Πολύ άσχημες εξετάσεις, όμως τέλος καλό όλα καλά! :-)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ηρθε η ωρα να ανανεωσω το θεμα. Τοσον καιρο το αφηνα γιατι οι συνεχεις εναναληπτικες εξετασεις δειχνανε ότι η Ζηνα παρουσιαζε μια καποια σταδιακη βελτιωση, αλλά ο δεικτης της πρωτεϊνης των ουρων ηταν ιδιαιτερα ανεβασμενος.

Η τελευταια μας γενικη και πληρης εξεταση εγινε στις 22 Απριλιου στην κτηνιατρικη κλινικη Θεσσαλονικης. Ηταν η πρωτη φορα που οι γιατροι εδειξαν χαρά και ειπαν ότι ολες ανεξαιρετως οι εξετασεις είναι πολύ καλες, η πρωτεϊνη των ουρων επεσε δραματικα (είναι πλεον λιγο πιο πανω από το φυσιολογικο) και ότι η Ζηνα παει πολύ καλα.

Εξαλλου και η ολη της εικονα, ενεργεια, διαθεση, μαρτυρά ακριβως αυτό. Στις 22/4 σταλθηκε και δειγμα αιματος από τη κτηνιατρικη κλινικη στο ειδικευμενο εργαστηριο για να ελεγθει ο τιτλος.

Ο πρωτος τιτλος που ειχαμε στις 14 Ιανουαριου ηταν 1/1600. Σημερα ενημερωθηκα τηλεφωνικα ότι ο νεος τιτλος με δειγμα από τις 22/4 ηταν και παλι 1/1600.

Ο γιατρος που παρακολουθει την Ζηνα προσπαθησε να καθησυχασει τον πανικό μου και μου θυμισε την αργη αλλά σταθερη ανταποκριση της Ζηνας στην θεραπεια και ότι κατά τα άλλα είναι σχεδον εντελως καλα.
Μου ειπε ότι μιλησε και με τον καθηγητη και ότι ο ιδιος ο καθηγητης δεν ανησυχησε ιδιαιτερα.

Εγω ειμαι τρομοκρατημενος και αυριο θα μιλησω με τον καθηγητη για να δουμε πώς θα προσωρησουμε. Περασαν 4 μηνες από την αρχη της περιπετειας της Ζηνας, καναμε τοσον αγωνα και ελπιζα ότι το ειχαμε παλεψει.

Η επομενη προγραμματισμενη επισκεψη μας είναι στις αρχες Ιουνιου για πληρεις εξετασεις.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θα δεις που κι ο καθηγητής θα είναι καθησυχαστικός!

Υπομονή κι επιμονή κι όλα θα πάνε καλά!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ελπίζω όλα να σας πάνε καλά και αφού οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί ας μην πανικοβάλλεσαι, σας εύχομαι τα καλύτερα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Άντε μπράβο, χάρηκα με τα νέα σας και να δεις που όλα θα πάνε καλά. :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σας ευχαριστω πολύ για μια ακομα φορα που με ακουσατε.
Απογοητευτηκα και στενοχωρηθηκα γιατι περιμενα να εχει πεσει σημαντικα ο τιτλος μας.

Δεν ξεχναω βεβαια ότι ο πολύ χαμηλος αιματοκριτης και η πολύ υψηλη πρωτεϊνη των ουρων αργησαν τοσο να στρωσουν και να πλησιασουν τις φυσιολογικες τιμες, σε βαθμο που και οι ιδιοι οι γιατροι ηταν φανερα απογοητευμενοι, αλλά τελικα τα καταφεραμε ολοι μαζι.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
πραγματικα το να πεισμωνει κανεις να σκεφτεται θετικα, ενεχει μεγαλη δυναμη. Θελει πολλες φορες οχι απλα κουραγιο αλλα πεισμα. Πεισμα να κανουμε τα πραγματα οπως τα θελουμε ΕΜΕΙΣ.

Αρα, κανε φατσα πεισματαρικη και βλαμμενοι δεικτες θα πατε εκει που πρεπει! και θα πανε.

τις πιο γλυκες ευχες που μπορει η ψυχη μου να κουβαλει, τις εχετε πλαι σας.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.847
Προσπαθησε να σκεφτεσαι αισιοδοξα...
Χτες μια φιλη και συμφορουμιτισα μου ειπε "Σκυλια που εχουν πολλη αγαπη δεν παθαινουν τιποτα, τα ξεπενανε" και το ειπε αφου και τα 2 απο τα 3 σκυλια τους βγηκαν αρνητικα ενω πριν καποιους μηνες δεν ισχυε αυτο!... και μαλιστα το δευτερο στα 11 του χρονια μετα απο πολυχρονη θεραπεια!!!!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
από τη στιγμή που βρήκατε το πρόβλημα και το αντιμετωπίζετε, το σκυλάκι θα είναι μια χαρά, άλλωστε πιστεύω ότι δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή θα το περάσουμε αυτό, οπότε όλοι πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και θαρραλέοι.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μολις μιλησα με τον καθηγητη.
Με καθησυχασε λεγοντας ότι είναι πολύ μικρο το διαστημα των 4 μηνων μεταξυ των δυο τεστ για τιτλο.
Συχνα χρειαζεται ακομα και ενας χρονος για να μηδενιστει σχεδον ο τιτλος και να θεωρειται αποστειρωμενος ο τιτλος.
Η Ζηνα είναι ακομα φορεας και δεν εχει εκριζωθει η ασθενεια.

Αρχες Ιουνιου που θα παμε για τις τακτικες μας εξετασεις, θα κρινει αν θα στειλουμε νέο δειγμα για τιτλο, αλλά μαλλον θα το στειλουμε τελος καλοκαιριου.

Τον ρωτησα για τον κινδυνο υποτροπης που μπορει να υποδηλωνει ο σταθερα υψηλος τιτλος και μου ειπε ότι για την παρουσα φαση δεν τιθεται θεμα.

Συμπερασματικα, ο καθηγητης ειχε ανησυχησει φανερα όταν πριν περιπου δυο μηνες ο αιματοκρίτης παρεμενε πολύ χαμηλος και η πρωτεϊνη των ουρων πολύ υψηλη. Ο υψηλος τιτλος στην παρουσα φαση δεν τον συγκινησε ιδιαιτερα.

Εγω βεβαια δεν παυω να ανησυχω και μαλιστα πολυ, αλλά τουλαχιστον δεν ειμαι πλεον τρομοκρατημενος όπως χθες.

Κλεινοντας θα ηθελα να πω ότι τοσο ο προσωπικος γιατρος της Ζηνας οσο και ο ιδιος ο καθηγητης, αντιμετωπιζουν την Ζηνα σαν να είναι δικο τους σκυλι. Η Ζηνα μαλιστα πριν λιγο καιρο συμμετειχε μαζι μου σε διαλεξη του καθηγητη στους φοιτητες του περι λεϊσμανιωσης.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Περαστικα στην Ζηνουλα!! Θα το δεις! Ολα θα πανε καλα! Τα πινσερ δεν το βαζουν κατω!! Ολα καλα να πανε και να γινει γρηγορα καλα η μικρουλα σου!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έχει πολλούς να την αγαπάνε την μικρή σου! Όλα καλά θα πάνε!!!! Περαστικά της!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ανανεωνω παλι το θεμα.

Την Πεμπτη 17/6 πηγαμε παλι για επαναληπτικες εξετασεις στην κτηνιατρικη κλινικη και μετα φυγαμε για 4ημερο στο κτημα. Θα με παιρνανε τηλεφωνο την Παρασκευη για τα αποτελεσματα και τελικα ο καθηγητης με πηρε σημερα Κυριακη.

Την Πεμπτη ειχε μεινει πολύ ευχαριστημένος με την κλινικη εικονα και ειπε οτι δειχνει πολύ καλα. Για τιτλο ειπε από Σεπτεμβρη.

Στο τηλεφωνο όμως σημερα μου ειπε οτι η Ζηνα εχει υποτροπιασει. Επεσε ο αιματοκριτης, ανεβηκαν τα λευκα και ανεβηκε η πρωτεϊνουρια. Ολα σε σημαντικο ποσοστο.

Δεν μπορεσαμε να μιλησουμε παραπανω και μου ειπε ότι θα μιλησουμε αυριο το πρωι για να μου πει πώς θα κινηθουμε.

Υποτίθεται δεν υπαρχει σοβαρος λογος ανησυχίας επειδη η Ζηνα εχει καλη εικονα αλλά εσπευσε να με παρει στο κινητο και ηταν φανερα ανησυχος.

Καναμε τοσον αγωνα για τοσους μηνες και ολοι ειπαμε ότι το ξεπερασε και σταθεροποιήθηκε. Παλι γυρναμε πισω και μαλιστα γρηγορα. Κοντευω να σκασω και για πρωτη φορα αισθανομαι ότι κινδυνευουμε σοβαρα. Ειμαι απελπισμενος.

Της εκανα τοσο εντονη αποπαρασιτωση που το θεωρω σχεδον απιθανο να ξανατσιμπηθηκε. Τοσο λιγο κρατησε η ευεργετικη δραση του Milteforan?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Tετοια υποτροπη μεσα σε ενα μηνα ρε γαμωτο ? :(

Κουραγιο και περαστικα ...εχεις ασχοληθει τοσο με το θεμα ενω παραλληλα εχεις ''διπλα'' σου σοβαρη κτηνιατρικη υποστηριξη που πραγματικα δεν ξερω τι να προσθεσω ή προτεινω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr