Εγω παω στον χασαπη της γειτονιας μου και παιρνω αυτα που ξεκοκαλιζει τα ξεδιαλεγω και τα βραζω με ρυζι η μακαρονια πεταω και μπαγιατικο ψωμι μεσα στο ζουμι και τρωνε αλλα παντα με ξηρα τροφη μεσα,μερικες φορες κανα αυγο,καμια κονσερβα ψαρι σε προσφορα,μπανανες,πορτοκαλια.
Δεν το κανω καθε μερα 2-3 φορες την εβδομαδα,παρ ολα αυτα τρωνε και σκετη ξηρα.
Επισης ωμα μοσχαρισια κοκαλα,ληγμενα γιαουρτια με ψωμι,κ.τ.λ.
και αυτο γινεται για 4 σκυλους απο 60 μεχρι 70 κιλα,τα σκυλια τρωνε οπως εμεις μια ετσι μια γιουβετσι.
Και οποιος πει κατι για την ποιοτητα,πιστευω οτι και στην ξηρα δεν ειναι καλυτερης ποιοτητας το κρεας,ασε που και εμενα μου αρεσουν τα χαμπουργκερ και δεν ειμαι και πολυ της υγιεινης διατροφης.
Ολη η διαδικασια ειναι ευκολη 2 κατσαρολες 8 λιτρων,κρεας ψιλοκομμενο,μολις βρασει πεταω και το ρυζι το αφηνω 5 λεπτα να βρασει τελος, κλεινω το καπακι και τραβαει ολη νυχτα το μεσημερι ματζαρε,οταν κανει ζεστη μονο το βραδυ η πολυ πρωι,μεχρι 10 μηνων 3-4 φορες 12-18 μηνων 2-3 φορες την ημερα,και μετα μια φορα την ημερα(μεγαλοσωμα).
Ποτε δεν ειχα δερματικα η τριχωμα η καποιο αλλο προβλημα υγειας (διαροιες και τετοια)αλλα δουλευω με δυο ψυγεια στο σπιτι,οι καταψυξης ειναι παντα γεματες κρεατα(παιρνω και απο εναν φιλο που εχει βιολογικο κρεοπωλειο,και τα εχει ολα βακουμ με ημερομηνια ληξεως,μολις ληξουν ερχονται σε εμενα,καθαρο κρεας)
Τωρα βγαζει και το καρφουρ κρεατα για ζωα σε προσφορα.