Πολύ χιόνι λέμεεε!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πάντως εδώ κάνει τόσο κρύο και έχει τόσον αέρα που το Μουφ βγαίνει μόνον προς νερού και χοντρού του και μετά έρχεται μέσα τρέχοντας. Πρέπει δε να κρυώνει τόσο πολύ που το βράδυ κοιμάται πάνω στη βελέντζα στο κρεβάτι μου. Μόνο να έρχεται παντού μαζί μου θέλει.

fantom14

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
70
0
ΑΘΗΝΑ
εδω εχει παγο σημερα σκυλος τσουληθρα!!! cocker στους 40 ποντους χιονι ουτε που φενεται μια ουρα βλεπεις μονο και ποτε ποτε μια μουσουδα για να παρει αερα!!!

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Εμείς παντός είμαστε πολύ ατυχή, πήγαμε χωριό μπας και δούμε χιόνι αλλά μόνο κρύο είχαμε (-4).
Πήγαμε την βόλτα στο βουνό αλλά δεν. Και Κυριακή με το που φεύγουμε το απόγευμα δεν προλάβαμε να φτάσουμε Θες/νίκη και με παίρνουν τήλ. πως άρχισε να χιονίζει και μέχρι χτες δεν είχε σταματήσει :( .

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλύτερα να έχουμε ήλιο με δόντια παρά αυτή την λασπούρα που αφήνει η βροχή και το χιόνι μόλις λιώσει!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Χε χε, με την κοιλια στο χιονι. Να μπορουσαμε να το κανουμε και εμεις...:cool:
Ωραιες αυτάρες εχει ο σκυλος σου...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μου αρέσουν τα μάτια του Κούκη πάρα πολύ!

Το ίδιο μου αρέσει και η μύτη του!

Και η βλακεία που κουβαλάει μ'αρέσει γιατί είμαι παθών και γω!

Εμείς εδώ Θεσ/νίκη το σπρώχνουμε για να χιονίσει,αλλά δεν κατεβάζει τίποτα ο ουρανός!Χαχα

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Το ίδιο μου αρέσει και η μύτη του!

Και η βλακεία που κουβαλάει μ'αρέσει γιατί είμαι παθών και γω!
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!!! Σε όλες τις φωτογραφίες δείχνει χαζοκούταβος... :D :rolleyes:
εκτός κι αν κοιτάει σοβαρά, που μου θυμίζει εσένα σε καναδυο φωτογραφίες που έχω δει! :p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευχαριστώ πολύ :) Και με τη μύτη του που κοκκινίζει το χειμώνα είναι σταν τον Ρούντολφ το ελαφάκι :)

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!!! Σε όλες τις φωτογραφίες δείχνει χαζοκούταβος... :D :rolleyes:
εκτός κι αν κοιτάει σοβαρά, που μου θυμίζει εσένα σε καναδυο φωτογραφίες που έχω δει! :p
Εμένα ή τον Στέλιο; :D :D :D Νομίζω συμφωνήσαμε σε άλλο θέμα ότι μοιάζει εμένα! :p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εμεις σηκωθηκαμε με χιονι, πολυ δυνατο αερα και θερμοκρασια -3.
Κλειστα τα σχολεια στην Ξανθη, γιουπι.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ο Κούκη είναι ομορφάντρας *agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Παιδιά εδώ έχει άπειρο χιόνι!!!!!!!!
Και χιονίζει και έχουμε και -9
:D

Στατιστικά Forum