Πολύ χιόνι λέμεεε!

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Λίγο χιόνι και από μας...
Παιχνίδια με τους φίλους μας τους μαθητές στην αυλή του σχολείου.
Μετά από αυτό κοιμόταν 24 ώρες για να συνέλθει :D:D:D:D Τα είδε όλα το καημένο το σκυλάκι

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εκπληκτικές φωτογραφίες, αλλά ρε σεις, δεν καταλαβαίνετε το δικό μου πόνο! Πάλι χιονοθύελλα εδώ, πάλι -11, πάλι χάλι μαύρο. Απεχθάνομαι το χιόνι...:(:(

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ελα ρε Σαρα, κι εδω -10 ειχε, εριχνε χιονι με το τσουβαλι, ο Κουκης κι εγω εξω και ευτυχισμενοι :D Α, εδινα και μαθημα την επομενη μερα :rolleyes:

Τωρα αν το Μουφ απεχθανεται το χιονι επισης, αυτη ειναι μια αλλη ιστορια ;)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πρωί-πρωί έβγαλα έξω το Μουφ για τις βιολογικές του ανάγκες και μιλάμε το έχει στρώσει τουλάχιστον πέντε πόντους, ΣΥΝ χιονίζει. Αφού το Μουφ γύρισε σπίτι κάτασπρο σα χιονάνθρωπος... :(

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ εμείιιιιιιςςςς μόνο μια μέρα κράτησε η χαρά μας γμτ!!!
K απλά χιονοστολιστήκαμε, όχι κάτι τρελό...;)

Πότε θα μας προσκαλέσεις στο Βελιγράδι;;;:D:D:D

Attachments

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ

HELP!!! κάποιος να τις μαζέψει γιατί είναι τεράστιες......!!!(πως τις ανεβάζετε έτσι μικρούλες και νοικοκυρεμένες;:confused:)

αποκλεισμένοι μέχρι σήμερα το πρωί κλπ.κλπ.κλπ...:D:D:D:D:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
χαχαχα.....εδώ καλά καλά δεν ξέρω να τις ανεβάζω σωστά στο φόρουμ....θα ξέρω και Photoshop;;;;;....:p:p:p:p:eek:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμεις, οταν ειδαμε το Σαββατο το πρωι, οτι η σκεπη του γειτονα μας ηταν ελαφρος χιονισμενη, τρεξαμε για τα ψωνια - και μετα μαζεψαμε τα κοριτσια και πηγαμε βασιλικα κτηματα.
Ηταν ΤΕΛΕΙΑ- αν και ο αερας ηταν τσουχτερος και ενοχλιτκος.

Την κυριακη ειδαμε απο το μπαλκονι μας, οτι η παρνηθα ειχε πολυυυυυυ χιονι και ξαναπηγαμε. Αυτην την φορα ηταν ονειρο!
Ηλιος και χιονη!! απλα μια τελεια μερα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μάγκες, μόλις ξύπνησα, είναι οκτώ το πρωί και έξω έχει -17 με το καλημέρα, οπότε θα με συγχωρέσετε που δε συμμερίζομαι τη χαρά και την ευτυχία σας!!:(:(:(:(:( Χτες που άνοιξα το γκαράζ για να βγάλω τ' αυτοκίνητο να πάμε για ψώνια με το Μουφ, πήγε το μικρό μουρλό να βγει στον κήπο αλλά σηκώθηκαν οι τέσσερεις αέρηδες και του 'ριξαν το χιόνι στα μούτρα σα μεγάλη θύελλα, οπότε γύρισε ανάλ-ταπάλ τρέχοντας!!:eek::eek:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr