Παρατρίχα! ΣΚΑΪ τηλεόραση

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μια χαρά είναι η ώρα.
Παιδιά
Νοικοκυρές
κλπ
απέναντι έχει τα μεσημεριανά
αν είχε απέναντι οτιδήποτε άλλο θα πήγαινε άπατο ... ακόμα πιο εύκολα ... ;)
Μιά επανάληψη 2-3 επεισοδίων Σαββατοκύριακο μεσημέρι θα ήταν ό,τι πρέπει.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Συμφωνώ με denis. Επίσης είναι πολύ θετικό το ότι προβάλλεται πριν από άλλη εκπομπή με ζώα η οποία έχει ήδη το κοινό της, οπότε είναι ευκολότερο να "βρει" την εκπομπή κάποιος που δεν ξέρει ότι προβάλλεται αλλά θα αλλάξει κανάλι εκείνη την ώρα περίπου για να δει αν άρχισε ο "Dr Harry" ;)

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Επίσης δέχονται προτάσεις στο [email protected], οπότε ό,τι θέλετε τους το λέτε καυτευθείαν αντί να το συζητάμε μεταξύ μας και να μην αλλάζει τίποτα. ;)
Σίγουρα λειτουργεί αυτό το mail; Ό,τι έστειλα απέτυχε στην παράδοση.:(
Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να στείλει;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
είναι ευκολότερο να "βρει" την εκπομπή κάποιος που δεν ξέρει ότι προβάλλεται αλλά θα αλλάξει κανάλι εκείνη την ώρα περίπου για να δει αν άρχισε ο "Dr Harry" ;)
Δεν το είχα σκεφτεί... πολύ σωστό αυτό!
Θα ήταν καλύτερα να παιζόταν μετά τον Harry βέβαια :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Για τα παιδιά μπορεί..

Για τις νοικοκυρές..σιγά που θα δούνε εκπαιδευτική εκπομπή και θα αφήσουν την λάμψη..:p:p

Οι επαναλήψεις ναι..το σκ θα ήταν πολύ χρήσιμες..

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Νομιζω οτι πρεπει να δωσουν περισσοτερο βαρος στην ευθυνη της κατοχης ενος σκυλου και τι συνεπαγεται αυτο. Υποχρεωση απεναντι στο σκυλο, στην οικογενεια, στην γειτονια, στην κοινωνια, πρεπει να επισημανουνε τις δυσκολιες, τις αγγαριες, τους κοπους, τα εξοδα κ.λ.π. ενος ιδιοκτητη και οχι απλως εχω ενα σκυλακι τι, ωραια τι, καλα τριαλλαρι-τριαλλαρο.....

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
χάρηκα που είδα γνώριμα σκυλάκια στη σημερινή εκπομπή (λέων & μπλου :):D) εκτός από τις γνωστές φάτσες των κατοικίδιων της Κλέας.

Λογικά κάποια στιγμή θα αναφερθούν κ στις ευθύνες που έχει ένας μελλοντικός ιδιοκτήτης σκύλου, αλλά θα δίνουν κ συμβουλές στους ήδη κατόχους.
Πάντως την βλέπω πολύ ευχάριστα. Περιμένω κ τις επόμενες. :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μόλις είδα το σημέρινό επεισόδιο στο Ιντερνετ!
Πολύ καλό αυτό γι αόσους δεν μπορούν να το δούν στις 5!!!!:)
Το σημερινό μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το πρώτο!Ελπίζω να συνεχίσει να βελτιώνεται!Πολύ μου άρεσε που είχε και φωτο από ζωάκια που χάθηκαν!!!Μόνη μου ένσταση το βιντεάκι στο τέλος θα μπορούσε να απουσιάζει, ας είχε άλλο ένα ζωάκι προς υιοθεσία ας πούμε(αλλά δεν είμαι αντικειμενικός, ποτέ δεν συμπάθησα τα άχρηστα, χαζοζαρούμενα βιντεάκια του youtube...):)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Σίγουρα λειτουργεί αυτό το mail; Ό,τι έστειλα απέτυχε στην παράδοση.:(
Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να στείλει;
Λειτουργεί το mail. Πιθανόν να είχε μπλοκάρει λόγω αποστολής μεγάλων video.

Νατάσσα, αλήθεια φαίνονται τα παιδιά μου; Πάω να το δω. :D

shadow

Member
30 Ιανουαρίου 2009
7
0
Πειραιας

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Η χθεσινή εκπομπή στο on-line site δεν φορτώνει, σωστά;
Σε εμένα, τουλάχιστον, παίζουν όλες οι χθεσινές εκπομπές, εκτός από αυτή του παρά τρίχα....:-|

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Και σε μενα Natassa, ή κατι δεν εχουν κανει σωστα ή εχουμε κι δυο το ιδιο προβλημα στον υπολογιστη:D, ή μηπως ειναι δουλεια του Dr.Harry?:):)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Το πρόλαβα σήμερα (ήταν ακριβώς 10 λεπτά όλο).
Κατάλαβα πως είναι βασικά διαφήμηση για να δοθούν αδέσποτα (ΥΠΕΡΟΧΟ!).
Είναι υπερβολικά μικρό για να είναι οτιδήποτε άλλο (όχι πως είναι κακό).

Θα μπορούσε να ήταν πολλά παραπάνω, βασικά να δείχνουν περισσότερα αδέσποτα για υοθεσία αλλά είναι μια εξαιρετική ιδέα.
Πιστεύω πως βρίσκουν σπίτι ΠΟΛΥ πιο εύκολα τα αδέσποτα αφού βγουν στο γυαλί.

Έχουμε μια "πλήση εγκεφάλου" να θέλουμε ότι δούμε στο χαζοκούτι!
Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και να κάνουνε "αφιερώσεις" σε ακόμη περισσότερους άστεγους σκύλους κάθε φορά.

Η Κλέα που κάνει την παραγωγή δεν ήταν εκδότρια του Γαβ;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εγώ είδα χτες τα βιντεάκια από το ιντερνετ. Μ'αρεσε. Τα πρώτα δυο λεπτά βρήκα ότι είναι χάσιμο χρόνου (ολο κι όλο είναι δεκα λεπτά και τρωνε τα δυο για να πουν τι θα δουμε στα υπόλοιπα οκτώ...). Επίσης το τέλος με τα άγρια ζώα νομίζω ότι δεν κολλάει... υπάρχουν άπειρα ντοκυμαντέρ με άγρια ζώα, δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουν και σε εκπομπή με κατοικίδια.... Τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλά. Χρήσιμες πληροφορίες (εγώ έμαθα πράγματα πρακτικά, παρόλο που είχα σκύλο 13 χρόνια...πχ το σιρόπι, το καθάρισμα του αυτιού....). Θα προτιμούσα να δείχνουν περισσότερα αδέσποτα (οχι μονο φωτογραφίες...), και επίσης happy endings... (πχ η ιστορία του Εκτωρα θα ήταν ότι πρέπει!). Α, και να γίνεται καλύτερη δουλειά στις συνεντέυξεις... κάποιες δεν ήταν καθόλου καλά προετοιμασμένες......

Συγχαρητήρια πάντως στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Να κάνω μια ερώτηση τεχνικής φύσεως σε όσους το έχουν δει την ώρα που παίζεται στην tv? Η εικόνα στα φωτεινά σημεία φαίνεται έτσι καμμένη και στην tv? Αν όχι, είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν, μάλλον κατά την μετατροπή/συμπίεση γιατί στα φωτεινά σημεία δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω τι βλέπω!

Κατά τα άλλα, 10 λεπτά τηλεοπτικός χρόνος δεν είναι πολύ αλλά είναι αρκετός για να αλλάξει έστω κάποια πράγματα! Σκεφτείτε πόσο λίγο διαρκούν οι διαφημίσεις και πόσο καλή πλύση εγκεφάλου καταφέρνουν ;)

Απλά πιστεύω ότι μεγάλο μέρος αυτού του χρόνου σπαταλιέται

Α. Με τα βιντεάκια για την άγρια πανίδα. Όπως είπε και η "Kopritis", δεν λείπουν τέτοιες εκπομπές, ειδικά από το ΣΚΑΙ. Επίσης να πω ότι με ξενίζει κάπως ο τρόπος παρουσίασης των ζώων αυτών. Σε μια εκπομπή φιλοζωικού χαρακτήρα, νομίζω ότι δεν ταιριάζουν αναφορές του τύπου "πόσους άντρες σκοτώνει το δηλητήριο του φιδιού" και "πόσους ανθρώπους κατασπάραξαν τα piranhas". Καταλαβαίνω ότι έτσι ίσως γίνεται πιο εντυπωσιακό το θέαμα για τα παιδάκια, αλλά ακόμα και για τα παιδάκια το βρίσκω λάθος. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουν να θαυμάζουν τα ζώα για άλλους λόγους...

Β. Με το βιντέακι στο τέλος. Λίγο χάζι στο youtube αρκεί για άπειρα τέτοια. Φαντάζομαι βέβαια ότι δεν θα συνεχίσει έτσι, αλλά θα αντικατασταθούν με τα βιντεάκια που θα στέλνουν οι θεατές. Και αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αλλά όπως και να το κάνουμε τραβάει τον κόσμο (η πιθανότητα δηλαδή να γίνει "διάσημο" το κατοικίδιό τους).

Αν λείπανε αυτά, θα υπήρχε χρόνος και για πιο πλήρη παρουσίαση των υπολοιπων θεμάτων.

Κατα τα άλλα, κατα τη γνώμη μου ο σκοπός δεν είναι να ενημερώσει εμάς που ξημεροβραδιαζόμαστε έτσι κι αλλιώς διαβάζοντας άρθρα, πληροφορίες, γνώμες κλπ. Αλλά να ενημερώσει όλους αυτούς που δεν έχουν μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Να βάλει αν θέλετε την πληροφορία με το ζόρι στα σπίτια τους. Αυτή δεν είναι άλλωστε η δουλειά της τηλεόρασης? Ε, αν όσο γίνεται αυτό, μάθουμε κι εμείς 1-2 πράγματα δεν είναι κακό.

Επίσης είναι καλό αυτό που κάνουν με τις υιοθεσίες. Ακόμα και αν κάποιος δεν υιοθετήσει τα συγκεκριμένα σκυλιά, νομίζω ότι εξοικειώνει τον κόσμο με την ιδέα της υιοθεσίας αδέσποτου (αλλά και με την πραγματικότητα του που καταλήγουν τα αδέσποτα πχ τραυματισμένα κλπ). Νομίζω ότι αν ήμουν καποιος που δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με αδέσποτα, μετά από μερικές τέτοιες εκπομπές θα έβλεπα τα κοπράκια με άλλο μάτι.

Και μια τελευταία παρατήρηση... Αν ήμουν ιδιοκτήτρια γάτας, παπαγάλου, χάμστερ κλπ θα έμενα λίγο παραπονεμένη :rolleyes:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Και μια τελευταία παρατήρηση... Αν ήμουν ιδιοκτήτρια γάτας, παπαγάλου, χάμστερ κλπ θα έμενα λίγο παραπονεμένη :rolleyes:
:D:D:D εγώ ήθελα να προτείνω να έχουν μόνο σκύλους (τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες....), αλλά δεν τόλμησα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παρεμπιπτόντως, ελπίζω αυτά που γράφετε εδώ να τα στέλνετε και κατευθείαν στο εμαιλ της εκπομπής..... από τη στιγμή που είναι καλοπροαίρετα τα σχόλια, μπορεί να τα λάβουν υπόψη τους και να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο μέλλον....

Σε κάθε περίπτωση η ιδέα είναι καταπληκτική και αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την υλοποίηση της (από ιδέες όλοι έχουμε πολλές, αλλά στην πράξη....)

pepes

Active Member
1 Νοεμβρίου 2008
34
0
ντάξ
καλό είναι μωρέ
η τηλεόραση έχει ένα σύστημα το οποίο παράγει κυρίως σκουπίδια
το συγκεκριμένο επιπλέει καλά και ίσως και να κολυμπήσει κάποια στιγμή

Μπράβο σε κάθε προσπάθεια για κάτι καλύτερο σε οιονδήποτε χώρο

Στατιστικά Forum

Θέματα