δεν θα τα θανάτιζα γιατι πέντε λεπτά μετά μπορεί να πέρναγε κάποιος που μπορεί να τα αναλάβει
kokoni Well-Known Member 6 Αυγούστου 2008 10.349 97 17 earth 13 Οκτωβρίου 2010 #41 δεν θα τα θανάτιζα γιατι πέντε λεπτά μετά μπορεί να πέρναγε κάποιος που μπορεί να τα αναλάβει
Sofouli Well-Known Member 3 Σεπτεμβρίου 2010 6.243 526 Λάρισα 13 Οκτωβρίου 2010 #42 DOG.CRIME said: τηλέφωνα?ελπίζω να μην εννοείς στην φιλοζωική της πόλης σου,γιατί εκεί όλη την έχουν ακούσει αλλά κανείς δεν την έχει δει,κάτι σαν φάντασμα. κατά τα άλλα συμφωνώ. Click to expand... Εγώ ούτε καν έχω ακούσει για φιλοζωική εδώ Τηλέφωνα εννοούσα φίλους και γνωστούς να αναλάβουν τα κουτάβια με την βοήθεια μου όσο μπορώ κλπ.. Περί φιλοζωικής και δήμου εδώ που είμαι τώρα δεν νομίζω να εβγαζα άκρη ποτέ!
DOG.CRIME said: τηλέφωνα?ελπίζω να μην εννοείς στην φιλοζωική της πόλης σου,γιατί εκεί όλη την έχουν ακούσει αλλά κανείς δεν την έχει δει,κάτι σαν φάντασμα. κατά τα άλλα συμφωνώ. Click to expand... Εγώ ούτε καν έχω ακούσει για φιλοζωική εδώ Τηλέφωνα εννοούσα φίλους και γνωστούς να αναλάβουν τα κουτάβια με την βοήθεια μου όσο μπορώ κλπ.. Περί φιλοζωικής και δήμου εδώ που είμαι τώρα δεν νομίζω να εβγαζα άκρη ποτέ!