Ο φιλος μας ο Ozzy!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αν και δεν ειμαστε νεα μελοι ηρθε επιτελους η ωρα να παρουσιασουμε τον τετραποδο αντρα του σπιτιου.
Εχει ερθει απο Αμερικη, απο το Ορεγκον Greenleaf kennels συγκεκριμενα. Εχει pedigree απο την UKC 6 γενεων (δεν το βαζουμε εδω για λογους ασφαλειας γιατι εχει ολους τους κωδικους απο τα σκυλια).

As BNP'S OZZY
Breed American Pitbull Terrier
Sex MALE
Colour SEAL
The Sire is 'PR' BNP'S HILLSIDE BANDIT
The Dam is MYSTICAL BLUE MAYA

Συμπεριφορα
Ο Ozzy σαν γνησιο pitbull που σεβεται τον εαυτο του ειναι παιχνιδιαρης, προθυμος να κανει τα παντα για την οικογενεια του και φυσικα δεν εχει κακια για τους ανθρωπους.
Ειναι κοινωνικοποιημενος με αλλα ζωα και ειναι ενα σκυλι που ποτε δεν θα ξεκινησει καυγα και δεν θα παει να επιτεθει σε αλλο σκυλο αλλα θα ανταποδωσει αν καποιο σκυλι παει και τον δαγκωσει.
Τα αυτια τα ειχανε κοψει στο εκτροφειο σε ηλικια 2 μηνων και 2μιση μηνων ηρθε Ελλαδα.
Εχει κανει βασικη υπακοη και μιση σωματοφυλακη.
Εχει μεγαλωσει μεσα στο σπιτι, κοιμαται στο κρεβατι, καθεται στον καναπε μαζι μας αλλα παρολα αυτα δεν ξεχναει την αθλητικη του φυση.

Σκαρφαλωνει δεντρα

Κανει weightpulling

συνεχιζεται...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Εχει τελειο δαγκωμα σαν τους προγονους του απο την μερια του πατερα

Του αρεσει το μπαλακι

Λατρευει την θαλασσα

συνεχιζεται..

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Εδω ενα πορτραιτο του αγοριου

και μια οχι πολυ καθαρη φωτογραφια απλα για να δειξουμε το σωμα του Οζζακου.

Συγγνωμη για τις πολλες φωτογραφιες απλα ηθελα να του κανω οσο πιο ωραιο ποστ μπορω. Ελπιζω να μην σας κουρασα. Επισης να προσθεσω οτι ο μπαμπας του ειναι επισης μελος του φορουμ και ειναι ο χρηστης lead poisoner

Last edited:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Πολυ ωραιες φωτο και ομορφος σκυλος Ilektra.
Για πες ποσο ευκολο ειναι να φερεις ενα τετοιο σκυλο απο Αμερικη και τι διαφορα εχουν τα τελικα εξοδα σε σχεση με το να παρεις ενα σκυλο εκτροφικο (αλλης ρατσας εννοειται) απο Ελλαδα?

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Βασικα το αγορι μου πηγε Αμερικη και τον εφερε.
Πηγε Αμερικη και εμεινε στην φαρμα του εκτροφεα για 15 μερες ωστε να τον γνωρισει καλυτερα και να δει οτι οντως αξιζει να του δωσει σκυλο.
Πληρωσε 940 ευρω για το εισητηριο πηγαινε-ελα, 650 ευρω περιπου για την μεταφορα του σκυλου και 1200 δολαρια (δηλαδη 1000 ευρω) για την αγορα του.
Τουλαχιστον ομως αξιζαν ολα επειδη ο σκυλος ειναι ακριβως αυτο που θελει καποιος οταν θελει να παρει πιτμπουλ (και δεν εννοω αυτους που περνουν πιτμπουλ για να σκοτωνει κοσμο και ζωα αλλα για σωστους ιδιοκτητες.
Εχει απιστευτα ισορροπημενο χαρακτηρα που σε αυτο παιζει ρολο και η ανατροφη του αλλα παιζει και τεραστιο ρολο το DNA.
Ξεχασα στο αρχικο ποστ να αναφερω οτι ο σκυλος ειναι 2 χρονων περιπου.

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Πολυ ωραιες φωτο και ομορφος σκυλος Ilektra.
Για πες ποσο ευκολο ειναι να φερεις ενα τετοιο σκυλο απο Αμερικη και τι διαφορα εχουν τα τελικα εξοδα σε σχεση με το να παρεις ενα σκυλο εκτροφικο (αλλης ρατσας εννοειται) απο Ελλαδα?
απο οικονομικη αποψη ειναι πιο ευκολο να παρεις εκτροφικο σκυλο απο Ελλαδα απλα πρεπει να κανεις σωστη ερευνα επειδη η ρατσα αυτη δεν ειναι τοσο ξεκαθαρη οσο τα λαμπραντορ,τα ροτ, τα λυκοσκυλα κλπ. δεν εχουν ενα τυπο ωστε να βγαινουν σε ενα προτυπο. δεν ξερω αν βοηθησα με αυτα αν εχεις εξτρα αποριες το συζηταμε. επισης να ξεκαθαρισω πως δεν θα τον βαλω να ζευγαρωσει καθοτι δεν ειμαι εκτροφεας ουτε εχω τετοιες γνωσεις.ο μονος τροπος για να ζευγαρωσει θα ηταν μεσω του εκτροφειου που τον πηρα η ενος επισημου εκτροφειου που εγγυαται πως τα κουταβια θα προπληρωθουν και θα βρουν ολα οικογενειες πριν τη γεννα

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αξίζει να τις χαζεύει με τις ωρες κανεις αυτές τις φωτογραφίες!!!

