόγο, που νομίζω ότι τα παιδιά τον καταλαβαίνουν απόλυτα...

Παιδιά και πάλι, καλώς ήλθατε σ' αυτή τη ζεστή γωνιά του σκύλου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Με σκοτωσε το θεμα αυτό και το διαβαζα περιμένοντας μια εξέλιξη να ανασάνω και εγώ αλλά και εσεις από τον πόνο.

Καλό ταξιδι να εχει το αρκουδακι σας! Μαλλον παραήταν καλός ο Ζηκος για αυτον τον κόσμο, τον γεμάτο αθλιότητα, απληστία και αδιαφορία!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Και είναι σίγουρο ότι ο Τύχης, εκεί που πετάει ψηλά με τα αεροπλανάκια του,από εδώ και πέρα, πάντα θα κοιτάει στα σύννεφα μήπως δει την μορφή του Ζήκου. Αυτού του πανέμορφου λευκού αρκουδάκου. Γιατί πιστεύει ότι θα τον δεί. Είναι σίγουρος ότι θα τον δει.

ΓΙΑΤΙ Ο ΖΗΚΟΣ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟΣ!!!! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!
ΤΕΛΟΣ.
Ειλικρινά, λυπάμαι πραγματικά..Δεν ξέρω τι άλλο να πω , πέρα από κουράγιο..
Κ είμαι σίγουρη πως ο Τύχης εκεί ψηλά με τα αεροπλανάκια του, σίγουρα θα ξαναδεί το μικρό αρκουδάκι του..Μην ξεχάσεις ποτέ να κοιτάς στα σύννεφα...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Κουράγιο... Είναι περιττό να πω πόσο λυπάμαι και εγώ... Ελπίζω να μείνετε εδώ, σε μια κοινότητα που βοηθάει όλους μας να γίνουμε καλύτεροι γονείς σκύλων και ελπίζω να μη τραυματιστήκατε τόσο ώστε στο μέλλον να μπορέσετε να προσφέρετε αυτή την τόση αγάπη που έχετε μέσα σας σε ένα άλλο υπέροχο αρκουδάκι γιατί από τη συμπεριφορά σας το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα είστε και οι δυό ευχής έργον για κάποιο άλλο μουτράκι που χρειάζεται αγάπη.. Όποτε ο χρόνος απαλύνει αυτή την θλιβερή ιστορία και με το σωστό τρόπο απόκτησης αυτή τη φορά.

Ο Ζήκος ήταν τυχερός που σας είχε και εσείς τυχεροί που γνωρίσατε το Ζήκο.