Πατρινό συναπάντημα μετά των τετράποδων φίλων μας.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο Φοίβος τα πήγε μια χαρά με όλους, το τέΡας έκανε τα κουλά του όμως οπότε έιμασταν απο μακριά κι αλλάργα. Φοίβο όταν ενηλικιωθείς μπορείς να μας κάνεις ντα για να μάθουμε τρόπους! Βασικά μου άρεσε πολύ που συνάντησα επιτέλους άτομα που νοιάζονται έτσι για φιλαράκια τους γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι μόνο εγώ και το αμόρε βλέπουμε με αυτό τον τρόπο τον συγκάτοικό μας και είχα αρχίσει να νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με εμάς... Είχε πολύ ωραίο καιρό απ'ότι είδατε και στις φωτογραφίες και το δασύλιο αν και εντός Πάτρας σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην εξοχή, μακριά από πόλη και άγχος!

Η Μάγια μια αρχόντισσα που δεν φοβάται να λερώσει το φόρεμά της προκειμένου να χαρεί την εξοχή.
Η Ziggy, απίστευτη φατσούλα γεμάτη ενέργεια
Ο Φοίβος κανονικός καρδιοκατακτητής (και γεμάτος περιέργεια και διάθεση να εξερευνήσει τον κόσμο)!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
εγω ξεχασα να πω οτι ο Ρας ειναι πολυ γλυκος σκυλος!Πραγματικα!Ειναι αξιολατρευτος!Αλλωστε μ'αυτα τ'αυτια δε θα μπορουσε να μην ειναι ( αξιολατρευτος εννοω) :D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
ναι βρε κατερινα αλλα λυσε μου μια απορια....
ειχαμε με την ναυσικα μια μικρη διαφωνια....
μοιαζει περισσοτερο με λαμπραντορ ή με κολλευ???? :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είπα έγω ότι μοιάζει με λαμπραντορ??? Τς τσ τστς για λαμπραντόρ μας τον πασάρανε. Γιατί όσο μοιάζει ο μικρός με λαμπραντορ, άλλο τόσο μοιάζω κι εγώ με νορβηγή! Αλλά και κόλλεϋ?? Που το βλέπετε το κόλλεϋ βρε παιδιά? Η μόνη σχέση που έχουμε με τη Lacie είναι ο εξωτερικός σκληρός που κάθεται πάνω στο γραφείο μου!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Φοίβο όταν ενηλικιωθείς μπορείς να μας κάνεις ντα για να μάθουμε τρόπους!
...Ο Φοίβος κανονικός καρδιοκατακτητής (και γεμάτος περιέργεια και διάθεση να εξερευνήσει τον κόσμο)!
Οπως βλεπεις απο τα λεγομενα σου,η βια δεν θα ειναι στο μενου για να μαθουμε τροπους σε καποιον-καποια-καποιους...Εμεις επιλεγουμε τον δευτερο τροπο που λες πιο πανω...καλυτερα ετσι.Αλλωστε δεν κραταμε κακιες σε κανεναν,ειδικα σε φιλαρακια :)

Κώστα υποκλίνομαι !!! Υπέροχες φωτογραφίες !!! :fan:
Ειπαμε να σας βαλουμε λιγο στο ζεστο κλιμα της Πρωτης Πατρινοσυναντησης...σε ευχαριστω :)

τα σκυλουνια προσαρμοστηκαν...? ο φοιβος απο οτι ειδα.. με ολους τα πηγε καλα.... χμ.. η σχεδον?.... λολ
Ολα καλα Πετρο.Ψιλοδιαμαχες υπηρξαν,αλλωστε ξενοι μεταξυ ξενων ημασταν στην αρχη.Μα στο τελος ολα καλα.Ο Φοιβος δεν μου εκανε παραπονο για κανεναν...Ισα-ισα!

Πετρο πρεπει να κανουμε meeting στο μαγαζι να καταστρωσουμε σχεδιο δρασης! :p
οκ.... μιτινγκ στην καραισκακη.... οποτε θελετε.... λολ
Εκλεισε λοιπον.Απομενει το πότε και ...δηλωνουμε συμμετοχη.Θα προβληθει ταινια μεγαλου μηκους "Εκπαιδευοντας τα Παιδια απο την Πατρα" ε Πετρο;:p

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Τι όμορφα!!! :D Ισως το καλοκαίρι να τα πούμε από κοντά. Τι ειναι η Πάτρα; Δυο cd δρόμος. :D

Το πρώτο τινος ειναι; Σαμογιεντ ειναι, έτσι; Γιατι αν ηταν σπιτσάκι θα ηταν το μισό απο όλα. :p

Ναι σαμογιεντ ειναι... η μικρη αλεπου...

Καλησπερα και παλι απο μενα...
Τι να πω εγω τωρα??? ωραια μερα.... ωραια + καλη παρεα.... χαρηκα που σας γνωρισα... θα το ξανακανουμε δεν τιθεται θεμα....
Φοιβος? απλα τερατουργημα με την καλη εννοια!! :) φοβερος απλα....
Ρας?? oο αντρακλας ο πολλα βαρυς :p ηθελε να ξεμοναχιασει την μαγια :p χαχαχαχαχ κουκλος....
ζιγκι παλια γνωστη μας και αθλητρια στο επι κοντο χαχαχα τρομερη..
....
ΧΑρηκα πολυ.....
... ΥΓ τρομερες φωτογραφιες ..... και κωστα?? ποσο κανει η καμερα??? 200-300?? πολλα περισσοτερα... (ο ηλιας(Νταρκο)) χαχαχα
Να μα στε καλα.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μπράβο παιδιά...:D

Πάντα τέτοια...:D

Δεν ξέρω αν είχε άλλο κόσμο εκεί γύρω, αλλά μάλλον θα ήσασταν η ....ατραξιόν της περιοχής :p:p:p:p

:cool:"Η συμμορία με τους σκύλους" :cool:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Τι ωραια που περνατε καλε εσεις....σε σημειο ''ζηλιας''!!!!:rolleyes:
Καλα για τις φωτο(τα εχουμε πει)....για την σκυλοπαρεα το ενα πιο ομορφο απο το αλλο και ολα χαρουμενα και χαμογελαστα!!!
Αντε παντα να περνατε τοσο καλα....και να βαζετε φωτο να ζηλευουμε:D:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χι χι χι, ναι πήγε ο ερωτιάρης με το έτσι θέλω να φλερτάρει, αλλά έφαγε μια διόρθωση από την κυρία, όόόλη δική του! Δεν τον χάλασε! :D :D :D