Παρατρίχα! ΣΚΑΪ τηλεόραση

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Η Κλέα που κάνει την παραγωγή δεν ήταν εκδότρια του Γαβ;
Διευθύντρια σύνταξης, όχι εκδότρια. Αν δεν κάνω λάθος, είναι γραμματέας της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας.

Η εικόνα στα φωτεινά σημεία φαίνεται έτσι καμμένη και στην tv? Αν όχι, είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν, μάλλον κατά την μετατροπή/συμπίεση γιατί στα φωτεινά σημεία δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω τι βλέπω!
Την ίδια απορία/πρόβλημα έχω κι εγώ καθώς το βλέπω από το web .

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Το βλεπουμε καθημερινα!
Μαλιστα εχουμε βαλει κ ειδοποιηση και μολις ακουει η Χιονα να χτυπαει το κινητο παει και ψαχνεται γυρω απτη τηλεοραση:D.

Ειναι μικρης διαρκειας και αυτο ειναι λιγο σπαστικο...αλλα τι να κανουμε?Αρχη ειναι ακομα.:rolleyes:

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Οχι κανονικα συνεχιζεται. Ειχε και την πρωτοχρονια παρα τριχα. Μονο αλλαξε μερα. "Από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, μη χάσετε το ΝΕΟ Παρά Τρίχα, κάθε Παρασκευή στις 14.00 και την επανάληψη κάθε Σάββατο στις 10.00."

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=108131

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Μου αρεσει πολυ αυτη η εκπομπη,μπραβο στο σκαι που δειχνει μεγαλη ευαισθητοποιηση στα θεματα οικολογιας και ζωοφιλιας!!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δίάβασα όλα τα σχόλια που αφορούν το Παρα Τρίχα πολύ προσεχτικά...και ο λόγος έιναι ότι εδω και 6 μήνες κάνω τα ραδιοφωνικά Παρα Τρίχα δίλεπτα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ..και από την άλλη εβδομάδα θα μπω και εγω στην ομάδα του τηλεοπτικού...οπότε με ενδιέφερε να διαβ'ασω σχόλια..παράπονα και προτάσεις..
Το Παρα Τρίχα...έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα...και δεν φτάινε οι συντελεστές για αυτό, πιστέψτε με.
Ευτυχώς...τώρα θα υπάρχει ένα μόνο Παρα τρίχα την εβδομάδα..διάρκειας μισής ώρας...έτσι η εκπομπή θα προλαβάινει να "εμβαθύνει " πολύ ΄περισσότερο στο κάθε θέμα. Μη ξεχνάτε ότι η εκπομπή ξεκίνησε απο ανθρώπους που δεν έιχαν ιδεα από τηλεόραση...αλλά έιχαν όλη τη καλη διάθεση και όρεξη να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και μάθανε σιγά σιγά να καλυτερεύουν την εκπομπή..
Επίσης, στόχος τους σε πρωτη φάση είναι να απευθυνθούν στον ΜΕΣΟ Έλληνα ιδιοκτήτη σκύλου, στον αρχάριο και στα παιδιά, (που είναι πολύ σημαντικά γιατι η αλλαγή που τόσο θέλουμε από αυτά θα ξεκινήσει)...'αρα τα θέματα θα πρέπει να είναι απλά και κατανοητά...
Επίσης...μη ξεχνάτε ότι η παραγωγή μίας εκπομπής εξαρτάται απόλυτα από το μπάτζετ που θα σου διαθέσει το κανάλι...και για να μεγαλώσει αυτό το μπάτζετ έτσι ώστε να "καλυτερεύεσει' και η εκπομπη..πρέπει το κανάλι να έχει έσοδα από την εκπομπή δηλαδή διαφήμηση.
Αυτά....
Μπορέιτε να μου ευχηθειτε...καλή επιτυχία, (αν θελετε...:D:D:D:D)..και εύχομαι να μας παρακολουθείτε...και να μας σχολιάζετε εποικοδομητικά ώστε να γινόμαστε καλυτεροι!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.422
Είπα κι εγώ, δεν θα απαντήσεις;;; Αντε με το καλό λοιπόν και καλή επιτυχία.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Καλή επιτυχίαααααααααα! :D Αλλά μισή ώρα είναι λίγη. Να έρθουμε να κάνουμε πορεία έξω από το κανάλι, μπας και μεγαλώσει το μπάτζετ; :cool:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, αλλά έχω σκοπό να σας χρησιμοποιήσω για κάποια γυρίσματα...που έχω στο νού μου!!!
Έχω συζητήσει με τη Κλέα...μήπως βάλουμε μία ενότητα όπου "πραγματικοί" ιδιοκτήτες θα μιλανε και θα δείχνουν τα σκυλιά τους και είτε θα μιλανε για τη φυλή έτσι όπως την έχουν εκείνοι βιώσει, είτε πως αντέδρασαν σε "πραγματικά" προβλήματα συμπεριφορά κλπ,κλπ..σε πραγματικές συνθηκες...
Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να το υλοποιήσουμε αλλά θα δοκιμάσουμε!!!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Μπραβο Κατερινα!!

Καλη αρχη σου ευχομαι και συγχαρητηρια που μια εκπομπη για σκυλους (μια μας εμεινε σε ολοκληρη την τηλεοραση) θα συνεχισει να υφισταται!

πολυ ωραια και η ιδεα με τους πραγματικους-καθημερινους ιδιοκτητες!

:D:D:):)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η μιση ωρα να γινει μια...
Έτσι!!:):)

Καλή επιτυχία και από εμένα και μακάρι να την παρακολουθούνε πολλοί..και πιο πολλοί ακόμα..!!!!:):):)

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Τώρα το πήρα χαμπάρι...:cool:

Kάλη αρχή και κάλη επιτυχία!!!!!!!

Κατερίνα τα δίλεπτα στο ράδιο, κάθε πότε είναι?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ναι παιδιά να αυξηθεί η ώρα ωστε να αναλύονται πιο διεξοδικά τα θέματα..... και να βρείτε εναν τρόπο να επαναλλαμβάνονται κάποια πραγματα συνέχεια (πχ δεν εγκαταλείπω το σκύλο οταν πάω διακοπές, δεν αγοράζω απο πετ σοπ, τον βγάζω βόλτα 3 φορές την ημέρα κοκ).

Μπορούμε να φτιάξουμε μια λίστα κι εδω: Ποια είανι τα πέντε πιο σημαντικά πράγματα που θα θέλατε να ξέρουν ολοι. :):)

καλή επιτυχία εύχομαι!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia