Χαχαχα true storyMαλλον για magenda το βλέπω!!!
Μωρε ό,τι και να βάλει, πάντα τελειος θα ειναι!!!
Χαχαχα true story
Καλα εσυ ειναι και λιγο ο ερωτας που τυφλωνει..
Σουτ αμεσως να πεις την κακια σουε δεν μπορω... εμενα όλα τυφλά μου τα εβγαλαν. Μια τη δικαιοσύνη, μια τον ερωτα. Μη στεργιώσω βλέμμα. Και μετά απορώ γιατι θεριεύει η μυωπία....
Καλά βάλτε του το ορθοπεδικό και θα σου πω για πότε καθαρίζει το βλέμμα![]()
Εσυ μας καταλαβαινεις γι αυτο :xD:Εμένα μου αρέσει πολύ!!! Άστους να λένε!
Και ξαφνικά βλέπεις ότι ο όζζυ εχει κιντερ εκπληξη από κάτω και δεν ειναι κοριτσάκιιιιιιιιιΚι εγώ σε απόχρωση του ροζ το βλέπω, πράγμα όχι κακό, εκτός κι αν είσαι ιδιοκτήτης αρσενικού σκυλιού εποθετικό προς τα άλλα αρσενικά και πάρεις θάρρος και περπατάς ατάραχος προς το μέρος σας επειδή νομίζεις ότι ο οζζυ είναι κορίτσι κι ο δικός σου δεν θα χει πρόβλημα!
Tρόμος!!Και ξαφνικά βλέπεις ότι ο όζζυ εχει κιντερ εκπληξη από κάτω και δεν ειναι κοριτσάκιιιιιιιιι![]()
εχω επιλεκτική όραση/τυφλωση όταν υπάρχει ο Οζζυ.... χανεστε στο φόντο οι υπολοιποιΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθαινω Γκελλυ με τα σχολια σου![]()
Κλεισαμε στο ματζεντα ειπαμεΈνα κλικ πιο μέσα ίσως το κούμπωνα, αλλά εγώ έχω και δραπέτη, θα μου πεις. Μια χαρά το χρωματάκι αν κι εγώ φούξια το βλέπω. Μπορεί να ξεγέλασμα οι φωτό κι απο κοντά να είναι όντως μωβ (το μωβ μου αρέσει παραπάνω).
Εμάς με κόκκινο κολάρο πολλές φορές τον περάσαν για θηλυκό. Βέβαια ο δικός μας μόνο από το πλάι φαίνεται αγοράκι καθώς ο πίσω "εξοπλισμός" λείπει. Με τόσους μύες όμως και με πλήρη εξοπλισμό, μόνο ένας θαυμαστής της Iris Kyle θα τον πέρναγε για κοριτσάκι.
Κούκλος ο Ozzy!