Ποσοι εχετε σκυλο ανω των 10 ετων?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
οτιδηποτε θεωρειτε ως εκτος θεματος, δεν θεωρω οτι ειναι και φορουμιακο σκουπιδι που πρεπει απλα να σβηστει.
υπαρχει και η δυνατοτητα να μεταφερθει σε νεο θεμα .
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ναι. Αλλά επειδή οι μοντ είναι εθελοντές και δουλεύουν στη χάση και στη φέξη, ειναι πολύ απλούστερο και αποδοτικότερο να κρίνει απο μόνο του το κάθε μέλος πότε πάει να γράψει κάτι οφ τοπικ και να ανοίγει μόνο του το καινουριο θέμα αν δεν υπάρχει ήδη.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
να κρινει απο μονο του και να κανει τελικα αυτο που επιθυμουν οι μοντ?
ασε με ρε πηγη, χεχεχεχεχεχεεχ (μα που διαολο ειναι τα φατσακια και τα καναβουρια, θα μου πειτε?)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Φοιβος,μπορει να κανω και λαθος αλλα θυμαμαι πολλα περιστατικα,στα οποια οι Μοντ εχουν παρει θεση(αναφερθηκα σε εσενα επειδη εγραψες στο θεμα)λεγοντας οτι δεν μπορει να λεει καποιος οτι θελει χωρις στοιχεια και να κατηγορει εμτροφεις,και σε ρωταω ειδες εσυ στοιχεια στα οποια εγω καταπατησα?η οπως αργοτερα γραφτηκε καταστρατηγησα κανονισμους του ΚΟΕ,η δουλευει ο Μακης για τον ΚΟΕ?
Βλεπω μονοπλευρη αντιμετωπιση,και ασυλο για μερικους,και πολλες παπιες βλεπω.
Ξαφνικα ολοι οσοι εγραφαν για τον τροπο που ζει ο σκυλος στην Ελλαδα εγιναν παπιες.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
να κρινει απο μονο του και να κανει τελικα αυτο που επιθυμουν οι μοντ?
ασε με ρε πηγη, χεχεχεχεχεχεεχ (μα που διαολο ειναι τα φατσακια και τα καναβουρια, θα μου πειτε?)
ΤΟ μόνο που επιθυμούν οι μοντ συλλογικά είναι ένα πιο τακτοποιημένο φόρουμ οπου η πληροφορία είναι πιο άμεσα προσβάσιμη. Και αυτό εμποδιζεται απο τα οφ τοπικ. Αν δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο κάποια μέλη, μπορούν να κάνουν πρόταση να μην πειράζουμε τα οφ τοπικ (εσύ το προτιμάς?). (δεν ξέρω που πήγαν τα φατσάκια! ;)

εντιτ: εδώ είναι τα φατσάκια! Πήγαινε στο advanced.

Last edited:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω προτιμω (εφοσον ειναι αδυνατον μια συζητηση να μενει παντα εντος θεματος, διοτι θα υπαρχουν και παρακλαδια που βγαινουν μεσα απο την ροη του θεματος) να γινονται σπλιτ .
φυσικα δεν αναφερομαι στα πουστς που ειναι τελειως οφ.
χαχαχαχαχα!!!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
εγω προτιμω (εφοσον ειναι αδυνατον μια συζητηση να μενει παντα εντος θεματος, διοτι θα υπαρχουν και παρακλαδια που βγαινουν μεσα απο την ροη του θεματος) να γινονται σπλιτ .
φυσικα δεν αναφερομαι στα πουστς που ειναι τελειως οφ.
χαχαχαχαχα!!!!!
Τράβα λοιπον στην κατάλληλη ενότητα και κάνε την πρόταση σου! Οσο για το τι συνιστά οφ τοπικ, εδώ σε θέλω. ΠΟιος το ορίζει? Κατ'ανάγκη οι μοντ! Αν έχεις κάποιον καλυτερο και πιο αντικειμενικό τρόπο, να μας τον πεις, μπας και γλιτώσουξε απο τις γκρίνιες!

