Παρατρίχα! ΣΚΑΪ τηλεόραση

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Allegro...τα δίλεπτα έιναι κάθε μερα στις 9.55 το πρωι και στις 7.55 το βράδυ επανάληψη!!!
Ηδη από αυτο το forum εγω έχω βοηθηθεί παρα πολλές φορες και έχω παρει ιδεες και συμβουλες για τα δίλεπτα μου.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οι ιδεες ειναι τοσες πολλες που δεν φτανει οχι μισαωρη...αλλα ουτε 5 ωρες εκπομπη!:D

ας πουμε προσωπικα θα μου αρεσε να αναλυονται ολες οι φυλες βαθυτερα...

βρισκω επισης ωραια ιδεα την παρουσιαση ιδιοκτητων στην καθημερινοτητα τους με τα σκυλια τους.

(η Κατερινα μας κανει διασημους μεταφεροντας καποιες αποψεις και ιδεες του φορουμ μας!!...:D:D:D...δεν εχουμε και αυτογραφα!!:p)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ολε ολε ολε!!!Μπραβο!!!Συγχαρητηρια!!!

Και εις ανωτερα Κατερινα!!!

Προσπαθηστε για το καλυτερο και εμεις στο ιντερνετικο κομματι οτι θες!Εμπειριες,ιδεες,αποψεις εδω θα ειμαστε!!!

Στηριζουμε λεμεεεεεεεεεε...

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Στηριζουμε λεμεεεεεεεεεε...
O κολλητός μου δουλεύει σε μια μεγάλη διαφημιστική, στο τμήμα προγραμματισμού των διαφημίσεων.

Θα τον πιάσω στο "ψηστήρι" να χώσει καμιά διαφημισούλα στο μισάωρο της εκπομπής. :D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
O κολλητός μου δουλεύει σε μια μεγάλη διαφημιστική, στο τμήμα προγραμματισμού των διαφημίσεων.

Θα τον πιάσω στο "ψηστήρι" να χώσει καμιά διαφημισούλα στο μισάωρο της εκπομπής. :D:D
ΜΑΚΑΡΙ...μπας και μας ΄δωσουνε περισσότερα χρήματα για την εκπομπή...

Αυτόγραφα : Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, 12:00 - 14:00)...στείλτε πμ!!!:paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:

ΡΕΕΕΕΕ..ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ???
*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.421
Κι εγώ ήθελα να το σχολιάσω αυτό. Μου φάνηκε κι εμένα πολύ ωραίο και χρήσιμο κομμάτι της εκπομπής. Πάντα τέτοια :)

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
δυστυχως δεν πιανω σκαι την εχω δει την εκπομπη 1-2 φορες..
για τοσο μικρης διαρκειας εκπομπη δεν μου αρεσε ιδιαιτερα (μπορει να ετυχε δεν ξερω) που η περισσοτερη ωρα εφυγε στο τι προκειται να παρακολουθησουμε και στο τελος σε ενα εντελως ανουσιο making of της συνεντευξης απο μια γυναικα με την οποια ειχαν συζητησει για τους πινακες της:confused::confused::confused:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Hellooo!!???Μπορει να μας πει κανεις αν το Παρατριχα σταματησε;; Δεν το βλεπω στο προγραμμα του ΣΚΑΙ πλεον! Για το Its Me or the Dog δε το συζητω!Μεγαλη βλακεια που το κοψανε!:lloro::lloro:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Αυριο το πρωί στο παρα τρίχα είναι η παρουσίαση των Λάμπραντορ. :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
γενικά το παρα τρίχα είναι μιά θετική εξέλιξη για την ελληνική κυνολογία

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ λόγο προγράμματος δεν βλέπω συχνά παρα τρίχα
Θεωρείτε ότι θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενημερωτικό περι πέτ σοπ και πάπι μιλ?
ή το νομικό πλαίσιο εμπορίας σκύλων δεν επιτρέπει πολλά πολλά?

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τις εκπομπές τις ανεβάζουν και online

http://paratrixa.skai.gr/

Θα μπορούσε να έχει περισσότερα για παπιμιλς, είχανε και ενημέρωση για τα πεντιγκρί, τα πετ σοπ κουτάβια και για το παπιμιλάδικο στις Σέρρες (νομίζω, πάντως για κάποιο παπιμιλάδικο μίλησαν), επίσης για κάποια σκυλάκια που τα κλέψανε για να τα βάλουν στην κουταβοπαραγωγή, επίσης και η Ρεγγίνα μίλησε στην εκπομπή για τον σωστό τρόπο απόκτησης ενός καθαρόαιμου κουταβιού. Εχει αρκετή ενημέρωση αλλά όπως φαίνεται, θέλει και περισσότερη!

Last edited by a moderator:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ξέρετε υπάρχει και μία ακόμη εκπομπη παλι στο ΣΚΑΙ με κατοικίδια!!!Δεν είναι ελληνική βέβαια, μεταγλωττισμένη φυσικά,αλλά το ότι υπάρχουν τέτοιες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση είναι σαφέστατα μία καλή αρχή!!Νομίζω έχει να κάνει με την συμπεριφορά των κατοικίδιων,και πώς να την διορθώσεις,ουσιαστικά σου παρέχει κάποιες συμβουλές!! Αν μάθω τι ώρες προβάλλεται θα σας πω!!!

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Ξέρετε υπάρχει και μία ακόμη εκπομπη παλι στο ΣΚΑΙ με κατοικίδια!!!Δεν είναι ελληνική βέβαια, μεταγλωττισμένη φυσικά,αλλά το ότι υπάρχουν τέτοιες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση είναι σαφέστατα μία καλή αρχή!!Νομίζω έχει να κάνει με την συμπεριφορά των κατοικίδιων,και πώς να την διορθώσεις,ουσιαστικά σου παρέχει κάποιες συμβουλές!! Αν μάθω τι ώρες προβάλλεται θα σας πω!!!
Χεχεχεχε γουστάρω τον ενθουσιασμό σου!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πώς τη λένε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia