Πικ Νικ / Σαββατο 9 Οκτωβρη

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Kι εγώ μέσα με το Γκογκολόσκυλο!

Δεν ξέρω τι θα φέρω, θα αυτοσχεδιάσω αργότερα.

Και κάτι άλλο (δεν ξέρω αν το αναφέρατε, είναι και 14 σελίδες το θέμα και μπορεί να το'χασα...).... Νερό για τα σκυλιά έχει εκεί ή να κουβαλάμε?
Καλημέρα!
Δεν έχει πει κανείς κάτι για νερό, νομίζω ότι καλού-καλού πρέπει να φέρουμε.

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
](*,)](*,) Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω το Σάββατο. Εχω σκάσει από το κακό μου :lloro: αλλά θα έρθω σίγουρα την Κυριακή.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το ξαναλέω θα σας πνίξω,,,, εκτός εάν μαζί με το Λουκί αναλάβετε και τη μάιρα αγκαλίτσα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιατί δεν πας χωρίς τη Μάιρα? Το έχω κάνει 1-2 φορές, μια χαρά πέρασα :)
Eσύ πως το βλέπεις? Να'ρθω να σε πάρω? Χωράμε και με τα τρία σκυλιά αν θες. Αναλαμβάνω τη μικρή βρωμίλω αν θες να προσέχεις το ζοχάδα.... έτσι κι αλλιώς θα έχουμε φαί οπότε δεν πρόκειται να απομακρυνθεί η κοιλιόδουλη.....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έκλεισε! θα έρθουμε απλά θα προσέχουμε και θα την προσέχετε το υποσχεθήκατε!:p

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
θα προσπαθήσουμε k εμείς να έρθουμε με το trelodachshundaki μας, τον Dante..
και φυσικά θα φέρουμε k το κάτι τις μας.. φαγώσιμα για τους δίποδους αλλα και τους τετράποδους.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Eσύ πως το βλέπεις? Να'ρθω να σε πάρω? Χωράμε και με τα τρία σκυλιά αν θες. Αναλαμβάνω τη μικρή βρωμίλω αν θες να προσέχεις το ζοχάδα.... έτσι κι αλλιώς θα έχουμε φαί οπότε δεν πρόκειται να απομακρυνθεί η κοιλιόδουλη.....
Ο Ζοχάδας δεν είναι για τέτοιες δραστηριότητες... Μπορεί να έρθει μόνο σε βόλτα με λίγα σκυλιά και πολύ περπάτημα. Το συγκεκριμένο είναι πολύ στατικό για τα μέτρα του. Μας βλέπω να καταλήγουμε εγώ κι αυτός στο λουρί στα 10 μέτρα μακριά σαν τους ψωριάρηδες κι εσείς να μας πετάτε κεφτεδάκια με ψηλοκρεμαστά σουτ σαν τους τουρίστες στους ζωολογικούς κήπους :D Θα χαλαστεί κι αυτός κι εγώ και ο υπόλοιπος κόσμος/σκυλιά οπότε δεν...
Αν έρθω μπορεί να πάρω μόνο τη Βρωμίλω. Αλλά θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάει η προηγούμενη μέρα και το πόσα κομμάτια μου θα καταφέρω να μαζέψω μετά τη διαβολοβδομάδα που περνάω. Έτσι κι αλλιώς για τα δικά μου ωράρια ειδικά το Σάββατο 10 το πρωί είναι ξημερώματα. Μιλάμε και αύριο όμως :)

Εlli να σου πω την αλήθεια στη θέση σου μάλλον δεν θα την έφερνα τη μικρή. Αν είναι ζωηρή και της αρέσει να παίζει και να τρέχει μπορεί να παιδευτεί με το να πρέπει να μένει ακίνητη με τόσα ερεθίσματα γύρω της.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.