ή 10 στο σπιτι μου για πρωινο καφε ή 11.30 - 11.50 στην εξοδο της Βαρυμπομπης δεξια...θα στον κρατάμε καλέ, σιγά.
Φέρτον γιατί μου'χει λείψει.![]()
(στις 10 είπαμε είναι το ραντεβού; )
Νατάσσα, γνωρίζεις προσωπικά το Λούκι μου??? Δε μου έχει πει κάτι...;Pθα στον κρατάμε καλέ, σιγά.
Φέρτον γιατί μου'χει λείψει.![]()
(στις 10 είπαμε είναι το ραντεβού; )
Ξέρεις σε πόσους έχει μοιράσει φιλιά ο Λούκι σου, πριν από εσένα; Πως νομίζεις ότι έγινε τόσο γλύκας; Εκπαιδεύτηκε γι' αυτόΝατάσσα, γνωρίζεις προσωπικά το Λούκι μου??? Δε μου έχει πει κάτι...;P
Νατάσσα, γνωρίζεις προσωπικά το Λούκι μου??? Δε μου έχει πει κάτι...;P
Αντε με επεισες!κ αυτόν κ τα αδέρφια του![]()
Τα λέμε στις 11:30 τότε στην έξοδο παίδες
Ααααα, έτσι έ? Όταν άκουσες για Λούκι και αδέρφια του λες να έρθεις και για τον Λήο δεν έρχεσε?? Καλααααααα να δείς τι μούτρα θα σου κρατάει..... χε χε χε χε χεΑντε με επεισες!![]()
Οκ then..χωράει το βαλιτσάκι και τον Λούκι?? Να τους βάζαμε μέσα να παίξουν!@raionuclide και εγώ θα έχω αγκαλιά τον Λήο (και αυτός δεν έχει τελειώσει τα εμβόλια) και θα έχω και το βαλιτσάκι του μεταφοράς για όταν κουραστεί και θέλει να ξαπλάρει, άσε που έχει και τα παγκάκια εκεί, άρα και εκεί θα μπωρούμε να τους αφήνουμε για λίγο (με επίβλεψη). Εφόσων όλα τα άλλα σκυλιά είναι εμβολιασμένα δεν έχεις κάτι να φωβηθείς.
Θα στριμωχτούν αν μπούν και οι 2 μέσα, είναι μικρό μεταφοράς. Θες να φέρω και ένα 2ο?Οκ then..χωράει το βαλιτσάκι και τον Λούκι?? Να τους βάζαμε μέσα να παίξουν!
ποσα κιλα ειναι ο λουκι? εχω κι εγω εινα...Θα στριμωχτούν αν μπούν και οι 2 μέσα, είναι μικρό μεταφοράς. Θες να φέρω και ένα 2ο?
Δεν ξέρω αν πρέπει κιόλας να τους φέρουμε κοντά τον έναν με τον άλλον μιας και οι 2 δεν έχουν τελειώσει τα εμβόλια.
Όταν τα σκυλιά είναι εμβολιασμένα δεν έχεις κανένα φόβο. Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάει τον Σπούκυ στον γιατρό για το χαπάκι του εντέρου, ήταν εκεί ένα κουτάβι 2,5 μηνών και η κοπέλλα που το είχε φοβόταν γιατί δεν είχε ξεκινήσει καν εμβόλια. Σε πληροφορώ ότι ο γιατρός άφησε τον Σπούκυ να παίξει μαζί του και να το γλύψει στη μούρη.Έχουμε κάνει την πρώτη δόση του εφταπλού. 'Εχουμε άλλη μια σε 14 ημέρες.
Tις συμμετοχές θα τις δείς στο άλλο θέμα που άνοιξα, όχι εδώ.Και καλά όλα αυτά, αλλά εγώ συμμετοχές για την Κυριακή δεν βλέπω ακόμα....![]()
Εξίμιση κιλά έχει φτάσει το πουλάκι μου.ποσα κιλα ειναι ο λουκι? εχω κι εγω εινα...
Συμφωνώ γι'αυτό και ρώτησα αν συχνάζουν αδέσποτα. Τις προάλες αν δεις από τις φωτος ο Λούκι κρέμονταν από τα χείλη του Ντιέγκο,σαφώς και δεν φοβάμαι για τα εμβολιασμένα.Όταν τα σκυλιά είναι εμβολιασμένα δεν έχεις κανένα φόβο. Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάει τον Σπούκυ στον γιατρό για το χαπάκι του εντέρου, ήταν εκεί ένα κουτάβι 2,5 μηνών και η κοπέλλα που το είχε φοβόταν γιατί δεν είχε ξεκινήσει καν εμβόλια. Σε πληροφορώ ότι ο γιατρός άφησε τον Σπούκυ να παίξει μαζί του και να το γλύψει στη μούρη.
Έλα και μην φοβάσαι, θα κρατήσω κι' εγώ αγκαλιά. Πως θα πάρω το δωράκι μου?
Διανύση θα τη βρούμε την άκρη. Υπάρχουν τόσες προσφορές για αγκαλιές που νομίζω ότι τα βαλιτσάκια θα είναι περιττά.Θα στριμωχτούν αν μπούν και οι 2 μέσα, είναι μικρό μεταφοράς. Θες να φέρω και ένα 2ο?
Δεν ξέρω αν πρέπει κιόλας να τους φέρουμε κοντά τον έναν με τον άλλον μιας και οι 2 δεν έχουν τελειώσει τα εμβόλια.
Σίγουρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθετε και θα τον φέρετε δεν δέχομαι να μην τον φέρετε ή να μην έρθετε, το τάξατε και τώρα την πατήσατε. Είπαμε.....πρόσεχε όταν τάζεις κάτι σε μικρό παιδί και σε τρελό παιδί (μάντεψε ποιο είμαι εγώ)??Διανύση θα τη βρούμε την άκρη. Υπάρχουν τόσες προσφορές για αγκαλιές που νομίζω ότι τα βαλιτσάκια θα είναι περιττά.