Ο φιλος μας ο Ozzy!!

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Να χαιρεστε το σκυλο σας και να εχετε μια υπεροχη ζωη μαζι του. Φαινεται εξαιρετικα γυμνασμένος και αν εχει και τόσο καλο χαρακτήρα όσο περιγράφετε, χωρίς ουτε ενα ελάττωμα, τότε είστε τυχεροί και άξιοι.

Για το θέμα των εκθεσεων, εχω την εντυπωση, χωρις να ειμαι βεβαιος, ότι απο την απαγορευση εξαιρουνται σκυλοι που εισαγονται απο χωρες που επιτρεπουν την κοπή. Προσωπικά συμφωνω με το νόμο και θεωρώ απαράδεκτη ενεργεια την υποβολή του σκυλου σε μια επωδυνη διαδικασία και με αύξηση της πιθανότητας μολύνσεων, απλά και μόνο για λόγους καλλωπισμού. Εάν συντρεχουν αλλοι παράγοντες, πχ ιατρικοί λόγοι τότε ασφαλώς επιβάλλεται.
συμφωνω με αυτα που λες 100% ομως δεν ευθυνομαι εγω για την κοπη των αυτιων του οζζυ αρα θεωρω πως ειναι αδικο να μην μπορω να τον κατεβασω σε εκθεσεις ηδη με απεριψαν. στο επομενοσκυλι δεν θα ξαναεπιτρεψω κοπη αυτιων αυτο ειναι δεδομενο καθως εκτος απο βασανιστικο δεν βοηθαει κ σε τιποτα τα πιτ μπουλ. ευχαριστω για τα καλα σου λογια ειναι πολυ καλος χαρακτηρας ηρεμος σαν κουταβακι κ οσο για τη γυμναστικη αυτο ειναι το μονο που καναμε εμεις. ολα τα αλλα ειναι βαση εκτροφης κ dna.ειναι ιδιος με το μπαμπα του σε χαρακτηρα

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
πως μου ξεφυγε ο Οζυ??
Να τον χαιρεσαι, ειναι ενας κούκλος, πολύ ωραιο κεφάλι εχει!!
ευχαριστουμε αν και στην αρχη διαφοροι μας ελεγαν πως δεν εχει μεγαλο κεφαλι τελικα αποδειχτηκε πως ειναι συμμετρικο με το σωμα :D

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
παρα πολυ όμορφος, και αφου είναι και τόσο καλό παιδί τι άλλο θελετε :)

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
συμφωνω με αυτα που λες 100% ομως δεν ευθυνομαι εγω για την κοπη των αυτιων του οζζυ αρα θεωρω πως ειναι αδικο να μην μπορω να τον κατεβασω σε εκθεσεις ηδη με απεριψαν. στο επομενοσκυλι δεν θα ξαναεπιτρεψω κοπη αυτιων αυτο ειναι δεδομενο καθως εκτος απο βασανιστικο δεν βοηθαει κ σε τιποτα τα πιτ μπουλ. ευχαριστω για τα καλα σου λογια ειναι πολυ καλος χαρακτηρας ηρεμος σαν κουταβακι κ οσο για τη γυμναστικη αυτο ειναι το μονο που καναμε εμεις. ολα τα αλλα ειναι βαση εκτροφης κ dna.ειναι ιδιος με το μπαμπα του σε χαρακτηρα
Ναι, σαφως και δεν ευθυνεσαι, το διαβασα στην περιγραφή σου και δε σε κατακρίνω, απλως κατεθεσα τη γνωμη μου μια που το ανέφερες. θα πράξεις άριστα εαν δεν το επιτρεψεις στον επόμενο σκύλο σου. Ειναι προφανεστατα αδικος ο αποκλεισμός, δε γνωρίζω τι ισχυει σε χωρες με σοβαρη εκθεσιακή δραστηριότητα αλλά δε μου κανει καμιά εντύπωση, βρισκόμαστε Ελλάδα..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
εχει ενα ύφος στην τελευταία φωτογραφία με το μπαλάκι... αδιανόητο!
Α ναι καλά λες, έχει και ύφος! Γιατί εγώ είχα μείνει να μετράω τα μούσκουλα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κοιτα, τα μουσκουλα τα ειδα εγώ στην αλλη φωτογραφία που ανακηρύχθηκε αγαπημένη μου.... Το εβλεπα και θαύμαζα!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Κοιτα, τα μουσκουλα τα ειδα εγώ στην αλλη φωτογραφία που ανακηρύχθηκε αγαπημένη μου.... Το εβλεπα και θαύμαζα!
Χαχα εσυ Γκελλυ μου τον ερωτευτηκες τον Οζζυ :p Εχουμε μια σιγουρη φαν του, μ'αρεσει αυτο!!!!!! :D Φυσικα αν καποια στιγμη ερθουμε Πατρα να επισκεπτουμε ενα εκτροφειο που θελουμε εννοειται και θα σε δουμε μαζι με το ποντικι σου. Να εχεις και φωτογραφιες της Σελιν γιατι δεν δινεις φωτο στο λαο εσυ!!!