)( ορίστε τι μου΄'κανες τώρα, θα πρεπει να μας μεταφέρω! :) )

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
στο πατρικο της η γυναικα μου εχουν 13χρονο ημιαιμο.το μαζεψανε αδεσποτακι κανα 2 μηνων και μεχρι τωρα μια χαρα τα παει.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Επειδη ορισμενοι ασχολουνται με σκυλια τα τελευταια 10-20 χρονια και επειδη πριν για διαφορους λογους(ηλικια,κανενα ενδιαφερων,κ.τ.λ)δεν ασχοληθηκαν με τον σκυλο νομιζουν οτι η κυνοφιλια γνωριζει αναπτυξη,για αλλους παλι Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα στατιστικο δειγμα,εφοσον πιο εξω δεν ξερουν τι πραγματικα γινεται,στην Ελλαδα δυστυχως τα πιο γνωστα και συχνα περιστατικα που εχουν σχεση με τον σκυλο ειναι,η κρεμαλες σκυλων,η φολες(οχι μονο σε αδεσποτα),τα παρατημενα σκυλια,τα πατημενα απο αυτοκινητα,τα αρρωστα σκυλια στους δρομους,η μαμα που λεει ακομη στο παιδι θα σε φαει ο σκυλος,κ.τ.λ.
Ολα τα αλλα εκθεσεις,πετσοπ(αυτοι προωθουν κουταβια και διαφορα αλλα ζωα με τροπο απανθρωπο η πιο πολλοι),γιατροι(που και αυτοι πουλανε κουταβια με τον ενα η τον αλλο τροπο)δεν εχουν αλλαξει την νοοτροπια του Ελληνα.
Η κονομα γυρω απο τον σκυλο εχει ανεβει πολυ,πολλοι καλοι τζιροι,ο μονος που δεν βγηκε σχετικα κερδισμενος απο την ολη ιστορια ειναι ο σκυλος.
Μονο απο κατι φορουμ σαν και αυτο μπορει να πει καποιος οτι υπαρχει μελλον,αλλα και εδω ειναι σαν καταφυγιο ελληνικο σε πυρηνικο πολεμο,καποιος πουστης θα ανοιξη την πορτα.
Βαζοντας τις ταμπελες που σε βολευουν στις αντιθετες αποψεις, δεν καταφερνεις παρα να μου ενισχυεις την αποψη οτι δεν εχεις επιχειρηματα.

Ποιος ασχολειται 5-10 15 ή 20 χρονια; Ποιος 30, ποιος 40;;;

Για ποιον Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα;

Τα περιστατικα που αναφερεις; Μια στατιστικη, μια ερευνα , μια εμπειρια, κατι;;;;;;;;;;

Η μαμα που φοβαται τα σκυλια, πως επιβαρυνει το βιοτικο επιπεδο ενος σκυλου;

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κικι εσυ ποια επιχειρηματα εχεις και γιατι πιστευεις οτι περνανε καλα οι σκυλοι στην Ελλαδα?η οτι το βιοτικο τους επιπεδο εχει ανεβει?
Ολοι κανετε ερωτησεις για να ακουσω τι κατα την γνωμη σας εχει βελτιωθει?και ποσο?
Και θα σου πω εγω μετα με επιχειρηματα και βιντεο και φωτος και οτι θελεις,με αλυσιδωμενα σε αυλες,με φολιασμενα,με μπαλκονατα,με ταρατσατα,με γκαραζατα,με κτηματατα,κει 2-3 φορε την εβδομαδα φαγητο,δυστυχως δεν μπορω να μπω πισω απο πορτες,η να βαλω webcams.
Για την Αθηνα εννοω οτι μερικοι πανε σε μια εκθεση η εκπαιδευτηριο,και βλεπουν 5-10 σωστους ιδιοκτητες,η σε ενα παρκο και επειδη ως συνηθως η Αθηνα για πολλους αποτελει το κεντρο του κοσμου,νομιζουν οτι ολη η Ελλαδα ετσι ειναι,και φυσικα η ευρωπη ειναι σε ολα λαθος,ξεχνανε ομως τα 100αδες πετσοπ και τους αριθμους των κουταβιων που πωλουνται εκει,και που ειναι ολα αυτα τα σκυλια?εδω και 20 χρονια θα επρεπε να ειναι εκατομμυρια,εδω πωλουνται πιο πολλα σκυλια και απο την Γερμανια,αλλα σκυλια δεν βλεπεις(σχετικα)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Καταρχην ειναι Κιρκη.. Μπορεις να με λες και Παναγιωτη παρολαυτα. Τα επειχηρηματα μου στα εγραψα νωριτερα. Δεν τα διαβασες φαινεται. Αν και δεν ειμαι της λογικης "δειξε μου το δικο σου, να σου δειξω το δικο μου.."

