Προβληματισμός σχετικά με τοποθέτηση Microchip

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σκέψου όμως ότι πέραν από μας που ψάχνουμε τρόπους να προφυλάξουμε τους σκύλους μας, το υποχρεωτικό τσιπάρισμα, επίσης, λειτουργεί και αποτρεπτικά για όσους χαλαρά αποκτούν ένα ζώο και χαλαρά όταν το βαρεθούν το παρατάνε κάπου.

Κανείς δεν σου εγγυάται ποτέ τίποτα, εσύ απλώς κάνεις το καλύτερο που μπορείς.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να σκύψουμε στο θέμα με δυο οπτικες γωνίες. Η μία είναι η πρακτική, δηλαδη το όφελος από την τοποθετηση του και η αλλη είναι η θεωρητική, οπου εκει μπορούμε να σχολιάσουμε το ηθικο-φυσικο-μεταφυσικό κομμάτι της ιστορίας.
Στην πρώτη περίπτωση νομιζω πως ολοι συμφωνούμε ότι τα πλεονεκτήματα είναι ξεκάθαρα επομενως δε χρειάζεται αναλυση.
Στη δευτερη περίπτωση, πράγματι θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει τις ηθικές προθέσεις των ιθυνόντων και να σκεφτει θεωρίες συνωμοσίας που μπορεί να εχουν βαση. Εχει περάσει και απο το δικο μου μυαλο το κρυφο κινητρο που μπορεί να κρύβεται απο κατω, το φακέλωμα δηλαδη των τετραποδων και σε δευτερη φαση η επιβολη μετρων, φόρων κλπ. Αυτο ειναι το λιγότερο. Σε πιο βαθιά ανάλυση θα μπορούσε κανεις να σκεφτει μέχρι και το ότι γίνεται πειραματικά καταρχην σε τετραποδα, με απωτερο στοχο να τοποθετηθεί και σε δίποδα, πχ ηλικιωμενους με άνοια όπως ειπωθηκε, ίσως παιδιά για τον αμεσο εντοπισμό τους, ίσως ασθενείς για μετρηση τιμων πχ σακχαρου και διάφορα αλλα. Εαν μαλιστα εχει κανεις διαβασει το 1984 του Οργουελ (οπως εχω κανει εγω 3 φορες) τότε πολλα σκοτεινα σεναρια μπορουν να εμφανιστουν στη σκεψη. Αλήθεια; Ψεμματα; θα δείξει.

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Και πιστεύεις πως υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που ξεχωρίζει τον σκύλο ράτσας με μία ματιά ?

Και από αυτούς που το ξεχωρίζουν, εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι απειροελάχιστοι αυτοί που θα τον έκλεβαν. Γιατί για να το ξεχωρίσουν σημαίνει πως έχουν ασχοληθεί με το θέμα σκύλο γενικά. Για να ασχολήθηκαν σημαίνει πως ενδιαφέρονται. Για να ενδιαφέρονται σημαίνει πως έχουν και συγκεκριμένες ευαισθησίες. Οι ευαισθησίες αυτές, νομίζω θα τους απέτρεπαν από τέτοιες πράξεις.

Δικη μου θεωρία incoming : Ο μέσος Έλληνας, ξεχωρίζει καμιά 10αριά ράτσες (και αυτές σε γενικές γραμμές), και κυρίως τις πιο γνωστές. Το Jack Russel (αν κρινω σωστά από το username σου) δεν νομίζω να το αναγνωρίζουν και πολλοί (πέραν του "Ααα ένα σκυλι σαν και αυτό από τη Μάσκα με τον Τζιμ Κάρευ"), καθώς δεν είναι και η πιο "διαδεδομένη" ράτσα. Εγω προσωπικά έχει τύχει να δω 2 από κοντά. Ένα του δικηγόρου μου και ένα τυχαία στο πάρκο.
Δε πιστεύω το ότι όποιος έχεις σκύλο έχει και ευαισθησίες. Και δεν είπα ότι σε κάθε περίπτωση θα γίνει αυτό, απλά δεν είναι απίθανο και να γίνει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που γουστάρουν ρατσάτους σκύλους για μόστρα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν υπηρχε θέμα επιβολής φόρων, οι φιλοζωικές θα εβαζαν τσιπ σε όσα σκυλια βρίσκουν???? δεν νομιζω...
δεν μπορώ να καταλαβω όμως γιατι δαιμονοποιούμε την εξέλιξη της τεχνολογιας?
κάποτε δαιμονοποιήθηκε ο υπολογιστης... όλοι εχουμε και ας ξερουμε πόσο εύκολο κανουμε τον εντοπισμό και την παρακολουθηση μας.... λιγο μετά τα κινητα, το αυτό....