Σας ευχαριστουμε ολους παρα πολυ.
Ελπιζω να εχει καλο καιρο να βγαλουμε κι αλλες φωτο!!

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χαχα εσυ Γκελλυ μου τον ερωτευτηκες τον Οζζυ :p Εχουμε μια σιγουρη φαν του, μ'αρεσει αυτο!!!!!! :D Φυσικα αν καποια στιγμη ερθουμε Πατρα να επισκεπτουμε ενα εκτροφειο που θελουμε εννοειται και θα σε δουμε μαζι με το ποντικι σου. Να εχεις και φωτογραφιες της Σελιν γιατι δεν δινεις φωτο στο λαο εσυ!!!

Σας ευχαριστουμε ολους παρα πολυ.
Ελπιζω να εχει καλο καιρο να βγαλουμε κι αλλες φωτο!!

:rolleyes:

Η σελιν το ποντίκι και ο Ozzy και τα ποντικια (μουσκουλα) του!!! Ναι αυτό θα ειναι θέαμα!:p

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
έχω μείνει και χαζεύω είναι φέτες φέτες!! Τι και πόσο τρώει ένα σκυλί με τέτοια άθληση?
Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται τρομακτικός παρόλο τα κομμένα αυτάκια τα οποία σε σχέση με πιτμπουλ που έχω δει ειναι πολύ καλά φτιαγμένα...

Να τον χαίρεστε!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χαχαχα θα ηθελα να δω τον Οζζυ να παει να "καβαλησει" την Σελιν. Οχι, αυτο θα ηταν θεαμα :p
χαχαχαχα όοοοοοοοοοχι δεν το θες, γιατι το νιντζα πηδάει και αρπάζει ό,τι κρεμεται/προεξέχει...! :p

Αν και δεν εχει δοκιμαστεί σε τετοιο σκηνικό.... το πιο πιθανό ειναι να γυρναγε με ενα υφος "καλά, τι νομιζει ότι κανει αυτος?"

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
έχω μείνει και χαζεύω είναι φέτες φέτες!! Τι και πόσο τρώει ένα σκυλί με τέτοια άθληση?
Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται τρομακτικός παρόλο τα κομμένα αυτάκια τα οποία σε σχέση με πιτμπουλ που έχω δει ειναι πολύ καλά φτιαγμένα...

Να τον χαίρεστε!
xaxa ε ναι, μπροστα στον Pinhead του Hellraiser δεν ειναι σιγουρα ;)
βασικα κακώς τον βγαλατε Ozzy. ο Ozzy ειναι λαπάς ! Arnold επρεπε να τον πείτε :cool:

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
xaxa ε ναι, μπροστα στον Pinhead του Hellraiser δεν ειναι σιγουρα ;)
βασικα κακώς τον βγαλατε Ozzy. ο Ozzy ειναι λαπάς ! Arnold επρεπε να τον πείτε :cool:
xaxaxaxaxaxa γελαω στο πατωμα κυριολεκτικα. οζζυ τον εβγαλα εγω γαι τους ευνοητους λογους (με εφαγαν τα καλλιτεχνικα μου ):D

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
χαχαχαχα όοοοοοοοοοχι δεν το θες, γιατι το νιντζα πηδάει και αρπάζει ό,τι κρεμεται/προεξέχει...! :p

Αν και δεν εχει δοκιμαστεί σε τετοιο σκηνικό.... το πιο πιθανό ειναι να γυρναγε με ενα υφος "καλά, τι νομιζει ότι κανει αυτος?"
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και ξανα χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com

Να τον χαίρεστε!
τρωει μαγειρευτο φαγητο τωρα τελευταια αν κ συνηθως τρωει ωμο. 500 γρ. την ημερα σε μαγειρευτο κ περιπου 1 κιλο σε ωμο. τωρα που ξεκινησαμε κ φρισμπι γυμναζεται κ στην ταχυδυναμη