Πως ειναι δυνατον να πιστευεις οτι κανουμε ενα μπρος και δυο πισω, οταν πριν απο 15 χρονια δεν μας πηγαινε καν στο μυαλο η στειρωση. Τα τσιμπουρια ηταν η πιο συνηθισμενη εικονα σε αδεσποτα και πολλες φορες και σε δεσποζομενα. Τα περισσοτερα σκυλια ηταν δεμενα σε ενα δεντρο στην αυλη - καλα για εκπαιδευση να μην πουμε καλυτερα... ΟΛΑ τα petshop ειχαν βιτρινες με κουταβια. Για κυνοαθλητισμο αν μιλαγες σε καποιον, μπορει και να σου βαζανε ζουρλομανδυα. Και παρα πολλα αλλα, δεν θα τελειωσω ποτε αν συνεχισω..
Δεν χρειαζομαι πινακες και μελετες για αυτα. Καθε νοημον ανθρωπος που βγαινει 100 μετρα μακρυα απο το σπιτι του, μπορει να το επιβεβαιωσει. Εσυ εχεις βαλει το θεμα ομως, και εσυ εισαι αυτος που πρεπει να λυσει τις αποριες για τη θεση σου. Οχι εγω. Καλο θα ειναι να αναπαργεις πιο προσεχτικα τις θεσεις των αλλων, για να εχεις και λιγη αξια σαν συνομιλητης.
Κικι εσυ ποια επιχειρηματα εχεις και γιατι πιστευεις οτι περνανε καλα οι σκυλοι στην Ελλαδα?η οτι το βιοτικο τους επιπεδο εχει ανεβει?
..ποτε δεν ειπα οτι περνανε καλα. Το μονο που ειπα ειναι οτι κανουμε προοδο. Αργη, δυσκολη, αλλα προοδο.

Μιλωντας για επειχηρηματα..
Η μαμα που φοβαται τα σκυλια, πως επιβαρυνει το βιοτικο επιπεδο ενος σκυλου;
Ακομα δεν μου εχεις απαντησει αυτο, οπως και πολλα αλλα..

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κιρκη στο θεμα με την μαμα,αν μιλας για κυνοφιλια γιατι εκει μπηκε αυτο,τοτε πρεπει να εχεις παιδια,αν η μαμαδες(ακομα το κανουν)δεν αλλαξουν τοτε δεν μιλαμε για παιδια.
Και να σταματησετε και εσυ και οι αλλοι να αμφισβητειται την αξια μου σαν ομιλητη,δεν εχω υπαρχει λογος για να μου μιλατε σε αυτον τον τονο και τροπο,δεν χρειαζετε να αποδειξω τιποτα οι περισσοτεροι γνωριζετε ποιος ειμαι πολυ καλα σε αντιθεση με πολλους απο εσας.
Οποιος σημερα πιστευει οτι ειμαστε εδω στην Ελλαδα σε καλο δρομο για εμενα ειναι λαθος,ειναι η γνωμη μου και δεν χρειαζομαι επιχειρηματα ο καιρος θα δειξη,
και δεν εχει καμμια σημασια αν εχω δικιο,πιστευω οτι δεν βλαπτω την κυνοφιλια σε αυτην την χωρα λεγοντας μια τετοια γνωμη,αλλα βλεπω οτι ορισμενοι ειναι λιγο νευρικοι και λες και εκανα καποιο εγκλημα λεγοντας την γνωμη μου,μου μιλατε προσβλητικα.
Ποιος εισαι εσυ κυριε κιρκη και μου κανεις υποδειξης για να ειμαι αξιος συνομιλητης ?
Μηπως μου τα εχετε μαζεμενα?

