Πολύ χιόνι λέμεεε!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βλέπω οτι η πρακτική στη νέα φωτογραφική μηχανή πάει καλά αλλά και το μοντέλο όλα τα λεφτά.:)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευχαριστούμε παιδιά, και το "μοντέλο" κι εγώ (ακούς εκεί, μοντέλο... έχω ξεστραβωθεί με τα μπαλάκια -ένα χάσαμε κι όλας- μπας και κοιτάξει εκεί που πρέπει!).

χειμερινό διαγωνισμό θα κάνουμε; Βρήκαμε το νικητή! ;)
Εκεί σας περιμένω! :p :D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το καλύτερο χιόνι φέτος!
Χιονίζει σχεδόν ασταμάτητα από τη Δευτέρα, και αύριο λένε θα σταματήσει :)

Απολαύστε! :D

Και το βιντεάκι

[video=youtube;6ZK9HEOHcAk]http://www.youtube.com/watch?v=6ZK9HEOHcAk[/video]

:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σπρώξε λίγο χιόνι και κατά δω!Pleaseeee!:D

Αγαπάμε Κούκη!Αγαπάμε μάτια Κούκη!Αγαπάμε ενέργεια!Αγαπάμε παρτσακλότητα!

Το βλέπω εγώ, Berna το καλύτερο δίδυμο θα 'μασταν αν συναντιόντουσαν τα χαιβάνια!

:paja1::paja1::paja1:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευχαριστώ Στέλιο! Και να σπρώξουμε εμείς, τί άλλο έχει να ρίξει, όλο εδώ το έριξε το χίονι!! Ακούω όμως, κακοκαιρία θα έχει κάτω, πάρτε τα βουνά εσύ και ο Αδάμ! :D

Θα είμασταν το καλύτερο δίδυμο αν ο Κούκης δεν είχε μαγκέψει, τα μετράω στα δάχτυλα πλέον τα αρσενικά με τα οποία τα πάει καλά, και συνήθως είναι μικρόσωμα με τα οποία ξέρει πως είναι ο απόλυτος αρχηγός :p

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Βερόνικα πρόσεχε μην πηγαίνει έτσι το δικό σου,είναι και άσπρο άσπρο!Θα χαθεί...χαχαχα

Εδώ ο Κούκης και με το ζόρι φαίνεται το κανελί!

Γι αυτό τα μαυρόσκυλα είναι καλύτερα...:paja1::maria:

[video=youtube;0sUL0KCIc48]http://www.youtube.com/watch?v=0sUL0KCIc48[/video]

Μπορείτε να με μουτζώσετε τώρα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε εγώ ακόμα να σας καταλάβω. Γιατί τη βρίσκετε με το χιόνι? Διότι δεν είναι προφανώς το κρύο που σας αρέσει. Τον πάγο τον σκεφτήκατε? Τα αυτοκινητιστικά? Προσωπικά μόλις πέρασα των παθών μου τον τάραχο με ΔΥΟ αυτοκινητιστικά, εκ των οποίων το ένα μου τσατάλιασε το καινούριο αυτοκίνητο που πήρε ένα μήνα να το φτιάξουνε και να περάσει την επιθεώρηση της στρίγγλας της Volkswagen. Και στο ένα ατύχημα είχα μέσα και το Μουφ! Και να μαζευτούνε τώρα αστυνομικοί, παθόντες, "θύτες", κλπ. και να κοιτάζουνε το ωραιοπαθές στο πίσω κάθισμα που είχε πάρει ένα ύφος και να λένε "αχ καλέ τι ωραίο κουταβάκι! Πού το βρήκατε? Τι κάνεις κουταβάκι? Αχ να είχα ένα μπισκοτάκι να δώσω στο κουταβάκι!" (του οποίου ο αποτέτοιος έχει γίνει άντε να μην πω από την καλοπέραση*$&%*#%@(%*)()@%%ΜΟΥΦ!) Κι γύρω τους να λυσσομανάει το χιόνι και να γλυστράνε οι πάγοι και να μην προλαβαίνουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα να καθαρίζουν!! Αυτοί όμως? Το χαβά τους με το ωραίο "κουταβάκι" (που θα γίνει συντόμως ΠΕΝΤΕ χρονών γαϊδούρι!)....:rolleyes:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
:(:(:(
Κάνε τον σταυρό σου, μάθε να αυτοξεματιάζεσαι, βάλε σκόρδα παντού, φτου σου να μην ξανατύχει!
Τι το καλό βρίσκεις εκει με όλα τα ακραία φαινόμενα; Μήπως να την κάνεις για άλλες πολιτείες με πιο νορμάλ καιρό; Αντε, εισαι και μάνα!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Βρε Σάρα η απάντηση είναι απλή: το χιόνι αρέσει στο σκύλο μου και όταν ο σκύλος μου είναι ευτυχισμένος είμαι κι εγώ :D (βέβαια μέχρι να αναγκαστώ να πάρω τις συγκοινωνίες να πάω στο κέντρο!)

Αλλά ναι, το προτιμώ 1000 φορές από τη λασπούρα και τη μαυρίλα! ;)

vagelis26b

New Member
27 Φεβρουαρίου 2011
4
0
Είστε πολλοί τυχεροί και οι δύο...Γιατί Σαλαμίνα έχει κάμποσα χρόνια να το στρώσει και ο Ρόκυ μου ακόμα δεν το έχει χαρεί....Πολύ όμορφες φωτογραφίες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr