Πατρινό συναπάντημα μετά των τετράποδων φίλων μας.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Δεν βρισκω το λογο εφοσον με καποιους ζουμε στην ιδια πολη κι αναπνεουμε τοσο κοντα (το τι αναπνεουμε ειναι αλλο θεμα :p ),να μην κανονισουμε και μια συναντηση,ενα συναπαντημα απο κοντα.Να βρεθουμε,να πιουμε καναν ροφημα,καφε τσαγακι για τους μεγαλυτερους και να κερασουμε και μια ντογκοσυναντηση και τα φιλαρακια μας με τα χνουδωτα δερματα.Ανταλλαγη αποψεων γνωριμιες μα πανω απ'ολα διαθεση και κεφατη παρεα :)
Φυσικα οι υποχρεωσεις αλλά και τα προγραμματα μας προφανως διαφερουν.Αλλά ειμαι σιγουρος οτι με καλη διαθεση και συνδιασμενο ελευθερο χρονο θα βρουμεαλλά επισης και τοπο συναντησης θα ορισουμε.
Ακουω προτασεις χρονου και τοπου συναντησης,εαν και εφοσον υπαρχει η διαθεση εννοειται :)

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Εμεις αν και απο Μεσολογγι ειμαστε μεσα..(εχουμε σπιτι και Πατρα χαχα!!)
Απλα ενημερωστε μας;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eμεις θα περασουμε την Παρασκευή απο Πάτρα αφου θα πάμε Αγρίνιο :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εμείς μέσα! Πείτε μέρος, ώρα και ναι!!!! (αν είναι εργάσιμη πιό ευκολα μετά τις 17.00 το απόγευμα)

Λέτε να είναι πρώτη συνάντηση την Παρασκευή που έρχεται η Αμαλία? Αμαλία τι ώρα θα είσαι προς τα εδώ? GRDANE εννοείται και για μετα τις 10 Απρίλη!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Πόση ωρα θα μπορεσετε να μεινετε Πατρα;Και κατα τι ωρα υπολογιζετε να ειστε εδω;:rolleyes:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
E, κοπελιά εσύ ακόμα στο Βόλο είσαι? Αν έχεις κατέβει Αθήνα κανόνισε με Αμαλία να έρθετε μαζί, να μην ζηλεύεις!:D:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ναί, στο Βόλο είμαι. Ακόμη. :cry:
Πολύ μου άρεσε το κρητικό σου "Ε, κοπελιά" ! :D:D

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Ωρε Πατρινοι κ μη, ψηθειτε!Εγω εκτος απροοπτου ειμαι ιν!Παρασκευοσαββατοκυριακο πιο ευκολα βεβαια απο καθημερινες!Αλλα αν βολεψει καθημερινη ολους θα το μονταρω καπως!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
esy να μην χασεις παντου να χωθεις...!!! :p

Ωρε Πατρινοι κ μη, ψηθειτε!Εγω εκτος απροοπτου ειμαι ιν!Παρασκευοσαββατοκυριακο πιο ευκολα βεβαια απο καθημερινες!Αλλα αν βολεψει καθημερινη ολους θα το μονταρω καπως!
εσενα σε ειδα σημερα κεντρο... σεαναγνωρισα απο φωτος..... αλλα μεχρι να συνηδειτοποιησω/.... πηγαιναμε κι αντιθετα..... :p

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Και μετά τη Πάτρα ανεβείτε και μια βόλτα Γιάννενα ή Ζαγοροχώρια να βρεθούμε και μαζί;)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
esy να μην χασεις παντου να χωθεις...!!! :p

εσενα σε ειδα σημερα κεντρο... σεαναγνωρισα απο φωτος..... αλλα μεχρι να συνηδειτοποιησω/.... πηγαιναμε κι αντιθετα..... :p
Εμενα?Σοβαρα?Που?:eek:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πάτρα θα είμαστε πρωι , κατά τις 9-10 υπολογίζω... αν ψηνεστε για πρωινή βολτα με τον κεφάλα και το λαγωνικό ειμαστε μεσα ( θα χωθω ναι !!!:p )

Και μετά τη Πάτρα ανεβείτε και μια βόλτα Γιάννενα ή Ζαγοροχώρια να βρεθούμε και μαζί;)
Δημήτρη ποσα χλμ ειναι απο Αγρίνιο ? Θα μείνουμε μεχρι τη Δευτέρα μαλλον και σχεδιαζουμε εκδρομες οποτε για πες....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ααααχ σχολάω στις 12 (δηλαδή κατά τις 12.30...) Λογικά θα θέλω και κανένα μισάωρο να περπατήσουμε μέχρι κέντρο (εξαρτάται και από το πόσους παράξενους θα συναντήσουμε, άρα πόσα κάτσε θα κάνω στον μικρό)... Άρα καν'τη μεσημεριανή τη βόλτα! Καλά, πόσο πρωί θα ξεκινήσεις από Αθήνα?!?!?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Όχι που δεν θα σας συγκέντρωνε ο μαλλιάς ο αλήτης ο μηχανόβιος, πλεον και σκυλάς!:D:paja1:

Καλά να περάσετε παίδες!

Matho θα χωριστούμε ΚΑΙ εδώ σε Βόρειους και Νότιους?(emoticon που κρατάει ρόπαλο και το χτυπάει στο ένα χέρι)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Απ' τα κλασσικα δρομολογια!Μενεις εκει κοντα?Ειμαστε γειτονοπουλα δλδ?Προφανως δεν ησουν με το ντογκο....γιατι σιγουρα θα το εβλεπα....κ αν οχι εγω η σκυλα σιγουρα:p

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
ψήνομαι για συναντησούλα αν δεν δουλεύω εκείνη την ώρα (δυστυχώς δεν έχω στάνταρ ωράριο :( )