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Εγω να σου πω την αληθεια, δεν σε ξερω - και αυτα απου ακουω και διαβαζω, δεν ειναι και τα καλυτερα. Αυτο ομως δεν μου δημιουργει καμια προκαταληψη, και σου μιλαω επι του θεματος και μονο. Επισης δεν παραμορφωνω τα λεγομενα σου, και προσπαθω να σου τεκμηριωσω οτι σου λεω. Εσυ δεν το κανεις, απλα συνεχιζεις να επαναλμβανεις την αποψη σου! Αυτο ειναι το μονο που με ενοχλει, σε σχεση με τον τονο μου, και σε παρακαλω μη με συμπεριλαμβανεις στα εναντιον σου κινηματα που λες οτι υπαρχουν. Δεν εχω σχεση εγω με τετοια πραγματα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μπα τι διαβασες δηλαδη?τις προσωπικες επιθεσεις?που υποτιθεται οτι απαγορευονται?τελικα μονο εσυ και εγω τις βλεπουμε.
Η ουσια ειναι οτι εγω ειμαι εδω τα σκυλια μου ειναι εδω,ζουμε σε ενα περιβαλλον και με εναν τροπο κοντα στην φυση,μεσα της μπορω να πω,τα σκυλια μου τρεχουν στα βουνα και στα ποταμια καθε μερα,και ειναι απολυτως υγιει,εχω σκυλια 5 και 8 χρονων(μιλαμε για μεγαλοσωμα σκυλια 60-70 κιλων) εδω τα οποια πηδανε ακομη το 1.80,τα οποια ειναι ζωηρα και τα θαυμαζει ιδιαιτερα ο κοσμος οταν τα βλεπει,αριστα δειγματα της φυλης τους.
Την εμπειρια μου εγω την εχω ζησει,δεν την εχω διαβασει,και ισως για αυτο να διαφερει η γνωμη μου,το τι γραψαν καποιοι στα βιβλια,το πως μεταφραστηκαν αυτα,και το πως τα καταλαβαινει ο καθενας κ.τ.λ.εμενα δεν με ενδιαφερει,εγω το εχω δει το εργο πολλες φορες,λιγοι ανθρωποι μπορουν να μου δωσουν συμβουλες,ειδικα στην δικη μου ρατσα,ειτε αυτο εχει σχεση με την μορφολογια ειτε με το χαρακτηρα και την υγεια τους,ειμαστε εδω προτυπο εκτροφειου,οχι στην θεωρια αλλα στην πραξη(και κατι μπουρδες που γραφονται μερικες φορες για μενα,ειναι ολα θεωρητικα Bullshit),εγω εχω δικους μου κανονες αυστηροτερους,το οτι δεν συμφωνω με τους θεωρητικους του συστηματος δεν σημαινει οτι ειμαι λαθος το συστημα αλλαζει,εγω εχω καταληξει.

krisai

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
224
3
Hμιαιμος μεγαλοσωμος περιπου 13 μαζεμενος κουταβι απο το δρομο τον λενε fredy και ειναι καλα!!!(ευτυχως που δεν ξερει να διαβαζει)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μπα τι διαβασες δηλαδη?τις προσωπικες επιθεσεις?που υποτιθεται οτι απαγορευονται?τελικα μονο εσυ και εγω τις βλεπουμε.
Κι εγω βλέπω (απ΄εξω απ'εξω). Και επιθέσεις (κι απο τις δυο μεριές) και οφ τοπικ (παρά τις παρακλήσεις μου). Αλλά θέλει περι τη μιάμιση ώρα για να ξεσκαρτάρει το θέμα, κι άλλη τόση για να απαντήσουμε μετά σ'αυτούς που θίχτηκαν γιατι σβήστηκε το ποστ τους ή που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη ροή του θέματος μετα τα σβησίματα (ο θεός να την κάνει ροή, κι ας είναι και του δωδεκάθεου).

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί προτιμώ να πάω για μπάνιο αντ'αυτού. :)

(θα μου πείτε τότε τι το θέλω το μοντεριλίκι.... και θα'χετε δίκιο. Θα το σκεφτώ κολυμπώντας και θα σας πω στο γυρισμό.....;) )

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Hμιαιμος μεγαλοσωμος περιπου 13 μαζεμενος κουταβι απο το δρομο τον λενε fredy και ειναι καλα!!!(ευτυχως που δεν ξερει να διαβαζει)
Εξηγησε μου πως γινετε ημιαιμα μαζεμενα απο το δρομο να ζοθνε πιο πολλα χρονια απο σκυλια καθαροαιμα απο καλα εκτροφεια (γιατι οταν ενα εκτροφειο πουλαει σκυλο 1000 ευρω το πουλαει για καλο)

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Εξηγησε μου πως γινετε ημιαιμα μαζεμενα απο το δρομο να ζοθνε πιο πολλα χρονια απο σκυλια καθαροαιμα
και γω αυτην την αισθηση εχω, μηπως ομως ειναι απλα αισθηση και οχι πραγματικοτητα?:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78