Πάντα το καινούργιο επρεπε να ντύνεται με μανδύα φόβου.... ειναι στη φύση του ανθρωπου να μην του αρεσει το ξεβόλεμα από όσα ηδη γνωρίζει.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Μα εκεί είναι το θέμα;
Δηλαδή αν φορολογηθούν τα σκυλιά τελικά, τι θα κάνετε;
Θα τα έχετε αδήλωτα; Θα τα παρατήσετε στο δρόμο;
Μη τσιπάροντας το σκύλο πως αποφεύγετε την πιθανή φορολογία;

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να σκύψουμε στο θέμα με δυο οπτικες γωνίες. Η μία είναι η πρακτική, δηλαδη το όφελος από την τοποθετηση του και η αλλη είναι η θεωρητική, οπου εκει μπορούμε να σχολιάσουμε το ηθικο-φυσικο-μεταφυσικό κομμάτι της ιστορίας.
Στην πρώτη περίπτωση νομιζω πως ολοι συμφωνούμε ότι τα πλεονεκτήματα είναι ξεκάθαρα επομενως δε χρειάζεται αναλυση.
Στη δευτερη περίπτωση, πράγματι θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει τις ηθικές προθέσεις των ιθυνόντων και να σκεφτει θεωρίες συνωμοσίας που μπορεί να εχουν βαση. Εχει περάσει και απο το δικο μου μυαλο το κρυφο κινητρο που μπορεί να κρύβεται απο κατω, το φακέλωμα δηλαδη των τετραποδων και σε δευτερη φαση η επιβολη μετρων, φόρων κλπ. Αυτο ειναι το λιγότερο. Σε πιο βαθιά ανάλυση θα μπορούσε κανεις να σκεφτει μέχρι και το ότι γίνεται πειραματικά καταρχην σε τετραποδα, με απωτερο στοχο να τοποθετηθεί και σε δίποδα, πχ ηλικιωμενους με άνοια όπως ειπωθηκε, ίσως παιδιά για τον αμεσο εντοπισμό τους, ίσως ασθενείς για μετρηση τιμων πχ σακχαρου και διάφορα αλλα. Εαν μαλιστα εχει κανεις διαβασει το 1984 του Οργουελ (οπως εχω κανει εγω 3 φορες) τότε πολλα σκοτεινα σεναρια μπορουν να εμφανιστουν στη σκεψη. Αλήθεια; Ψεμματα; θα δείξει.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν, όμως, υποστηρίξεις την άποψή σου στον Όργουελ είτε σε παραδείγματα "ταινιων", όπως ειπώθηκε, κινδυνεύεις να θεωρηθείς συνωμοσιολόγος ή ακόμη και ότι βασίζεσαι στις γραφές. Ας γίνει, λοιπόν, η αρχή με τα τετράποδα και θα ακολουθήσουν και οι ηλικιωμένοι, αφού είναι αναγκαίο κακό..!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.981
7.566
Και πιστεύεις πως υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που ξεχωρίζει τον σκύλο ράτσας με μία ματιά ?
Εμ για αυτό πρέπει να φοβούνται αυτοί που έχουν ημίαιμα που μοιάζουν με κάποια ράτσα. Κι αυτά κινδυνεύουν! :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μα εκεί είναι το θέμα;
Δηλαδή αν φορολογηθούν τα σκυλιά τελικά, τι θα κάνετε;
Θα τα έχετε αδήλωτα; Θα τα παρατήσετε στο δρόμο;
Μη τσιπάροντας το σκύλο πως αποφεύγετε την πιθανή φορολογία;
είναι τα λεγόμενα σενάρια συνωμοσίας.... επισης θα πετάξουμε και τα σκυλοσπιτα, μην φάμε χαράτσι....
Όλα αυτά ειναι ζητηματα θεωρίας κλπ όπως τα εθεσε ο GhostDoc... Αλλα με θεωρίες ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερώνει... με πρακτικές όμως?
Αρα ας αφησουμε τις θεωρίες κλπ και ας δουμε τα πρακτικά οφελη vs μειονεκτηματα του microchip... σε αυτό νομιζω ειμαστε όλοι σύμφωνοι, ποια υπερέχουν κατα κράτος!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Δε πιστεύω το ότι όποιος έχεις σκύλο έχει και ευαισθησίες. Και δεν είπα ότι σε κάθε περίπτωση θα γίνει αυτό, απλά δεν είναι απίθανο και να γίνει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που γουστάρουν ρατσάτους σκύλους για μόστρα.
δεν είπα πως όποιος έχει σκύλο έχει και ευαισθησίες.

Είπα πως όποιος ξέρει να ξεχωρίσει με μία ματιά το τάδε σκύλο ράτσας (και ειδικά ράτσα όχι και τόσο δημοφιλή στη χώρα μας), έχει ασχοληθεί με το θέμα. Κάποιος ασχολείται με κάτι επειδή τον ενδιαφέρει. Όταν τον ενδιαφέρει και το κάνει με μεράκι έχει και συγκεκριμένες ευαισθησίες στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Χ Ψ τυχαίος τύπος που θα πάει να πάρει "ρατσατο" από πετ σοπ, δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει αν το σκυλί είναι Jack russell ή beagle ή terrie. Και τα τρία μαζί να του δείξεις, ίσως θεωρήσει το ένα σαν καθαρόαιμο και τα άλλα ως μίξεις με άλλες ράτσες.

Επίσης αυτός που θέλει να κάνει τη μόστρα του με το ρατσάτο, θα προσπαθήσει να την κάνει επιδυκνείοντας και το χρηματικό ποσό της αγοράς (σε άλλες περιπτώσεις "Ω ! Ω ! έδωσα 1200 ευρώ για τον σκύλο, φοβερή ράτσα φοβερές γραμμές κλπ κλπ" χωρίς να ξέρει τί και πώς και σε άλλες περιπτώσεις "Ω ! Ω ! άσε πήρα καθαρόαιμο με 200 ευρώ !! Μιλάμε για φοβερή ευκαιρία !! Ε να μωρέ, άμα ψαχτείς λίγο, όπως εγώ, βρίσκεις").

Και ξανά, δική μου άποψη, (το τονίζω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων), όποιος ασχοληθεί να μαζέψει ένα οτιδήποτε ζώο από το δρόμο, δεν το κάνει ούτε για μόστρα ούτε για τίποτα. Το κάνει γιατί αγαπάει το ζώο και στη δική του συνείδηση δεν μπορεί να το αφήσει έτσι. Άρα θα πράξει και αναλόγως. Και από όσο έχω δει τριγύρω, τέτοια άτομα και το αναφέρουν, και ψάχνουν το άτομο για να το επιστρέψουν, και εάν δεν βρουν σε Χ χρονικό διάστημα, τότε το δίνουν για υιοθεσία.

Με το τσιπ, απλά κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Γιατί το κολάρο με τον Α Β τρόπο μπορεί να αφαιρεθεί πριν φτάσει ο σκύλος στα χέρια του ατόμου που θα το προστατεύσει. Το τσιπ όμως ...

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αν υπηρχε θέμα επιβολής φόρων, οι φιλοζωικές θα εβαζαν τσιπ σε όσα σκυλια βρίσκουν???? δεν νομιζω...
δεν μπορώ να καταλαβω όμως γιατι δαιμονοποιούμε την εξέλιξη της τεχνολογιας?
κάποτε δαιμονοποιήθηκε ο υπολογιστης... όλοι εχουμε και ας ξερουμε πόσο εύκολο κανουμε τον εντοπισμό και την παρακολουθηση μας.... λιγο μετά τα κινητα, το αυτό....

