Πολύ χιόνι λέμεεε!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το σκουφι είναι αυτοσχεδιο.

Να σας πω όμως μια χθεσινοβραδινη ιστορια. Την βλεπετε την τσουληθρα στο «συνθετο» πισω από την Ηρα στις δυο τελευταιες φωτο?

Ανεβαινει χθες η Ζωη, με φωναζει, ανεβαινω κι εγω κοτζαμ γάιδαρος, από πισω και η Ηρα.

Τσουλαει η Ζωη και προσγειωνεται ομορφα. Τσουλαω κι εγω (ετριζε ολο το «μηχανημα») και ηταν αδυνατο να σταματησω. Ξαπλωθηκα κατω στο χιονι ανασκελα :paja1::paja3:
Το επομενο δευτερολεπτο προσγειωθηκε πανω μου και η Ηρα!! :shock::p Μας ειδε που τσουλαγαμε και ακολουθησε, αλλά δεν την ειδα.

Πανικος εκπληξης και γελιων και το χαρηκε η κυρια τοσο πολύ, που ετσι όπως ημουν ταβλα πηδουσε κι από πανω μου και με εγλυφε στο προσωπο :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Το επομενο δευτερολεπτο προσγειωθηκε πανω μου και η Ηρα!! :shock::p Μας ειδε που τσουλαγαμε και ακολουθησε, αλλά δεν την ειδα.

Πανικος εκπληξης και γελιων και το χαρηκε η κυρια τοσο πολύ, που ετσι όπως ημουν ταβλα πηδουσε κι από πανω μου και με εγλυφε στο προσωπο :)
Αυτά είναι τα ωραία, Αρη!!!

Και οι κούκλες σου, πολύ όμρφες και οι δυό. Να τις χαίρεσαι!!!

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
155623_101503565781&.jpg157087_101503565778&.jpg154685_101503565776&.jpg

το προηγουμενο σαββατο κρυονερι τρελο χιονι τρελο παιχνιδι κ χιονοθυελλα γιαυτο κ οι φωτο δεν ειναι καλες......bojar δεν ειναι γπ αλλα αλασκιαν μαλαμουντ

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Έχουμε άλλα μεγαλύτερα λουκάνικα απλά δεν ήθελα να τραβήξουν υγρασία από το χιόνι και χαλάσουν και έτσι πήρα το μικρό!Αρκετή υγρασία τραβάν από τα σάλια!

Άρη η Ήρα στην αντίθεση στα χρώματα που κάνει νύχτα-χιόνι-μαύρο τρίχωμα είναι ΘΑΝΑΤΟΣ!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τέλειες φώτο whitefang :)
Να φανταστώ είναι προχθές;Γιατί σήμερε μόνο λασπούρα και παγωμένο χιόνι για να σπας τα πόδια έχει μείνει :(

Η σκυλίτσα μου πάντως στο χιόνι χάνεται, μόνο η ουρά ης φαίνεται!!

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Να φανταστώ είναι προχθές;Γιατί σήμερε μόνο λασπούρα και παγωμένο χιόνι για να σπας τα πόδια έχει μείνει :(

Οχι, σημερινές είναι είναι οι φώτο (Παρασκευή 17-12-10). Εδώ έχει -4 οC οπότε το κρατάει.
lolo dec10 2..jpg

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και εγώ "εδώ" είμαι γι αυτό σε ρώτησα. ;)
Πριν που πήγαμε βόλτα μόνο στα χωράφια είχε χιόνι, στους δρόμους έχει πάγο :(

Δυστυχώς το λιώνει το χιόνι ο ήλιος!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες

Μονο εγω παλι δεν τις βλεπω?? Στο ποστ 112.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Έχουμε άλλα μεγαλύτερα λουκάνικα απλά δεν ήθελα να τραβήξουν υγρασία από το χιόνι και χαλάσουν και έτσι πήρα το μικρό!Αρκετή υγρασία τραβάν από τα σάλια!

Άρη η Ήρα στην αντίθεση στα χρώματα που κάνει νύχτα-χιόνι-μαύρο τρίχωμα είναι ΘΑΝΑΤΟΣ!
Σαν μια μεγαλη μυγα μεσα στο γιαουρτι ειναι :p

Εγω χθες σκεφτομουνα να παιξω "λουκανικο" με ενα κατσικισιο μπουτι, αλλά τελευταια στιγμη σκεφτηκα οτι ο ανθρωπος εχει 10 δαχτυλα για καποιο λογο! :D:paja1:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr