Το είχα σε λεκάνη με μαρουλόφυλλα και ήταν το pet μου - δεν θυμάμαι να το είχα βαφτίσει. Οι δικοί μοι ούτε να ακούσουν για σκύλο (πως λέμε ...αυτοί που έχουν σκυλιά είναι λεπροί , βρωμιάρηδες, δεν έχουν παιδιά και έχουν ψυχολογικά προβλήματα!).Το σαλιγκάρι το είχες εκπαιδεύσει? όνομα?![]()
Κι όμως, είχα δεί σε κάποια εκπομπή στη τηλεόραση (δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιά) όπου μια κυρία είχε για κατοικίδιο ένα σαλιγκάρι...Συντροφιά και απωθημένο - στο σπίτι μου μικρή μόνο ένα σαλιγκάρι με άφησαν να έχω.
Βρε μπας και αντί να σου τρίβοντουσαν αυτα όταν τα βρήκες πηγαινές εσυ και τριβόσουν σε αυτα?Δεν εξηγείτε αλλιώς και στις 2 περιπτώσεις να κατσικόνωνται τα σκυλιά!Τι στο διάολο...;pΕγώ δεν έχω ψηφίσει, αλλά αν ψήφιζα θα ήταν "άλλο"
Την δική μας περίπτωση, συνήθως δεν την συμπεριλαμβάνουν στις δημοσκοπήσεις
Εγώ καταρχάς δεν είχα σκεφτεί να αποκτήσω σκύλο. Βρέθηκε στον δρόμο μου και μου κατσικώθηκεΜετά βρέθηκε κι άλλο ένα στον δρόμο μου και μου κατσικώθηκε κι αυτό
Και αυτές τις μέρες μου έχει κατσικωθεί κι άλλο ένα, που βρέθηκε στον δρόμο της καλής μου φίλης Αμαλίας
Αρα, τι στατιστικό δείγμα αποτελώ; οεο...
Ας ψηφίσω λοιπόν...
Με τόσα κατσικώματα, προβλέπω το επόμενο κατοικίδιο να είναι κατσίκα.Εγώ δεν έχω ψηφίσει, αλλά αν ψήφιζα θα ήταν "άλλο"
Την δική μας περίπτωση, συνήθως δεν την συμπεριλαμβάνουν στις δημοσκοπήσεις
Εγώ καταρχάς δεν είχα σκεφτεί να αποκτήσω σκύλο. Βρέθηκε στον δρόμο μου και μου κατσικώθηκεΜετά βρέθηκε κι άλλο ένα στον δρόμο μου και μου κατσικώθηκε κι αυτό
Και αυτές τις μέρες μου έχει κατσικωθεί κι άλλο ένα, που βρέθηκε στον δρόμο της καλής μου φίλης Αμαλίας
Αρα, τι στατιστικό δείγμα αποτελώ; οεο...
Ας ψηφίσω λοιπόν...