Ο φιλος μας ο Ozzy!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ηλέκτρα οι φωτογραφίες σου είναι εκπληκτικές . Συγχαρητήρια πραγματικά. Η φώτο που έχεις τραβήξει πέρσι στην πίττα στην Λούση έχει κάνει πάταγο!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ηλέκτρα οι φωτογραφίες σου είναι εκπληκτικές . Συγχαρητήρια πραγματικά. Η φώτο που έχεις τραβήξει πέρσι στην πίττα στην Λούση έχει κάνει πάταγο!!!
Σε ευχαριστω πολυ, πραγματικα, μου εφτιαξες την ημερα!!!! :p:p:p:p:p

Σας ευχαριστουμε πολυ παιδια. Ειναι ενα υπεροχο πλασμα ο Ozzy και παρολο που φαινεται αγριος, ειναι ενα πολυ γλυκο σκυλι :)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Εβαλα βιντεο στην μηχανη μου και ειπαμε να φτιαξουμε ενα βιντεακι του παιδιου :p
Δειτε το σε HD (κατω δεξια στο βιντεο που εχει κατι σαν γραναζι που μοιαζει και απο εκει αλλαζεις την αναλυση) αλλιως ειναι χαλια η αναλυση.
Μετα απο πολυ κοπο λοιπον ειναι ετοιμο :D
[video=youtube_share;IiMS41dwz6g]http://youtu.be/IiMS41dwz6g[/video]

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Αθληταράς με τα όλα του και σωματαράς!!!Πολύ ωραίο βιντεάκι.Το γύρω γύρω με τρέλανε και το βλέμμα ακαταμάχητο*agapoylas*...κι αυτό το πλάνο με την ουρίτσα προπέλα!Να τον χαίρεστε τον κούκλο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
και εβλεπα τα φοινικοειδη τσακισμένα και ελεγα "ααα το κοκκινο σκαθάρι εφτασε και εδω"
... πού να ξερα για το μαυρο σκαθάρι!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
τα σπάει ο Ozzy !!!

αν και περίμενα ένα Ironman ή ένα N.I.B για μουσικό χαλί ... έτσι να τιμηθεί και το όνομα του Osbourne :rolleyes:

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
και εβλεπα τα φοινικοειδη τσακισμένα και ελεγα "ααα το κοκκινο σκαθάρι εφτασε και εδω"
... πού να ξερα για το μαυρο σκαθάρι!
λιωνω ρε γκελυ. εισαι ετσι γενικα η τα διαβαζεις απο καπου ?χαχχαχαχαχααχχαχαααχ τρομερα σχολια καιρο τωρα

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Βιντεοκορυφη !
Μου αρεσαν ιδιαίτερα τα slow motion, 1.20, 2.20, 2.55 κλπ.
Οσο για τα άλματα, Νικος Γκάλης το αλάνι !!
το μονο που δε μ αρεσε ειναι το τραγουδι αλλα γουατεβερ, μεγαλωνω (λιγο) και ο χεβιμεταλλικος θορυβος με ενοχλεί κομματάκι. Εσεις οι εφηβοι ομως καλα κανετε :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αυτό δεν είναι σκυλί, μαύρος πάνθηρας είναι! Κορμάρα αθλητική, τρίχωμα που γυαλίζει (είμαι πεπεισμένη ότι τρίζει από καθαριότητα-που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση) και κουταβόφατσα που με ξετρελαίνει!

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Τα θερμα μου ,συγχαρητηρια για αυτο που μολις ειδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ σκυλος κ πολυ γυμνασμενος..ΜΠΡΑΒΟ σας παιδια που τον δουλευεται ετσι!!!

ΥΓ δεν ερχεστε κ απο εδω να κανουμε κανενα βιντεακι για τα δικα μου χα χα χα χα:p

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Χαχαχαχα ευχαριστουμε πολυ παιδιαααααα :D
1) Ghelly εισαι περιπτωση, αλλα μου αρεσει που εχεις αδυναμια στο παιδι μας :p
2)maxoskulo την σκηνη με την ουρα-προπελα ημουνα 50-50 για το να την βαλω ή οχι, αλλα τελικα μου φανηκε πολυ γλυκο και το εβαλα.
3)Kimigaz Ευχαριστουμε και επισης ναι τελειο τραγουδι (ειναι απο τα λιγα τετοιου στυλ που μου αρεσουν και ταιριαζε πολυ με το βιντεακι).
4)Gaara ο μπαμπας του ειχε προτινει να βαλουμε και Ozzy Osbourne αλλα τελικα δεν :p
5)Ghostdoc τα slow motion κανουν την διαφορα στο βιντεο πιστευω!!
6)Ευχαριστουμε πολυ Johnk
7)Orilis ακριβως ολα αυτα που ειπες :p Λαμπερο τριχωμα στον ηλιο, αθλητικος σκυλος προθυμος να μαθει τα παντα και γλυκια κουταβοφατσα.
Μα ποιος ειπε οτι ειναι σκυλος?? Πανθηρας ειναι :cool:
8)mucca θελουμε βιντεο και με την τρελη σου :D<3
9)Αγγελος 13 χαχαχα, ευχαριστουμε πολυ για το σχολιο σου, με εκανε και χαμογελασα καθως το διαβαζα :D

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Χαχαχαχα ευχαριστουμε πολυ παιδιαααααα :D

2)maxoskulo την σκηνη με την ουρα-προπελα ημουνα 50-50 για το να την βαλω ή οχι, αλλα τελικα μου φανηκε πολυ γλυκο και το εβαλα.
Συμφωνώ απόλυτα ,γι'αυτό άλλωστε και το σχολίασα :pΚαι πολύ καλά έκανες.