Πέθανε κανισάκι 3 μηνών

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δεν το εννουσα ετσι, γιατι ετσι τιποτα δεν ειναι ακριβο ουτε και φτηνο. Απλως εριξα μια γρηγορη ματια σε αγγελιες και ειδα πολυ χαμηλοτερες τιμες.
Ποιες αγγελείες? Τις αγγελείες των ΒΥΒ ή των Pet Shops? Γιατί αγγελείες μόνο αυτοί βάζουν, σοβαροί εκτροφείς δεν βάζουν αγγελείες, οι περισσότεροι έχουν ήδη κανονίσει που θα δωθεί το κάθε κουτάβι πριν καλά καλά γενηθούν ή πριν καλά καλά κλείσουν τον πρώτο μήνα ζωής τους.

Το έχουμε ξανα πεί, σκυλί απο εκτροφέα, κάτω απο 800 ευρώ δεν θα βρείς, ασχέτου ράτσας και μεγέθους.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν διαφωνω σε κατι. Ενα καλο σκυλι, να πληρωθει και παραπανω. Το αντιθετο να μην συμβει...

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Το έχουμε ξανα πεί, σκυλί απο εκτροφέα, κάτω απο 800 ευρώ δεν θα βρείς, ασχέτου ράτσας και μεγέθους.
Εκτροφέας και πρώην μέλος του forum έδινε φθηνότερα
Εκτροφέας και νυν μέλος του forum ξέρω ότι έχει δώσει φθηνότερα σε γνωστό μου
Νυν μέλος του forum έχει φέρει κουτάβι από το εξωτερικό, από γνωστό εκτροφείο, πολύ φθηνότερα από ότι λες εσύ τώρα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ποιες αγγελείες? Τις αγγελείες των ΒΥΒ ή των Pet Shops? Γιατί αγγελείες μόνο αυτοί βάζουν, σοβαροί εκτροφείς δεν βάζουν αγγελείες, οι περισσότεροι έχουν ήδη κανονίσει που θα δωθεί το κάθε κουτάβι πριν καλά καλά γενηθούν ή πριν καλά καλά κλείσουν τον πρώτο μήνα ζωής τους.

Διονύση εισαι απολυτος και δεν ειναι ετσι τα πραγματα... Υπάρχουν αξιόλογοι εκτροφείς που βάζουν αγγελιες οπως επισης και εκτροφικά σκυλιά που πουλιούνται φθηνότερα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μην αρχίσουμε πάλι
και τα εκτροφεία του εξωτερικού που μπορεί να έχουν 20 κουτάβια τον χρόνο και αποσβεσμένες τις εγκαταστάσεις κλπ κλπ κλπ
και το μέλος του φόρουμ που έδωσε το κουτάβι σε ιδιοκτήτη που δεν περίμενε ούτε στα όνειρά του
και το καθαρόαιμο μέν αλλά με ελάττωμα αποκλεισμού απο τις εκθέσεις

είναι άδικο να κρίνεις πόσα ζητάει κάποιος απο την στιγμή που είναι γενικά "σωστός"
αν θές τα πληρώνεις
δεν θές,ψάχνεις κι άλλο

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αμαλία, δεν είμαι απόλυτως,:D λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω, :eek: γιατί εσύ με βλέπεις απόλυτο? :shock:Εγώ όταν έψαχνα για σκυλί πριν 5 χρόνια (για Λαμπραντορ, Γκολντεν, κλπ) όπου και αν κοίταζα, Ελλάδα ή Ευρώπη το ποσό δεν ήταν ποτέ κάτω απο 800 ευρώ, όλλες μου οι συνομιλίες με εκτροφέις Ελλάδας και Ευρώπης τα τελευτάια 3 χρόνια μου έδωσε τις εντυπώσεις ότι όντος τα σκυλιά που πωλούνται 800+ Ευρώ αξίζουν τα λευτά τους ενώ αυτά με λιγότερα λευτά είναι πάντα ρίσκο. Σίγουρα και εγώ θα ήθελα να έπερνα ποιο φτηνα ένα σκυλί αλλά δεν είναι εφικτό σε μερικές φυλλές. :-|

Εκτροφέας και πρώην μέλος του forum έδινε φθηνότερα
Εκτροφέας και νυν μέλος του forum ξέρω ότι έχει δώσει φθηνότερα σε γνωστό μου
Νυν μέλος του forum έχει φέρει κουτάβι από το εξωτερικό, από γνωστό εκτροφείο, πολύ φθηνότερα από ότι λες εσύ τώρα
Ωραία, δώσε μας τα στοιχεία αυτά να τα γνωρίζουμε και εμείς. Δώσε μας τους εκτροφείς που λες απο το εξωτερικό και το εσωτερικό και τα σκυλια και τις τιμές να μάθουμε. Είναι καλό να ξέρουμε ότι υπάρχουν και φτηνότεροι εκτροφείς εκεί έξω. :):D

