Στο ποστ πάντως με τις φώτο του καναπέ... κράτα τες ενθύμιο. Τόσες φορές που τον εβγαλες με φόρα παρτίδα τα @@ του, μετά την στείρωση θα είναι ανάμνηση!
Όλα καλά να πάνε στον Αζοράκο και εύχομαι να βρει και ένα καλό σπίτι σύντομα να τον κάνει μέλος της οικογένειάς του.
Καλύτερο από το δικό σου δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο..
Μακάρι να βρεθεί, γιατί θα σκάσω αν πρέπει να τον επανατοποθετήσω.
Μας αγαπάει και τον αγαπάμε, αλλά ειλικρινά τα οικονομικά είναι σε χάλια κατάσταση, για να σκεφτώ 2ο σκυλί μέσα στο σπίτι.
@mucca σε ευχαριστώ πολύ και από δω!!!
Ελπίζω να βοηθήσουν όσοι μου είπαν οτι θα δώσουν κάποιο ποσό για να μπορώ μετά και εγώ να καλύψω το υπόλοιπο + τις 2 αντιβιοτικές ενέσεις που θα του κάνουμε για να μη χρειαστεί να του δώσω και άλλα χάπια έξτρα!!
Ευχαριστώ πολύ και όσους κοινοποίησαν το αγόρι μου!!! Να είστε καλά όλοι σας!!
Το αγόρι μου από τη 13.00 η ώρα βρίσκεται στο κτηνιατρείο για την επέμβαση!!
Περιμένω εναγωνίως το τηλέφωνο του γιατρού για να πάμε να τον πάρουμε!!
Είπε οτι θα τον κρατήσει μέχρι να συνέλθει για να μας ειδοποιήσει....
Ευχαριστώ θερμά όσους με βοήθησαν με τα έξοδά του!! Με συγκινήσατε και σας χιλιοευχαριστώ και πάλι!!!!
Σε ευχαριστούμε Φανή!!!
Η πληγή δεν ήταν τόσο μεγάλη, απλά έπρεπε να τραβηχτεί δέρμα για να κλείσει και έφτασε να "ξεχειλώσει".
Και μου είπε ο γιατρός οτι μέσα είχε τρίχες και άγανα και γιαυτό δεν έκλεινε με φυσικό τρόπο. Ευτυχώς δεν μπορούσε να μολυνθεί λόγω της αντιβίωσης και του hibitane.
Μαρία, σε ευχαριστούμε πολύ!!!
Είναι το πιο ήρεμο σκυλί που έχω γνωρίσει.. Δεν έχει ακουστεί 3.5 μήνες με τόση ταλαιπωρία.
Και τώρα με στείρωση και τόσα ράμματα στο πόδι, απλά κλαίει για να πάμε να κατουρήσει.
Γιατί κανείς να μην ενδιαφέρεται για τον μικρό μου;;;
Ευχαριστούμε πολύ @spyv !!
Έχει μόλις λίγη ώρα που σταμάτησε να κλαίει, αλλά για σήμερα δεν μπορώ να του δώσω παυσίπονο.
Τώρα του αγόρασα και κοτόπουλο να του βράσω γιατί κροκέτα και κονσέρβα ούτε να τα μυρίσει..
Ελπίζω να βοήθησουν τα παυσίπονα από αύριο, γιατί πονάει η ψυχή μου να τον ακούω να κλαίει έτσι...
Καλέ σκιάχτηκα με την πρώτη φωτό φάτσα φόρα..
Καλή ανάρρωση στο γλυκούλι, σιδερένιος και καλή δύναμη σε εσας που τον φροντίζετε
Οι φωτό του καναπέ τώρα πρέπει να γίνουν κάδρο..
@Pitsinaki μόλις είδε στο fb ο γιατρός μας την πρώτη φωτό μου έστειλε μήνυμα και μου είπε οτι τρόμαξε και δεν κατάλαβε καν οτι είναι ο Αζόρ!!!
χαχα συγγνώμη για την κάφρικη φωτό, δεν είχα πρόθεση να σας τρομάξω!!
Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα και για τις ευχές σου!!
Θα του τις κορνιζώσω και θα τις δώσω σε όποιον (Αν και όποτε) ενδιαφερθεί να τον υιοθετήσει!!