Ηρθε η ωρα να ανανεωσω το θεμα. Τοσον καιρο το αφηνα γιατι οι συνεχεις εναναληπτικες εξετασεις δειχνανε ότι η Ζηνα παρουσιαζε μια καποια σταδιακη βελτιωση, αλλά ο δεικτης της πρωτεϊνης των ουρων ηταν ιδιαιτερα ανεβασμενος.
Η τελευταια μας γενικη και πληρης εξεταση εγινε στις 22 Απριλιου στην κτηνιατρικη κλινικη Θεσσαλονικης. Ηταν η πρωτη φορα που οι γιατροι εδειξαν χαρά και ειπαν ότι ολες ανεξαιρετως οι εξετασεις είναι πολύ καλες, η πρωτεϊνη των ουρων επεσε δραματικα (είναι πλεον λιγο πιο πανω από το φυσιολογικο) και ότι η Ζηνα παει πολύ καλα.
Εξαλλου και η ολη της εικονα, ενεργεια, διαθεση, μαρτυρά ακριβως αυτό. Στις 22/4 σταλθηκε και δειγμα αιματος από τη κτηνιατρικη κλινικη στο ειδικευμενο εργαστηριο για να ελεγθει ο τιτλος.
Ο πρωτος τιτλος που ειχαμε στις 14 Ιανουαριου ηταν 1/1600. Σημερα ενημερωθηκα τηλεφωνικα ότι ο νεος τιτλος με δειγμα από τις 22/4 ηταν και παλι 1/1600.
Ο γιατρος που παρακολουθει την Ζηνα προσπαθησε να καθησυχασει τον πανικό μου και μου θυμισε την αργη αλλά σταθερη ανταποκριση της Ζηνας στην θεραπεια και ότι κατά τα άλλα είναι σχεδον εντελως καλα.
Μου ειπε ότι μιλησε και με τον καθηγητη και ότι ο ιδιος ο καθηγητης δεν ανησυχησε ιδιαιτερα.
Εγω ειμαι τρομοκρατημενος και αυριο θα μιλησω με τον καθηγητη για να δουμε πώς θα προσωρησουμε. Περασαν 4 μηνες από την αρχη της περιπετειας της Ζηνας, καναμε τοσον αγωνα και ελπιζα ότι το ειχαμε παλεψει.
Η επομενη προγραμματισμενη επισκεψη μας είναι στις αρχες Ιουνιου για πληρεις εξετασεις.