Έχε υπόψιν σου όμως ότι ανάλογα την φυλή σίγουρα οι τιμές παίζουνε ανάλογα πόσοι εκτροφείς υπάρχουν σε όλη την χώρα για αυτή την φυλή (πόσο πάνε σε εκθέσεις και έχουν πρωταθλητες σκύλους, κλπ). Για παράδειγμα η φυλή εγώ που διάλεξα (Ευρασίας) δεν θα βρείς πουθενα κουτάβι φτηνότερο απο 1000-1500 Ευρώ. :(

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
βλέπω μας αρέσει η παρεκτροπή :)
συνιστώ αγάπη ειρήνη ομόνοια και άνοιγμα νέου τόπικ ή χρήση των υπάρχοντων :lol:

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Ονόματα δε θα γράψω, γιατί πολύ απλά κανένας δεν έχει αναρτήσει τιμοκατάλογο και εμένα δε μου πέφτει λόγος

Οι αναφορές πάντως έγιναν γιατί όπως όλες οι γενικεύσεις, έτσι και η δική σου, ήταν λάθος.

Αν θες πάντως, ο πρώτος είχε δημοσιεύσει το ποσό που έδινε το κάθε κουτάβι (fix τιμή για όλα τα κουτάβια) στο forum παλαιότερα. Ψάξτο αν σε ενδιαφέρει.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@Darkpaladin Επισης θελω να προσθεσω οτι οι τιμες δεν ειναι παγκοσμιο fix τα 1000 Ε, δεν εχουν ολες οι φυλες τις ιδιες τιμες(επειδη πχ ειναι απο σωστο εκτροφειο)...Η τιμη κυμαινεται με βαση την σπανιοτητα και την εκαστοτε ζητηση. Ακομα και το μεγεθος παιζει ρολο. Aλλο το κανις και το γριφον, και αλλο το σπανιο μεγαλοσωμο. Τα αυτοκινητα εχουν ολα 4 ροδες και τιμονι, διαφερουν ομως σε παρα πολλους επιμερους τομεις και τελικα και στην τιμη...Εαν μιλαμε για εναν ΤΟΡ σκυλο με περγαμηνες για πρωταθλητισμο οπως ξαναεγραψα και πιο πριν, θα πληρωθει και πανω απο 1000 Ε.
Ομως, η Μαρια86 στης οποιας στο θεμα συζηταμε δεν νομιζω οτι μιλαει για την ''Enzo'' των κανις...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Αν το δούμε όμως ,όπως έχουμε ξαναπεί, συγκρίνοντας το αρχικό κόστος με το τελικό κόστος τα 1000 ευρά είναι ψιλά.....άρα πολύ φασαρία για το τίποτα
επίσης αν το δούμε με βάση την καινούργια θεώρηση του 1000/(365X15) :lol: πλέον γίνεται και ανέκδοτο τα 200 ευρά πάνω ή κάτω

maria86

Member
17 Νοεμβρίου 2010
23
0
Βασικα να σας πω κατι.... πλεον εχω καταλαβει πως λειτουργουν οι εκτροφεις και ποιοι ειναι επαγγελματιες....
Οταν μου δινουν ενα σκυλι που εχει κανει τα πρωτα εμβολια, εχει κανει εξετασεις, εχει χαρτια καθαροαιμιας και ολα τα αλλα...
καθως επισης μου λεει οτι δεν σου δινω το σκυλι ακομα γιατι ειναι μικρο και ευαισθητο.... ή ελα απο κοντα να δεις τους γονεις, την συμπεριφορα τους, που ζουν, πως ζουν κτλ......
ειλικρινα θα δωσω 1000 ευρω και δεν ειναι πολλα.....
απλα την πατησα γιατι δεν ηξερα.... δεν φανταζομουν τπτ απο οσα λετε....και συζηταμε εδω

αν μου περίσσευαν θα το έπαιρνα από χθες… αλλά είμαι φοιτήτρια και λογικο να μου φαίνονται πολλά! Ωστόσο προτιμώ να περιορίσω κάποια εξοδα μου προκειμένου να πάρω ένα γερό σκυλάκι παρά αυτό που έπαθα (και αν τα ήξερα δεν θα το έκανα ποτε)………..
δεν ειναι μονο για το κουταβι ειναι και τα ψυχολογικα που αφήνει.... ειναι και απανθρωπο και και και και......

αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και όχι μόνο σε αυτά τα θέματα αλλά και σε πολλά άλλα…. Ολοι σκεφτονται πως θα βγάλουν λεφτά…. Το αν το κανουν με λαθος τροπο δεν το σκέφτεται κανένας…. Η κοινωνία και η παιδεία φταίει…. Ποιότητα δεν υπάρχει… ουτε σεβασμός… ούτε αισθήματα… και οσο περνάνε τα χρόνια αυτά χάνονται όλο και πιο πολύ….

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
maria86 εγώ τι να πω που κάνω οικονομία ενώ έχω σκοπο να προχωρίσω σε απόκτηση αρχές του 2012? :D
Είναι μεγάλο θέμα ο σκύλος και δεν πρέπει να βιάζεσαι. Σκέψου ότι όσα λεφτά έχω μαζέψει εως τώρα τα έχω για την τροφή, εμβόλια και αντιπαρασιτικά. Πρέπει να σκεφτείς και το μετά, η απόκτηση είναι το εύκολο.

tasos1974

New Member
9 Φεβρουαρίου 2011
2
0
καλή μου μαρία παρακολουθώντας περίπου 12 σελίδες διαφορων συζητήσεων θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι βασικά λυπάμαι για το κουτάβι σου αλλα....................................................όλες οι ευθύνες που έχασες το κουταβάκι είναι δικες σου ένας εκτροφέας δε μπορεί να έχει ευθύνη για ένα κουτάβι που πουλάει εφόρου ζωής..........δεύτερον θα έπρεπε να κοιής νεκροψία........τρίτον όλες αυτές οι φιλόζωες που λένε τι γνώμη τους για τους έλληνες εκτροφής sorry που θα το πω.....................κυριες που έχουν τα σκυλιά ως ....................ταιριάζει με τον καναπέ το αγοράζω ελπίζω να μην είσαι okay si "σαφτι" τι κατηγορια......τρίτον όλοι αυτοί που κατηγορούν τους εκτροφής που δεν έχουν okay τόσες πολλές συμμετοχές στον κόε σε εκθέσεις θέλω να τους ενημερώσω ότι για πιο λόγο οι ελληνίες να πηγαίνουν τα σκυλιά τους στον κόε ????????????????????έτσι "κιαλλιος" εδώ okay πολλά χρονια ο ένας βγάζει τα σκυλιά του αλλου που είναι γνωστοί η που έχει μεσολαβήσει με το αζημίωτο φυσικά να το φέρει απέξω από ξένο εκτροφέα okay να το αγοράσει κάποιος ιδιώτης η άλλος έλληνας εκτροφέας.........okay επίσης για πια πιστοποιητικά μιλάνε okay pedigree εδώ όλοι μέρα το ξύνουν ούτε γενετικούς ελεγχους κάνουν όπως έκαναν πριν 10 χρονια ούτε τίποτα ένας οποιοσδήποτε έχει 2 pedigree boreei να δηλώσει γεννα okay να βγάλει pedigree σε οποιο σκυλί θέλει....& κούκλα μου εφόσον έχεις τρελα με τα κανεις όπως λες μάθε πρώτα τι φιλί τα χαρακτηριστικά τα μεγέθη okay να απευθυνθείς σε έλληνες εκτροφής ανεξαρτητου διακρίσεων κόε γιατί κατά τι γνώμη μου όλα είναι φτιαχτά ............κι όλοι αυτή η άποψη για τις εκθέσεις okay τις διακρίσεις για μένα όταν αγαπάς ένα ζωάκι είναι κουραφέξαλα.........τους έχεις δει μεταξύ τους στις εκθέσεις όταν δε βγαίνουν πρώτα τα σκυλιά τους γίνονται οι ίδιοι θηρία ανήμερα να σε φάνε .......κομπλεξικοί okay ........ τύποι που εξωτερικεύουν τα προβλήματα τους okay τα κόμπλεξ τους με τα αθώα τα σκυλάκια....σε προκαλώ πήγαινε σε μια ελληνική έθεση σκύλων okay παρατήρησε τους όλο γκλαμουριά okay μισόλογα μεταξύ τους τα αποτελέσματα είναι ήδη ;βγαλαμε; από την προηγουμενη αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος......

*Διαγράφηκαν κάποια σημεία, λόγω ανάρμοστων χαρακτηρισμών

tasos1974, σε παρακαλώ, αν θέλεις ξαναγράψε το κείμενό σου, στα ελληνικά και χωρίς χαρακτηρισμούς, γιατί από το παραπάνω, δεν πολυβγαίνει πλέον νόημα.
Ευχαριστώ

Last edited by a moderator: