ο κάλαμος είναι νεκρός.........
και οι βόθροι των άπειρων μαγαζιών που άνοιξαν όταν τον έμαθαν όλοι και έγινε και η άσφαλτος είναι ακριβώς κάτω απο εκεί που στρώνει ο κόσμος την πετσέτα του (στην ακροθαλασσιά)
τα δε άπειρα μαγαζιά αυτά ,τα οποία άνοιξαν φυσιολάτρες οικολόγοι ντόπιοι που μόνο την κονόμα δεν είχαν στο μυαλό τους

πλένουν τα πιάτα τους και σφουγγαρίζουν μόνο με αλισίβα ξύδι και άλλα φυσικά προιόντα
γενικά....ούτε ένας δεν έχει τύχει να πάθει δερματικό απο ηλιοθεραπεία ή κολύμπι εκεί.........
βέβαια αυτά είναι στην παραλία με τα μαγαζιά-στην δίπλα είναι λίγο καλύτερα

καθότι η θάλασσα είναι τεράστια και όοοοοοοοοοτι και να πετάξεις μέσα το αραιώνει

(μία υποσημείωση ήταν αυτό περισσότερο περι του θέματος "να μάθει όλος ο κόσμος που είναι οι παραλίες οι ωραίες".......αποχαιρέτησα τον κάλαμο για πάντα πρίν 13 χρόνια αλλά έχω πολύ καλές αναμνήσεις να κρατάω)
επίσης
το τι φυσιολάτρες οικολόγους έχω γνωρίσει τα τελευταία 30 χρόνια που κάνω ελεύθερο κάμπινγκ ούτε που λέγεται,,,,,,,,,
ούτε καν αναμμένη γόπα δεν έχουν πετάξει στην αμμουδιά......
εκείνα τα καταπληκτικά αυτοκίνητα τα οποία επιβάλλεται να παρκάρουν επι της άμμου και δίπλα στην σκηνή........που τα πάς???
αμ εκείνοι οι φυσιολάτρες που βλέπουν σκύλο και καλούν το λιμενικό γιατί ο σκύλος μπορεί να έχει απο χολέρα μέχρι πανούκλα και η σπιναλόγκα δεν έχει ούτε Μάινα ούτε Ματσούκα πιά???????
δεν πά να έχει το σκυλί βιβλιάριο με όλα τα εμβόλια και να το έχεις με το λουρί του δίπλα στην σκηνή σου? αυτοί έχουνε μικρά παιδιά και φοβούνται τις αρρώστιες..........γιαυτό πρίν φύγουν παρατάνε τα σκουπίδια τους εκεί ,για να μην κουβαλάνε τα μικρόβια.........
προσωπικά ομολογώ ότι αναγνωρίζω την παραλία με το αρβανίτικό της όνομα αλλά πραγματικά το Μαρμάρι και η Κάρυστος έχουν άπειρες παραλίες-όποιος έχει γνώση ελευθερου κάμπινγκ και ξέρει ότι δεν θα φυσάνε βορειάδες ας πάει άφοβα-κάποια θα βρεί κάπου θα αράξει.....
το μόνο που ισχύει δυστυχώς μέχρι πέρυσι τουλάχιστον είναι η ύπαρξη άπειρων δρομακίων που οδηγούν σε στάνες ή ανεμογεννήτριες οπότε η χρήση GPS είναι επιβεβλημένη (προσοχή ,όχι navigator-αυτά έχουν μόνο κεντρικούς δρόμους) καθότι ταμπέλες δεν υπάρχουν
τα κορίτσια πέρασαν μία περιπέτεια πηγαίνοντας εκεί-τις πήρα και στον λαιμό μου ίσως-αλλά ευτυχώς είχαν σήμα τα κινητά και τις καθησύχασα....."αφού βλέπετε την θάλασσα πηγαίντε προς τα εκεί-η Ευβοια είναι στενό νησί,δεν πρόκειται να σας τελειώσουν τα καύσιμα και να μείνετε στην μέση του πουθενά.....κι αν γίνει κι αυτό θα έρθω με μπιτόνια βενζίνη όπου κι αν είστε!!!!!!!"
ΥΓ
με ενδιαφέρει πάρα πολύ το όνομα του καταπληκτικού κτηνίατρου προς τα εκεί. παρακαλώ να το έχω με πμ
στο google earth εννοείται πως κάποιος που "καταλαβαίνει" βρίσκει παραλίες άνετα
προσοχή στους βοριάδες μόνο
Επίσης σημείωση για άτομα με σκύλους-προσοχή στα κοπάδια με αγριοκάτσικα,ορισμένα συνοδευονται και απο σκύλους που δεν θα τους έλεγες κοινωνικοποιημένους......