(μια αισθητική διαφωνία εχω μόνο για το πλάτος του κολάρου, αλλά περι ορεξεως... :p )

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πολύ ωραία παρουσίαση πραγματικά από τις ξεχωριστές που έχουν γίνει για κάποιον σκύλο στο φόρουμ.
Και φοβερές φωτογραφίες με ειδική προτίμηση δικιά μου αυτή του πορτραίτου του.
Να σας ζήσει να είναι υγιής και τυχερός.
Τον πήρατε κουτάβι ή τώρα τον φέρατε ; (δεν το διευκρίνησες αυτό ή εγώ δεν το κατάλαβα).

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πολύ ωραία παρουσίαση πραγματικά από τις ξεχωριστές που έχουν γίνει για κάποιον σκύλο στο φόρουμ.
Και φοβερές φωτογραφίες με ειδική προτίμηση δικιά μου αυτή του πορτραίτου του.
Να σας ζήσει να είναι υγιής και τυχερός.
Τον πήρατε κουτάβι ή τώρα τον φέρατε ; (δεν το διευκρίνησες αυτό ή εγώ δεν το κατάλαβα).
Σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σου λογια.
Ενας ξεχωριστος σκυλος αξιζει ξεχωριστη παρουσιαση. Οποιος τον γνωριζει αυτον τον σκυλο τον ερωτευεται :p
2μιση μηνων, συγγνωμη αν δεν το εκανα ξεκαθαρο πιο πανω.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αξίζει να τις χαζεύει με τις ωρες κανεις αυτές τις φωτογραφίες!!!

(μια αισθητική διαφωνία εχω μόνο για το πλάτος του κολάρου, αλλά περι ορεξεως... :p )
Ευχαριστω πολυ Ghelly μουυυ :D:D
οπως το ειπες περι ορεξεως, τελειος ειναι χαχα. Καποια στιγμη θα παμε να του παρουμε ενα λιγο πιο λεπτο σε αλλο χρωμα να μην εχετε να λετε :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ευχαριστω πολυ Ghelly μουυυ :D:D
οπως το ειπες περι ορεξεως, τελειος ειναι χαχα. Καποια στιγμη θα παμε να του παρουμε ενα λιγο πιο λεπτο σε αλλο χρωμα να μην εχετε να λετε :p
Αααα οποτε περιμένουμε και νέες φωτογραφίες....!
Μην περάσουν αλλά 2 χρόνια παλι να τον φωτογραφήσετε ε...:p

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αααα οποτε περιμένουμε και νέες φωτογραφίες....!
Μην περάσουν αλλά 2 χρόνια παλι να τον φωτογραφήσετε ε...:p
Απο φωτογραφιες αλλο τιποτα αυτο το αγορι απλα ειπα να μην το παρακανω, ηδη εβαλα πολλες χαχα :p
Συνεχεια θα βαζουμε καινουριες φωτο του παιδιου ή αλλιως του μπατμαν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Nαι ρε παιδιά κάντε το αυτό, αισθητικά δεν μου αρέσει καθόλου μου φαίνεται ότι φοράει κολλάρο ορθοπεδικό ο κούκλος σας!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Nαι ρε παιδιά κάντε το αυτό, αισθητικά δεν μου αρέσει καθόλου μου φαίνεται ότι φοράει κολλάρο ορθοπεδικό ο κούκλος σας!
Χαχαχαχα κατι θα κανουμε :p Εχουμε και στηθολουρο που ειναι κουκλος με αυτο :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Χαχαχαχα κατι θα κανουμε :p Εχουμε και στηθολουρο που ειναι κουκλος με αυτο :D
Είναι κούκλος ότι και να κάνετε!!! :p
Πλάκα κάνω, γούστα είναι αυτά, απλά σας το είχα πει και στο φβ ότι δεν μου φαίνεται ούτε άνετο ούτε ωραίο αλλά περί ορέξεως..!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αυτο ακριβως, αφού το εβλεπα και αναρωτιόμουν πώς κουνάει το κεφάλι του πανω κατω....
Αλλα.... καταγράφεται στα πρακτικά ότι θα ανεβάζετε διαρκώς φωτογραφίες κουκλου!!!

Δινει αίσθηση στιβαρότητας, όχι μόνο ομορφιας... Στιβαρότητας και υγείας!!!
Να τον χαίρεστε!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αυτο ακριβως, αφού το εβλεπα και αναρωτιόμουν πώς κουνάει το κεφάλι του πανω κατω....
Αλλα.... καταγράφεται στα πρακτικά ότι θα ανεβάζετε διαρκώς φωτογραφίες κουκλου!!!

Δινει αίσθηση στιβαρότητας, όχι μόνο ομορφιας... Στιβαρότητας και υγείας!!!
Να τον χαίρεστε!
Αχαχαχα με εκανες και γελασα.
Το επομενο θα ειναι πιο λεπτο και σκεφτομαστε να ειναι μωβ, αλλα μετα δεν θα μας τον λετε gay :p
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια κοριτσι :D

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ναι ρε παιδια πιο λεπτο! Αυτο μου φαινεται αβολο και γιατον ιδιο..

Κατα τ αλλα ειναι πολυ ομρφος και περιμενουμε κ αλλες φωτο!!!!