Αμαλία, δεν είμαι απόλυτως,

λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω,

γιατί εσύ με βλέπεις απόλυτο? :shock:Εγώ όταν έψαχνα για σκυλί πριν 5 χρόνια (για Λαμπραντορ, Γκολντεν, κλπ) όπου και αν κοίταζα, Ελλάδα ή Ευρώπη το ποσό δεν ήταν ποτέ κάτω απο 800 ευρώ, όλλες μου οι συνομιλίες με εκτροφέις Ελλάδας και Ευρώπης τα τελευτάια 3 χρόνια μου έδωσε τις εντυπώσεις ότι όντος τα σκυλιά που πωλούνται 800+ Ευρώ αξίζουν τα λευτά τους ενώ αυτά με λιγότερα λευτά είναι πάντα ρίσκο. Σίγουρα και εγώ θα ήθελα να έπερνα ποιο φτηνα ένα σκυλί αλλά δεν είναι εφικτό σε μερικές φυλλές. :-|
Εκτροφέας και πρώην μέλος του forum έδινε φθηνότερα
Εκτροφέας και νυν μέλος του forum ξέρω ότι έχει δώσει φθηνότερα σε γνωστό μου
Νυν μέλος του forum έχει φέρει κουτάβι από το εξωτερικό, από γνωστό εκτροφείο, πολύ φθηνότερα από ότι λες εσύ τώρα
Ωραία, δώσε μας τα στοιχεία αυτά να τα γνωρίζουμε και εμείς. Δώσε μας τους εκτροφείς που λες απο το εξωτερικό και το εσωτερικό και τα σκυλια και τις τιμές να μάθουμε. Είναι καλό να ξέρουμε ότι υπάρχουν και φτηνότεροι εκτροφείς εκεί έξω.

Έχε υπόψιν σου όμως ότι ανάλογα την φυλή σίγουρα οι τιμές παίζουνε ανάλογα πόσοι εκτροφείς υπάρχουν σε όλη την χώρα για αυτή την φυλή (πόσο πάνε σε εκθέσεις και έχουν πρωταθλητες σκύλους, κλπ). Για παράδειγμα η φυλή εγώ που διάλεξα (Ευρασίας) δεν θα βρείς πουθενα κουτάβι φτηνότερο απο 1000-1500 Ευρώ.