Πάντα το καινούργιο επρεπε να ντύνεται με μανδύα φόβου.... ειναι στη φύση του ανθρωπου να μην του αρεσει το ξεβόλεμα από όσα ηδη γνωρίζει.
Οι φιλοζωικες βαζουν γιατι βοηθαει, κανεις ομως δε γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στο μελλον. Και δεν ειναι καθολου απιθανο, ισα ισα, ειναι πολυ πιθανο, να επιβληθουν οι φοροι. Δεν κρίνω αν ειναι δίκαιο ή αδικο, θα το κανω μολις διαβασω την υπουργικη αποφαση.
Η δαιμονοποίηση που λες εχει βαση, γίνεται επειδη παντα ενυπαρχει ο κινδυνος στα χερια ορισμενων κάθε τεχνολογική, βιολογικη, ιατρικη κλπ εξελιξη να χρησιμοποιηθεί για τους χειριστους σκοπους. Κανε μια αναδρομη στο παρελθον και σκεψου. Παραδειγμα πρώτο, ατομικη βόμβα. Τεχνολογικο θαυμα της εποχης, τι επακολουθησε; Παραδειγμα δευτερο. Κλωνοποιηση. Μη μου πεις οτι δε σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει μια μερα να γινεται ανεξέλεγκτα, χωρις ηθικους φραγμους και με τεραστιες αρνητικες συνεπειες για την ανθρωποτητα. Φυσικα ολα μπορουν να γίνουν , μπορει να μη γινει και τιποτα αλλα ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση, οχι να δαιμονοποιούμε αλλα να σκεπτομαστε μελλοντικα, επομενως να αναλυουμε τις πιθανες επιπτωσεις και τους κινδυνους καθε νεας καταστασης. τα ζωα σκεφτονται μονο το παρον, οι ανθρωποι ευτυχως και το μελλον

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Οι φιλοζωικες βαζουν γιατι βοηθαει, κανεις ομως δε γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στο μελλον. Και δεν ειναι καθολου απιθανο, ισα ισα, ειναι πολυ πιθανο, να επιβληθουν οι φοροι. Δεν κρίνω αν ειναι δίκαιο ή αδικο, θα το κανω μολις διαβασω την υπουργικη αποφαση.
Η δαιμονοποίηση που λες εχει βαση, γίνεται επειδη παντα ενυπαρχει ο κινδυνος στα χερια ορισμενων κάθε τεχνολογική, βιολογικη, ιατρικη κλπ εξελιξη να χρησιμοποιηθεί για τους χειριστους σκοπους. Κανε μια αναδρομη στο παρελθον και σκεψου. Παραδειγμα πρώτο, ατομικη βόμβα. Τεχνολογικο θαυμα της εποχης, τι επακολουθησε; Παραδειγμα δευτερο. Κλωνοποιηση. Μη μου πεις οτι δε σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει μια μερα να γινεται ανεξέλεγκτα, χωρις ηθικους φραγμους και με τεραστιες αρνητικες συνεπειες για την ανθρωποτητα. Φυσικα ολα μπορουν να γίνουν , μπορει να μη γινει και τιποτα αλλα ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση, οχι να δαιμονοποιούμε αλλα να σκεπτομαστε μελλοντικα, επομενως να αναλυουμε τις πιθανες επιπτωσεις και τους κινδυνους καθε νεας καταστασης. τα ζωα σκεφτονται μονο το παρον, οι ανθρωποι ευτυχως και το μελλον

Αλλο καχυποψία προς κατι νέο και αλλο δαιμονοποιηση του....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kαλά, το τσιπάκι δεν το λες και νέο...

Για μένα είναι διεθνώς δοκιμασμένη πρακτική και αποτελεί κοινή λογική η τοποθέτηση του. Μου κάνει τεράστια εντύπωση που κολλάει ο κόσμος μερικες φορές.... Συνήθως είμαι υπέρ του να ζυγίζονται τα πράγματα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δε βρίσκω κανένα επιχείρημα εναντίον του τσιπακίου (εκτός απ'τα 30 ευρω...)! Απόλυτα ανώδυνο για το σκύλο, τοποθέτηση σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για μια ζωή, δίνει δυνατότητες καταγραφής και ταυτοποιησης.

Τι άλλο θέλετε από ένα κόκκο ρυζιού?

D

Deleted member 14614

Guest
Η ακτινοβολία του microchip, σύμφωνα με έρευνες, είναι ιδιαίτερα χαμηλή-σχεδόν μηδενική. Τώρα, από εκεί και πέρα, είναι μια αναγκαιότητα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση κάποιος να μπορεί να είναι 100% σίγουρος ότι δεν θα χάσει το σκύλο του. Και εφόσον χαθεί, τότε, αν δεν υπάρχει τρόπος εντοπισμού του, πάει...
Ως προς το τατουάζ, προτιμώ το microchip. Το τατουάζ με παραπέμπει σε πιο απάνθρωπες καταστάσεις. Το πιο βασικό για εμένα είναι μέσω του microchip να βρεθούν οι ανεύθυνοι που παρατάνε τα σκυλιά τους, αλλά αυτό είναι μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σε αυτό, βέβαια, φταίει και ο Κτηνιατρικός Σύλλογος, ο οποίος δεν καταχωρεί εγκαίρως τα στοιχεία. Τα δικά μου ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί και μου είπαν ότι σε 6 μήνες θα γίνει. Μου αρέσει που κατηγορούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως τεμπέληδες...
Τέλος, συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο θέμα "βρωμάει". Και δεν ανήκω στους φαντασιόπληκτους (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον:p). Αλλά το κάνω για το καλό του σκύλου μου, όχι για το δικό μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.421
Το πιο βασικό για εμένα είναι μέσω του microchip να βρεθούν οι ανεύθυνοι που παρατάνε τα σκυλιά τους, αλλά αυτό είναι μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σε αυτό, βέβαια, φταίει και ο Κτηνιατρικός Σύλλογος, ο οποίος δεν καταχωρεί εγκαίρως τα στοιχεία. Τα δικά μου ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί και μου είπαν ότι σε 6 μήνες θα γίνει. Μου αρέσει που κατηγορούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως τεμπέληδες...
Δεν έχει καμμία σχέση, ο χρόνος καταχώρησης από τον σύλλογο, με την αναζήτηση χαμένου σκύλου. Επίσης...δεν μπορείς να ξέρεις ποιές είναι οι συνθήκες εργασίας, για να τους αποκαλείς τεμπέληδες. Και τέλος...τι άλλο κατά την γνώμη σου, εκτός του συλλόγου, μπορεί να φταίει, που σου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, το να βρίσκονται μέσω του τσιπ, όσοι παρατούν τα σκυλιά τους;

Τέλος, συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο θέμα "βρωμάει".
Δηλαδή; Σε τι πιστεύεις ότι "βρωμάει";

D

Deleted member 14614

Guest
Δεν έχει καμμία σχέση, ο χρόνος καταχώρησης από τον σύλλογο, με την αναζήτηση χαμένου σκύλου. Επίσης...δεν μπορείς να ξέρεις ποιές είναι οι συνθήκες εργασίας, για να τους αποκαλείς τεμπέληδες. Και τέλος...τι άλλο κατά την γνώμη σου, εκτός του συλλόγου, μπορεί να φταίει, που σου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, το να βρίσκονται μέσω του τσιπ, όσοι παρατούν τα σκυλιά τους;
Γιατί δεν έχει? Δηλαδή, αν χάσει κάποιος τον σκύλο του, τον βρει κάποιος άλλος, ο δεύτερος πάει σε κτηνίατρο και δεν τον βρει καταχωρημένο, ποιος θα φταίει? Ας μη μιλήσω για τους ίδιους τους κτηνιάτρους που δεν ασχολούνται συνήθως με το να ενημερώσουν για τα microchips...
Εγώ δεν αποκάλεσα κανέναν τεμπέλη. Είπα απλώς ότι είναι αστείο να κατηγορούνται άλλοι ως τέτοιοι ενώ υπάρχουν και χειρότερα. Πάντως, μην τρελαθούμε ότι έχουν τέτοιο φόρτο εργασίας που δεν προλαβαίνουν να καταχωρήσουν τις αιτήσεις... Λες και είναι και εκατομμύρια...
Στη συγκεκριμένη χώρα, θεωρώ ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας να ασχοληθεί το κράτος με τα σκυλιά. Γι'αυτό και τρέχουν άνθρωποι να κάνουν τη δουλειά της αστυνομίας και των δήμων με το να βρίσκουν σκυλιά στους δρόμους. Διαφωνείς?
Δηλαδή; Σε τι πιστεύεις ότι "βρωμάει";
Προσωπική άποψη, μιας και κάνουμε κουβέντα εδώ, είναι ότι εφαρμόζονται στα κατοικίδια αρχικά, προκειμένουν να εφαρμοστούν και στους ανθρώπους στη συνέχεια. Ήδη έχει προταθεί αυτό στην Αμερική και την Ιαπωνία. Συμφωνώ ότι "φέρνει" πολύ σε Όργουελ.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
στην προκειμένη περίπτωση δε βρίσκω κανένα επιχείρημα εναντίον του τσιπακίου (εκτός απ'τα 30 ευρω...)! Απόλυτα ανώδυνο για το σκύλο, τοποθέτηση σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για μια ζωή, δίνει δυνατότητες καταγραφής και ταυτοποιησης.

Τι άλλο θέλετε από ένα κόκκο ρυζιού?
Αντικατασταστησε τη λεξη σκύλο με τη λεξη ανθρωπο και αμεσως θα καταλαβεις γιατι κολλάει ο κόσμος. Τα ιδια μπορει να ισχυσουν, τα ιδια να ειπωθουν. Πρωτα για να μαστε καταγεγραμμένοι, επειτα για να μη χανόμαστε και παει λέγοντας..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.421
Γιατί δεν έχει? Δηλαδή, αν χάσει κάποιος τον σκύλο του, τον βρει κάποιος άλλος, ο δεύτερος πάει σε κτηνίατρο και δεν τον βρει καταχωρημένο, ποιος θα φταίει?
Αν χάσεις τον σκύλο σου, παίρνεις αμέσως στον σύλλογο και ζητάς επείγουσα καταχώρηση των στοιχείων. Είναι τόσο πολύ εύκολο.

Εγώ δεν αποκάλεσα κανέναν τεμπέλη. Είπα απλώς ότι είναι αστείο να κατηγορούνται άλλοι ως τέτοιοι ενώ υπάρχουν και χειρότερα. Πάντως, μην τρελαθούμε ότι έχουν τέτοιο φόρτο εργασίας που δεν προλαβαίνουν να καταχωρήσουν τις αιτήσεις... Λες και είναι και εκατομμύρια...
Αρα...τους αποκαλείς τουλάχιστον...δις τεμπέληδες!!!
Ξαναλέω και δεν θα το επαναλάβω άλλη φορά, γιατί δεν έχει νόημα...που ξέρεις εσύ...εγώ...οποιοσδήποτε, τι καθήκοντα έχουν εκεί οι άνθρωποι που εργάζονται; Λες η μοναδική τους απασχόληση, να είναι η καταχώρηση των microchip; Για ξανασκέψου το...

D

Deleted member 14614

Guest
Αν χάσεις τον σκύλο σου, παίρνεις αμέσως στον σύλλογο και ζητάς επείγουσα καταχώρηση των στοιχείων. Είναι τόσο πολύ εύκολο.
Ωραία, από εδώ και πέρα να αρχίσουμε να χάνουμε τα σκυλιά μας, μπας και φιλοτιμηθούν οι κύριοι να περάσουν τα στοιχεία. Που ξέρεις, μπορεί να σου κάτσει!:)

Αρα...τους αποκαλείς τουλάχιστον...δις τεμπέληδες!!!
Ξαναλέω και δεν θα το επαναλάβω άλλη φορά, γιατί δεν έχει νόημα...που ξέρεις εσύ...εγώ...οποιοσδήποτε, τι καθήκοντα έχουν εκεί οι άνθρωποι που εργάζονται; Λες η μοναδική τους απασχόληση, να είναι η καταχώρηση των microchip; Για ξανασκέψου το...
Αφού δεν ξέρεις κι εσύ, τότε γιατί τους υπερασπίζεσαι με τέτοιο πάθος?
Η καταχώρηση των microchip είναι υποχρέωσή τους. Ας δούλευαν σε καμιά ιδιωτική εταιρεία με αυτούς τους ρυθμούς και θα ήθελα να δω αν θα κρατούσαν τη δουλειά τους τότε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia