Eσύ πως το βλέπεις? Να'ρθω να σε πάρω? Χωράμε και με τα τρία σκυλιά αν θες. Αναλαμβάνω τη μικρή βρωμίλω αν θες να προσέχεις το ζοχάδα.... έτσι κι αλλιώς θα έχουμε φαί οπότε δεν πρόκειται να απομακρυνθεί η κοιλιόδουλη.....
Ο Ζοχάδας δεν είναι για τέτοιες δραστηριότητες... Μπορεί να έρθει μόνο σε βόλτα με λίγα σκυλιά και πολύ περπάτημα. Το συγκεκριμένο είναι πολύ στατικό για τα μέτρα του. Μας βλέπω να καταλήγουμε εγώ κι αυτός στο λουρί στα 10 μέτρα μακριά σαν τους ψωριάρηδες κι εσείς να μας πετάτε κεφτεδάκια με ψηλοκρεμαστά σουτ σαν τους τουρίστες στους ζωολογικούς κήπους

Θα χαλαστεί κι αυτός κι εγώ και ο υπόλοιπος κόσμος/σκυλιά οπότε δεν...
Αν έρθω μπορεί να πάρω μόνο τη Βρωμίλω. Αλλά θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάει η προηγούμενη μέρα και το πόσα κομμάτια μου θα καταφέρω να μαζέψω μετά τη διαβολοβδομάδα που περνάω. Έτσι κι αλλιώς για τα δικά μου ωράρια ειδικά το Σάββατο 10 το πρωί είναι ξημερώματα. Μιλάμε και αύριο όμως
Εlli να σου πω την αλήθεια στη θέση σου μάλλον δεν θα την έφερνα τη μικρή. Αν είναι ζωηρή και της αρέσει να παίζει και να τρέχει μπορεί να παιδευτεί με το να πρέπει να μένει ακίνητη με τόσα ερεθίσματα γύρω της.