Κάλους έβγαλαν τα δάχτυλα στα πληκτρολόγια να γραφούν επιχειρήματα για την ανεύθυνα ζευγαρώματα ιδιωτών που ως αποτέλεσμα έχουν να γεμίζουν οι δρόμοι αδέσποτα!Δεν μου εξηγησατε όμως τον λόγο ; τα αδεσποτα ; ή επειδη είναι ημιαμο και οχι αξιο αναπαραγωγης .
Σας εξηγησα οτι και στις δυο γεννες τα κουταβια δοθηκαν ολα σε σπιτια που εχω ακομα επαφη τωρα αν καποιο απο αυτα ζευγαρωσε και εκανε δισεγγονα εγγονια τρυγωνια ναι δεν το ελεγχω αλλα ουτε καποιος εκτροφεας το ελεγχει, μην λεμε τα ιδια και τα ιδια παλι.
Τελικά θα τρελαθούμε τελείως..
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα,πιστεύεις ότι ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά ΜΑΣ?
Εχει απαντηθεί ΚΑΙ αυτό παραπάνω (2-3 posts)αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι ζευγαρώνουν τα ημιαιμα τους κάνουν το ίδιο! Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα βρίσκονταν στους δρόμους 300.000 (ημιαιμα κατα βάση) αδέσποτα σκυλιά και απροσδιόριστος αριθμός (ημιαιμων κατα βαση) αδεσποτων γατιών!
Αυτό δεν σε προβληματίζει? Η ίδια η πραγματικότητα σε ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ, όχι εγώ. Ρίξε μια ματιά στην ενότητα της προσφορας εδώ στο φόρουμ, για να διαπιστώσεις ιδίοις ομμασι ποσα ημιαιμα περιμένουν μήνες να υιοθετηθούν σε σχέση με τα καθαρόαιμα που γίνονται ανάρπαστα μέσα σε λίγες ώρες!
Εγώ βρε καλο μου απαιτω να μάθω γιατι δεν ζευγάρωσες το δικό σου;Εγώ το μόνο που θέλω να μάθω είναι γιατί ζευγάρωσε τη σκύλα της.
Από υπομονή άλλο τπτ![]()
Δηλαδή το να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά έγκειται στην αντοχές του κάθε ιδιοκτητη?:shock:Αντε πάλι εγώ ειμαι κατα της ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ το αν θα ζευγαρώσουν η οχι είναι επιλογη του κάθε ιδιοκτητη.
Ναι δεν συμφωνω στο να ζευγαρωσουμε και να πεταξουμε τα κουταβια στο δρομο ,ουτε λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα ζευγαρωσετε ο καθένας κρινει μόνος του τι δυνατοτητες και αντοχες εχει.
Σίγουρα!Απλά όσο συνεχίζεται,τόσο πιο αυτονόητο γίνεται
Ας μας πει το γιατί τη ζευγάρωσε κ δε θα την 'κουράσουμε' άλλο![]()
Ωραία είπες τελικά αυτό που είπες και στο πρώτο post σου, γράφανε και καμιά 15 αριά άτομα (όλοι κακοί και ηλίθιοι) για άλλη μια φορά πάνω απο 100 posts ...Ξαναλέω οτι η στειρωση στα ζωα για μενα είναι βαρβαρο, επιπονο για αυτα και με συνεπειες στην υγεια και τον ψυχισμό τους.
Ωραία είπες τελικά αυτό που είπες και στο πρώτο post σου, γράφανε και καμιά 15 αριά άτομα (όλοι κακοί και ηλίθιοι) για άλλη μια φορά πάνω απο 100 posts ...
... τελείωσε το θέμα, δεν πάς και στο επόμενο forum να τους τα πείς ? Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε ...