Πρώτη θαλασσοεξόρμηση 2011 - Εύβοια

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γιατι το μερος πολυδιαφημιζεται και ειναι και πολυ ωραιο και ανοιγει η ορεξη ολο και περισσοτερων...:)

Ποσοι νομιζεις απο το φορουμ μπορουν να κανουν ελευθερο καμπινγκ ?? Γιατι ας πουμε εγω δεν εχω ξανακανει κ τωρα που ειπα οτι το τριημερο του Αγιου θα παω Καλαμο ειχα καποιους ενδοιασμούς !!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ποσοι νομιζεις απο το φορουμ μπορουν να κανουν ελευθερο καμπινγκ ?? Γιατι ας πουμε εγω δεν εχω ξανακανει κ τωρα που ειπα οτι το τριημερο του Αγιου θα παω Καλαμο ειχα καποιους ενδοιασμούς !!
παρα πολλοι νεοι αλλα και μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι ειναι λατρεις του ελευθερου camping!
Αρκει να αφηνουν τον χωρο οπως ακριβως τον βρηκαν.....γιατι εχει και "φυσιολατρες" που μονο φυσιολατρες δεν ειναι....:(

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Γιατι το μερος πολυδιαφημιζεται και ειναι και πολυ ωραιο και ανοιγει η ορεξη ολο και περισσοτερων...:)
αυτο ειναι καλο ice....τα ομορφα πραγματα πρεπει να τα μοιραζομαστε....ας γινουν κι αλλονων παραδεισοι....
οταν τα σεβομαστε οπως τους αξιζει φυσικα και δεν τα μολυνουμε..........

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
αυτο ειναι καλο ice....τα ομορφα πραγματα πρεπει να τα μοιραζομαστε....ας γινουν κι αλλονων παραδεισοι....
οταν τα σεβομαστε οπως τους αξιζει φυσικα και δεν τα μολυνουμε..........
Σαφώς. Απλα μπαινοντας στη θεση των αλλων υποθετικα παντα, θα μπορουσε μια τετοια εξελιξη να μην ειναι απιθυμητη αν και οχι κατακριτέα...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ προσωπικά δεν παραθέτω τις φωτο τόσο για να μοιράζομαι τους 'παραδείσους', η Ελλάδα έχει πολλούς εξάλλου, φτάνει να ψάξεις... - κ αυτή την παραλία στην τύχη την πετύχαμε.
Προσωπικά, θέλω πιο πολύ να περνιέται το μνμ ότι οι διακοπές με τον 4ποδο φίλο σου μπορούν να είναι απολαυστικές!
Το να σεβόμαστε το περιβάλλον που μας φιλοξενεί, όπου κ αν είναι αυτό, το θεωρώ απαραίτητο κ επιβάλλεται!

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
παρολο που δε λετε ποια παραλια ηταν (με μια ματια στο google earth κανει μπαμ το ποια ειναι), μπορειτε να μου πειτε αν πηγατε με καραβακι απο ραφηνα η αν πηγατε μονο με αμαξια μεσω χαλκιδας και ποση ωρα κανατε?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εγώ προσωπικά δεν παραθέτω τις φωτο τόσο για να μοιράζομαι τους 'παραδείσους', η Ελλάδα έχει πολλούς εξάλλου, φτάνει να ψάξεις... - κ αυτή την παραλία στην τύχη την πετύχαμε.
Προσωπικά, θέλω πιο πολύ να περνιέται το μνμ ότι οι διακοπές με τον 4ποδο φίλο σου μπορούν να είναι απολαυστικές!
Το να σεβόμαστε το περιβάλλον που μας φιλοξενεί, όπου κ αν είναι αυτό, το θεωρώ απαραίτητο κ επιβάλλεται!

Μπραβο κ πολυ καλα κανεις Νατασσα γιατι δεν το εχουμε ολοι!! Δλδ εγω φοβαμαι λιγο να το κανω γιατι ειμαι κ λιγο απειρος κ δεν εχω κ την κατάλληλη παρεα για τέτοιου ειδους εξορμήσεις ΑΛΛΑ σιγουρα θα το προσπαθησω πολυ για να κανω διακοπες με το παιδι μου τουλαχιστον τον Αυγουστο !!

Τελικα ο Καλαμος απο εκει που πηγατε ειναι κοντα ???

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
παρολο που δε λετε ποια παραλια ηταν (με μια ματια στο google earth κανει μπαμ το ποια ειναι), μπορειτε να μου πειτε αν πηγατε με καραβακι απο ραφηνα η αν πηγατε μονο με αμαξια μεσω χαλκιδας και ποση ωρα κανατε?
Είπαμε βρε παιδιά, κατα τύχη τη βρήκαμε. Πέρυσι στα ταξιδιωτικά που κάναμε γράφαμε κ τα ονόματα των παραλιών, μια κ τα γνωρίζαμε.
Η Εύβοια είναι γεμάτη από τέτοιες παραλίες κ Βόρεια κ Νότια! ;-)

Με καράβι πήγαμε από Ραφήνα-Μαρμάρι, ναι.

Τελικα ο Καλαμος απο εκει που πηγατε ειναι κοντα ???
Δε νομίζω ότι είναι πολύ κοντά ο Κάλαμος (κεντροανατολική Εύβοια), αν αναλογιστώ ότι το Μαρμάρι (Ν. Εύβοια) απέχει από τη Χαλκίδα 120+ χλμ, ενώ ο Κάλαμος 65. ;-)

Τώρα που θα ξαναπάμε, θα μάθω περισσότερες πληροφορίες για το μέρος ;-)

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
cisse για αρχη βρες παρεουλα που παει ελευθερο. ετσι την πρωτη φορα που θα πας θα κοζαρεις τι παιζει... μετα το κανεις και μονος σου.
οχι οτι ειναι κατι δυσκολο. απλα για να σου φυγει η ιδεα ;-)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
cisse για αρχη βρες παρεουλα που παει ελευθερο. ετσι την πρωτη φορα που θα πας θα κοζαρεις τι παιζει... μετα το κανεις και μονος σου.
οχι οτι ειναι κατι δυσκολο. απλα για να σου φυγει η ιδεα ;-)

Θα παω τωρα του Αγιου Πνευματος ελευθερο στον Καλαμο που η παρεα πηγαινε απο τα παιδικα τους χρονια εκει κ μου ειπαν οτι ειναι πολυ ωραια!
Απλα δεν μπορω να παρω το σκυλο μου εκει γιατι θα ειμαι ο μονος κ θα ειναι αλλα 6ατομα που δεν εχει κανενας κ καποιοι απο αυτους δεν τρελενονται κ για σκυλια κ ΔΕΝ μπορουν με γνωσεις να με βοηθησουν αν γινει κατι εκει ΚΟΛΑΩ πιο πολυ !!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Είπαμε βρε παιδιά, κατα τύχη τη βρήκαμε. Πέρυσι στα ταξιδιωτικά που κάναμε γράφαμε κ τα ονόματα των παραλιών, μια κ τα γνωρίζαμε.
Η Εύβοια είναι γεμάτη από τέτοιες παραλίες κ Βόρεια κ Νότια! ;-)

Με καράβι πήγαμε από Ραφήνα-Μαρμάρι, ναι.

Δε νομίζω ότι είναι πολύ κοντά ο Κάλαμος (κεντροανατολική Εύβοια), αν αναλογιστώ ότι το Μαρμάρι (Ν. Εύβοια) απέχει από τη Χαλκίδα 120+ χλμ, ενώ ο Κάλαμος 65. ;-)

Ναι το ειδα και εγω στο χαρτι απλα ειχα την εντυπωση οτι ειναι νοτια!! Και εκει μου ειπαν οτι ειναι πολυ ωραια παντως για να ξερετε αν θελετε ποτε να πατε θα σας πω κ περισσοτερα μετα του Αγιου!!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
νοτια ευβοια πας με 3 τροπους:
α) από Ραφήνα-Μαρμάρι 1 ωρα με το καράβι (λιγο τσουχτερο το εισιτηριο)
β) από Αγ. Μαρίνα-Στύρα 1και 15' ως Αγ.Μαρίνα, 45' ως Στυρα με το καραβι, 30' ως Μαρμαρι(φθηνοτερο εισιτηριο)
γ) οδικώς μέσω Χαλκίδας 2,5 - 3 ώρες
Μετά από το Μαρμαρι ανάλογα σε ποια παραλία επιλέξεις να πας, κανεις απο 30'-1,5 ωρα για τις πιο απομακρυσμένες
δείτε εδω αν ενδιαφερεστε http://www.e-karystos.gr/

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καταπληκτικές φωτογραφίες !!! Καλό καλοκαίρι - εύχομαι να είναι οι πρώτες από πολλές ...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μπράβο σας κορίτσια! Τέλειες φωτογραφίες και τρισευτυχισμένα σκυλούνια :love:
Το καλύτερο για μένα είναι ο "Γκογκόλ στα κάρβουνα" αχαχαχαχχα έλιωσα!
Πάντα τέτοια :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ο κάλαμος είναι νεκρός.........
και οι βόθροι των άπειρων μαγαζιών που άνοιξαν όταν τον έμαθαν όλοι και έγινε και η άσφαλτος είναι ακριβώς κάτω απο εκεί που στρώνει ο κόσμος την πετσέτα του (στην ακροθαλασσιά)
τα δε άπειρα μαγαζιά αυτά ,τα οποία άνοιξαν φυσιολάτρες οικολόγοι ντόπιοι που μόνο την κονόμα δεν είχαν στο μυαλό τους :p πλένουν τα πιάτα τους και σφουγγαρίζουν μόνο με αλισίβα ξύδι και άλλα φυσικά προιόντα
γενικά....ούτε ένας δεν έχει τύχει να πάθει δερματικό απο ηλιοθεραπεία ή κολύμπι εκεί.........
βέβαια αυτά είναι στην παραλία με τα μαγαζιά-στην δίπλα είναι λίγο καλύτερα :p καθότι η θάλασσα είναι τεράστια και όοοοοοοοοοτι και να πετάξεις μέσα το αραιώνει :p:p:p

(μία υποσημείωση ήταν αυτό περισσότερο περι του θέματος "να μάθει όλος ο κόσμος που είναι οι παραλίες οι ωραίες".......αποχαιρέτησα τον κάλαμο για πάντα πρίν 13 χρόνια αλλά έχω πολύ καλές αναμνήσεις να κρατάω)

επίσης
το τι φυσιολάτρες οικολόγους έχω γνωρίσει τα τελευταία 30 χρόνια που κάνω ελεύθερο κάμπινγκ ούτε που λέγεται,,,,,,,,,
ούτε καν αναμμένη γόπα δεν έχουν πετάξει στην αμμουδιά......

εκείνα τα καταπληκτικά αυτοκίνητα τα οποία επιβάλλεται να παρκάρουν επι της άμμου και δίπλα στην σκηνή........που τα πάς???

αμ εκείνοι οι φυσιολάτρες που βλέπουν σκύλο και καλούν το λιμενικό γιατί ο σκύλος μπορεί να έχει απο χολέρα μέχρι πανούκλα και η σπιναλόγκα δεν έχει ούτε Μάινα ούτε Ματσούκα πιά???????

δεν πά να έχει το σκυλί βιβλιάριο με όλα τα εμβόλια και να το έχεις με το λουρί του δίπλα στην σκηνή σου? αυτοί έχουνε μικρά παιδιά και φοβούνται τις αρρώστιες..........γιαυτό πρίν φύγουν παρατάνε τα σκουπίδια τους εκεί ,για να μην κουβαλάνε τα μικρόβια.........

προσωπικά ομολογώ ότι αναγνωρίζω την παραλία με το αρβανίτικό της όνομα αλλά πραγματικά το Μαρμάρι και η Κάρυστος έχουν άπειρες παραλίες-όποιος έχει γνώση ελευθερου κάμπινγκ και ξέρει ότι δεν θα φυσάνε βορειάδες ας πάει άφοβα-κάποια θα βρεί κάπου θα αράξει.....
το μόνο που ισχύει δυστυχώς μέχρι πέρυσι τουλάχιστον είναι η ύπαρξη άπειρων δρομακίων που οδηγούν σε στάνες ή ανεμογεννήτριες οπότε η χρήση GPS είναι επιβεβλημένη (προσοχή ,όχι navigator-αυτά έχουν μόνο κεντρικούς δρόμους) καθότι ταμπέλες δεν υπάρχουν
τα κορίτσια πέρασαν μία περιπέτεια πηγαίνοντας εκεί-τις πήρα και στον λαιμό μου ίσως-αλλά ευτυχώς είχαν σήμα τα κινητά και τις καθησύχασα....."αφού βλέπετε την θάλασσα πηγαίντε προς τα εκεί-η Ευβοια είναι στενό νησί,δεν πρόκειται να σας τελειώσουν τα καύσιμα και να μείνετε στην μέση του πουθενά.....κι αν γίνει κι αυτό θα έρθω με μπιτόνια βενζίνη όπου κι αν είστε!!!!!!!"

ΥΓ
με ενδιαφέρει πάρα πολύ το όνομα του καταπληκτικού κτηνίατρου προς τα εκεί. παρακαλώ να το έχω με πμ

στο google earth εννοείται πως κάποιος που "καταλαβαίνει" βρίσκει παραλίες άνετα
προσοχή στους βοριάδες μόνο

Επίσης σημείωση για άτομα με σκύλους-προσοχή στα κοπάδια με αγριοκάτσικα,ορισμένα συνοδευονται και απο σκύλους που δεν θα τους έλεγες κοινωνικοποιημένους......

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εχουμε κανενα νεο απο την Δευτερη θαλασσοεξορμηση 2011 - Ευβοια ?
''Χαπι'' αποκατασταης εθισμενων αναγνωστων-ταξιδευτων εγω δεν εχω παρει ακομα απο την διαχειριση...:p:cool:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εχουμε κανενα νεο απο την Δευτερη θαλασσοεξορμηση 2011 - Ευβοια ?
''Χαπι'' αποκατασταης εθισμενων αναγνωστων-ταξιδευτων εγω δεν εχω παρει ακομα απο την διαχειριση...:p:cool:
Λίαν συντόμως ;-)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Βρε κοριτσια....τι απιθανο μερος ειναι αυτο?!:eek:Τι ωραια που περασατε!!!Καλα οι φωτογραφιες η μια καλυτερη απο την αλλη!Μπραβο!

Υ.Γ: Ρε σεις κ παρτε κ μενα το κακομοιρο το Αχαιο του χρονου...Σας υποσχομαι σε μια γωνιτσα θα κατσω....ουτε που θα με καταλαβετε!Για την σκυλα βεβαια δε βαζω το χερι μου στη φωτια :p