Συγγνώμη για το off-topic, αλλά έτσι πρέπει! Αντε, να ανεβαίνουμε λίγο!!!χαχαχαχαχαειλικρινα μου εφτιαξες τη μερα και ηταν πολυ ασχημη το πρωι χαχαχαχαχα
![]()
Συγγνώμη για το off-topic, αλλά έτσι πρέπει! Αντε, να ανεβαίνουμε λίγο!!!χαχαχαχαχαειλικρινα μου εφτιαξες τη μερα και ηταν πολυ ασχημη το πρωι χαχαχαχαχα
![]()
Τι να σου κάνω βρε που μου πήρες για σκύλα ένα νυμφίδιο, μια γατούλα του σεξ, μια εξώλλης και προώλης τροτέζα και κοκότα!!! Η άλλη ήταν τουλάχιστον τίμια...![]()
σοβαρά τώρα-τα άλλα θηλυκά περνάνε πιό ψύχραιμα τους οίστρους τους?
Όταν είχε οίστρο της αδελφής μου το σκυλί είμασταν όλοι σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Μόλις άκουγε το κελιδί στην πόρτα ήταν σφαίρα απο πίσω να την κοπανήσει και όποιος ήταν έξω περίμενε το οκ για να μπει, όλοι οι σκύλοι της περιμέτρου κάνανε παρέλαση απο τον δρόμο και της κατουρούσανε συνέχεια στην πόρτα, ένας δε που την είχε βάλει στο μάτι την έστηνε με τις ώρες λίγο πιο κάτω δίπλα σε ενα στυλο της ΔΕΗ και περίμενε αν θα βγει και εμείς κοιτάγαμε απο το παράθυρο αν έχει φύγει για να την βγάλουμε έξω ενώ η δικιά μας κλαψούριζε με τις ώρες απο μέσα. Ασε δράμα ...ήταν αυτές οι μέρες!!
Εξηγείται με το που λες ψέματαΕγω θεωρω πως κακώς μας εφυγε η Ήρα και δεν την προσέξαμε την πρώτη φορα. Τρελλαινεται κι αυτη αλλά είναι ήπια περίπτωση. Νομιζω παντως πως την πρωτη φορα ήταν πιο τρελλαμένη να φύγει. Κοιτούσε στην πόρτα το μυαλό της έξω και έκλαιγε όταν ερχοταν κάποιο αρσενικο και μετα έφευγε. Αυτη τη φορά που είχε οίστρο ούτε που με ενόχλησε, ούτε που είχε το μυαλό της να φύγει...λες να ξεθύμανε την πρώτη και τωρα έβαλε μυαλό; Πάντως ήταν πολύ χαλαρή σαν να ειναι συνηθησμένες μέρες. Αυτο πως εξηγείται;:-k