Θα μου επιτρέψεις να σου πω, παρά την τεράστια εκτίμηση που σου έχω, ότι είναι κάπως φάουλ αυτό που κάνεις.
Ξεκινάς να συμμετέχεις σε μια συζήτηση, θέτεις ερωτήματα, αφήνεις υπονοούμενα και τελικά δεν παραθέτεις το συμπέρασμά σου. Δικαίωμά σου τώρα θα μου πεις, αλλά από την στιγμή που έχεις τις γνώσεις και την ευφυία να προσφέρεις, προσωπικά τουλάχιστον, περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την συμμετοχή σου και την παράθεση των απόψεών σου. Και τελικά, αφήνεις το θέμα στα κρύα του λουτρού.
Sorry αλλά έτσι νοιώθω εγώ.
Θα ήθελα να έχεις πει τα συμπεράσματα σου ή την άποψή σου και όχι να το κλείσεις με τον έναν γρίφο πάνω στον άλλο.
Η μάλλον έχω χαζέψει κι εγώ και δεν καταλαβαίνω :sad:
Τα συμπεράσματά μου είναι δικά μου και δεν μπορώ και ούτε θέλω να τα βάλω με το ζόρι στο κεφάλι κανενός!
Ο Ηλίας έβαλε ένα ερώτημα στο οποίο έθεσε κανόνες μέσα από τους οποίους οδηγούνταν η έκβαση της δημοσκόπησης προφανέστατα σε αυτό που είχε σαν θέση εξαρχής!
Ποια είναι η θέση του? Πως οι έλληνες είναι κακοί ιδιοκτήτες σκύλων!
Πως αποδεικνύεται? Μέσα από μια δημοσκόπηση που θα δείξει - μέσα από κάποια φίλτρα - πως τα σκυλιά των ελλήνων σπάνια ξεπερνούν τα 10 χρόνια σε ηλικία! Συμπέρασμα που θύμιζει το αστείο "πονάει πόδι - κόβεις πόδι!"
Συγχώρεσέ με που - αν και επίσης γερμανοτραφής - δεν θα συμμεριστώ αυτήν την άποψη των εκγερμανισμένων ελλήνων μεταναστών:
Όλα έξω είναι καλύτερα και στην ψωροκώσταινα όλα στραβά!
Δεν με πίεσε κανένας να έρθω στην Ελλάδα, αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν μπορώ να φύγω όποτε θέλω...
Αν δεν μου αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του Κ.Ο.Ε., απ' το να γκρινιάξω για αυτόν - αφού έχω καταστρατηγήσει προηγουμένως όλους τους κανονισμούς τους οποίους, καλώς ή κακώς μου επιβάλλει, για να δηλώσω μια γέννα - θα προτιμήσω ή να κινήσω τα πράγματα προς την κατεύθυνση που εγώ θεωρώ σωστή ή να μετακομίσω στην Γερμανία και τον άρτια λειτουργόντα V.D.H.
Διαφωνώ κατά καιρούς με αρκετούς από εσάς εδώ μέσα, αλλά η αιρετική θέση του Ηλία είναι προσβλητική για εμένα τουλάχιστον που είμαι και νίωθω έλληνας, αλλά και συμμετέχω σε αυτό που εμφανίζει σαν τσίρκο και λέγεται ελληνική κυνοφιλία. Αν μη τι άλλο, εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί όταν κάποιος υποτιμά την νοημοσύνη μου!
Συμφων'ω με τον Promithea ότι το μεγαλύτερο ποσοστ'ο των Ελλήνων ε'ιναι πολύ κακοί ιδιοκτήτες σκύλων
Και η γνώμη μου είναι ότι στην επαρχ'ια είναι τεράστιο αυτό το ποσοστο
Δεν μπορούμε να κρίνουμε από τους ιδιοκτ'ητες εδω στο forum, είμαστε μία χούφτα άνθρωποι
Δυστυχώς η πλειοψηφια των οικόσιτων σκύλων δεν μπορεί να φτάσει σε μεγάλη ηλικία και τώρα καταλαβα'ινω τι εννοεί ο Ηλίας
Αν συγκρίνουμε πχ μία άλλη Ευρωπαική χώρα με εμάς Στα 100 οικόσιτα σκυλιά πόσα φτάνουν 12 χρονών στην Αγγλία πχ και πόσα στην Ελλάδα
Και μιλαμε για 12χρονα υγιή σκυλιά όχι καταταλαιπωρημένα
Κατερίνα μου, δεν συμπεραίνω εγώ πως ο Έλληνας είναι κακός ιδιοκτήτης σκύλου! Αυτή είναι η θέση του Ηλία και όχι η δική μου!
Υ.Γ.: Το έργο "Δον Κιχώτης" περιγράφει τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή Αλόνσο Κιχάνο, ο οποίος επιρρεασμένος από τα βιβλία που έχει διαβάσει για τους ιππότες, πιστεύει ότι είναι ιππότης και παίρνει το όνομα "Δον Κιχώτης". Ο ήρωας είναι ερωτευμένος με την Δουλτσινέα, στην οποία είναι αφοσιωμένος, αν και αυτή αγνοεί παντελώς τον έρωτά του και δεν εμφανίζεται στο βιβλίο. Τον ακολουθεί ο πιστός υπηρέτης του, Σάντσο Πάντσα και παλεύουν με ανεμόμυλους τους οποίους ο ήρωας νομίζει για κακούς και απειλητικούς γίγαντες.