Περί αναπαραγωγής και στείρωσης

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν μου εξηγησατε όμως τον λόγο ; τα αδεσποτα ; ή επειδη είναι ημιαμο και οχι αξιο αναπαραγωγης .
Σας εξηγησα οτι και στις δυο γεννες τα κουταβια δοθηκαν ολα σε σπιτια που εχω ακομα επαφη τωρα αν καποιο απο αυτα ζευγαρωσε και εκανε δισεγγονα εγγονια τρυγωνια ναι δεν το ελεγχω αλλα ουτε καποιος εκτροφεας το ελεγχει, μην λεμε τα ιδια και τα ιδια παλι.
Κάλους έβγαλαν τα δάχτυλα στα πληκτρολόγια να γραφούν επιχειρήματα για την ανεύθυνα ζευγαρώματα ιδιωτών που ως αποτέλεσμα έχουν να γεμίζουν οι δρόμοι αδέσποτα!

Μπορεί να θεωρείς ότι βρήκες καλά σπίτια για τα κουτάβια σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι ζευγαρώνουν τα ημιαιμα τους κάνουν το ίδιο! Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα βρίσκονταν στους δρόμους 300.000 (ημιαιμα κατα βάση) αδέσποτα σκυλιά και απροσδιόριστος αριθμός (ημιαιμων κατα βαση) αδεσποτων γατιών!

Αυτό δεν σε προβληματίζει? Η ίδια η πραγματικότητα σε ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ, όχι εγώ. Ρίξε μια ματιά στην ενότητα της προσφορας εδώ στο φόρουμ, για να διαπιστώσεις ιδίοις ομμασι ποσα ημιαιμα περιμένουν μήνες να υιοθετηθούν σε σχέση με τα καθαρόαιμα που γίνονται ανάρπαστα μέσα σε λίγες ώρες!

Για ποιο λογο λοιπόν ζευγαρώνεις ημιαιμα? Έχουμε ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ και όχι έλλειψη!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γιατι δεν απαντάς ευθέως σε post που κάνω περί εκτροφέων ??
Γιατί δεν απαντάς ευθέως σε post που κάνουμε για "κατειλημμένες" - δυσεύρετες θέσεις για υιοθεσία ημίαιμων που καλύπτονται από τα ζώα που γεννιούνται σε σπίτια, από έλλειψη υπευθυνότητας ?
Γιατί αγνοείς τις επανειλημμένες προσπάθειες της πλειοψηφίας των μελών που σου λένε ότι είναι κατά της στείρωσης?

Γιατί δεν κάνεις ένα post απάντηση σε κάτι που διαφωνείς ή δεν κατάλαβες αλλά επανέρχεσαι μετά από 20 posts και λές τα ίδια ??

Η είσαι βαλτή και σπάς πλάκα.
Η δεν έχεις πάρει στα σοβαρά την συζήτηση.
Η δεν μπορείς να συζητήσεις.

Και στις 3 περιπτώσεις το θέμα κατά την γνώμη μου πρέπει να κλειδωθεί.

bouki

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2009
72
0
Τελικά θα τρελαθούμε τελείως..
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα,πιστεύεις ότι ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά ΜΑΣ?

Αντε πάλι εγώ ειμαι κατα της ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ το αν θα ζευγαρώσουν η οχι είναι επιλογη του κάθε ιδιοκτητη.
Ναι δεν συμφωνω στο να ζευγαρωσουμε και να πεταξουμε τα κουταβια στο δρομο ,ουτε λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα ζευγαρωσετε ο καθένας κρινει μόνος του τι δυνατοτητες και αντοχες εχει.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι ζευγαρώνουν τα ημιαιμα τους κάνουν το ίδιο! Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα βρίσκονταν στους δρόμους 300.000 (ημιαιμα κατα βάση) αδέσποτα σκυλιά και απροσδιόριστος αριθμός (ημιαιμων κατα βαση) αδεσποτων γατιών!

Αυτό δεν σε προβληματίζει? Η ίδια η πραγματικότητα σε ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ, όχι εγώ. Ρίξε μια ματιά στην ενότητα της προσφορας εδώ στο φόρουμ, για να διαπιστώσεις ιδίοις ομμασι ποσα ημιαιμα περιμένουν μήνες να υιοθετηθούν σε σχέση με τα καθαρόαιμα που γίνονται ανάρπαστα μέσα σε λίγες ώρες!
Εχει απαντηθεί ΚΑΙ αυτό παραπάνω (2-3 posts)

Kλειδώστε τοοοοοο .....

bouki

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2009
72
0
Εγώ το μόνο που θέλω να μάθω είναι γιατί ζευγάρωσε τη σκύλα της.

Από υπομονή άλλο τπτ :p
Εγώ βρε καλο μου απαιτω να μάθω γιατι δεν ζευγάρωσες το δικό σου;
τι με ρωτας τωρα ; πρεπει να απολογηθω σε εσας ;

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Πόσο πιο ξεκάθαρη να γίνω βρε bouki?
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΣ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΟΥ?
Προσωπικά,μόνο αυτό θέλω να ξέρω από σένα,για τα άλλα πήρα απάντηση,είτε απάντησες,είτε όχι.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Λοιπόν,εδώ λέμε ο καθένας γιατί ζευγάρωσε κ γιατί δε ζευγάρωσε το σκύλο του,αν το δεις έτσι.
Δε το ζευγάρωσα γιατί δε καθότανε.Αυτή είναι η ωμή αλήθεια.Τώρα αν είχα την ευκαιρία να το ζευγαρώσω,δε θα το έκανα γιατί ξέρω.
Εσύ,λοιπόν,ΓΙΑΤΙ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?
Την άποψή μου στην είπα,περιμένω τη δική σου απάντηση σε αυτό.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αντε πάλι εγώ ειμαι κατα της ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ το αν θα ζευγαρώσουν η οχι είναι επιλογη του κάθε ιδιοκτητη.
Ναι δεν συμφωνω στο να ζευγαρωσουμε και να πεταξουμε τα κουταβια στο δρομο ,ουτε λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα ζευγαρωσετε ο καθένας κρινει μόνος του τι δυνατοτητες και αντοχες εχει.
Δηλαδή το να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά έγκειται στην αντοχές του κάθε ιδιοκτητη?:shock:
Δηλαδή αν έχει αντοχές ναι ας γεννοβολάει τα σκυλιά του?..:paja1:

και είσαι και κατά της στείρωσης απλά να μην πετάμε τα σκυλάκια στους δρόμους..:maria::maria:

Αυτό μου θυμίζει την γνωστη ατάκα περί στρουθοκαμηλισμού..
που κάποτε μας έσπασε τα νεύρα:p:p αλλα εδώ..ναι...κολλάει με τα τσαρούχια!!!!

Ναι ρε παιδιά έχει νόημα αυτό το post τώρα?
Δεν νομίζω ότι οδηγεί κάπου αυτή η συζήτηση μιας και δεν υφίσταται συζήτηση αλλα στην ουσία μονόλογος..

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Οχι,ας μη κλειδωθεί για να βλέπουν κ άλλοι με τις ίδιες απόψεις ότι δεν έχουν επιχειρήματα κ σωστή κρίση,περισσότερο επιλεκτική θα έλεγα.
Κ όταν αποφεύγει να απαντήσει σε ξεκάθαρες ερωτήσεις,αυτό λέει πολλά..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η αλήθεια είναι ότι κι έγω δεν στείρωσα ποτέ την σκύλα μου και φυσικά ποτέ δεν την ζευγάρωσα!Αλλά επειδή μπορεί όλοι εμείς να κάνουμε λάθος πες μας γιατί αξίζει τον κόπο αν θέλουμε να την ζευγαρώσουμε μια δυό φορες!Αν είναι να αναθεωρήσουμε και ζευγαρώσουμε τα σκυλιά μας!Μπορεί να μην το έχουμε σκεφτεί στο κάτω κάτω!;)
Αλλά προσοχή!Δεν λέω να έχουμε πάρει όλες τις προφυλάξεις και τελικά να κάτσει μια στραβή όπως έχει συμβεί με μέλος του forum( το οποίο αν θυμάμαι καλά τελικά στείρωσε την σκύλα του για να μην ξανατύχει κάτι ανάλογο) αλλά να επιλέξουμε και να πούμε στον επόμενο οίστρο θα ζευγαρώσω την σκύλα μου!
Ξέρω γω θέλω η σκύλα μου να νοιώσει την μητρότητα ή δεν ξέρω τί άλλο...
Πολύ θα ήθελα να μας πείς!:)

bouki

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2009
72
0
Σίγουρα!Απλά όσο συνεχίζεται,τόσο πιο αυτονόητο γίνεται :p
Ας μας πει το γιατί τη ζευγάρωσε κ δε θα την 'κουράσουμε' άλλο :cool:

Aκού!! δεν δέχομαι απο κανεναν ειρωνικα σχολιακια ουτε προκειτε να ασχοληθώ άλλο μαζί σας , δεν δικαζομαι και ουτε απολογούμε σε κανέναν γιατι γεννησε η σκύλα μου , ζευγαραρωσε γιατι ζευγαρωσε αν υπαρχει νομος που να το απαγορευει να μου τον φερεις και θα σου απολογηθω τοτε.
Ξαναλέω οτι η στειρωση στα ζωα για μενα είναι βαρβαρο, επιπονο για αυτα και με συνεπειες στην υγεια και τον ψυχισμό τους.
Αυτο ειναι το θεμα μου το δικό σας δεν εχω πιασει ακόμα και δεν είμαι και ξανθια.
Καποιος είπε να κλειδωθει το θεμα εχει δικιο γιατι εχει κανταντησει γελειο.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ξαναλέω οτι η στειρωση στα ζωα για μενα είναι βαρβαρο, επιπονο για αυτα και με συνεπειες στην υγεια και τον ψυχισμό τους.
Ωραία είπες τελικά αυτό που είπες και στο πρώτο post σου, γράφανε και καμιά 15 αριά άτομα (όλοι κακοί και ηλίθιοι) για άλλη μια φορά πάνω απο 100 posts ...

... τελείωσε το θέμα, δεν πάς και στο επόμενο forum να τους τα πείς ? Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε ...

bouki

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2009
72
0
Ωραία είπες τελικά αυτό που είπες και στο πρώτο post σου, γράφανε και καμιά 15 αριά άτομα (όλοι κακοί και ηλίθιοι) για άλλη μια φορά πάνω απο 100 posts ...

... τελείωσε το θέμα, δεν πάς και στο επόμενο forum να τους τα πείς ? Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε ...

είμαι σίγουρη ότι δεν εχετε κατι άλλο να πειτε :rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea