Πώς να του βάλω κολλύριο; Πρόβλημα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θανο, τωρα πρεπει να τον υποταξεις. Του κλεινεις το στομα με φωνη και αποφασιστικοτητα και του βαζεις το φιμωτρο. Το στομα μπορεις να του το κλεισεις ετσι δεν ειναι?

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Ice σου λέω είναι αδύνατον. Τον κρατάω με όλο το σώμα αλλά είναι αδύνατον. Αμα πλησιάσει το χέρι με το κολλύριο κανει λές και του μπήγεις πυρωμένο σίδερο στα μάτια. Δεν μπορώ ούτε κατά διάνοια να του κρατήσω κλειστό το στόμα

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Σοβαρά δεν ξερω τι θα κανω. Αυριο σίγουρα θα πάω να του πάρω φίμωτρο. Αλλά το θέμα είναι πως αφενός επιβάλλεται να του βάζω το κολλύριο για 10 μέρες μιας και έχει σοβαρή μόλυνση και δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Οταν πλησιάσω με το κολλύριο προσπαθεί να φάει το χέρι μου. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι το σκύλο ποτέ. Τι να τον κρατάω με κεφαλοκλείδωμα και να προσπαθεί η μάνα μου να του βάλει, ο σκύλος απλά δεν συγκρατείται.Τινάζει λαιμό και πάει να δαγκώσει.ο σκύλος πάει να φάει το χέρι όποιο και να ναι. Μάλλον τον τσούζει. Τι να πώ. Γιατί άλλη φορα του είχα βάλει και δεν είχε πρόβλημα. Και πές ότι αύριο το πρωί του βάζω το φίμωτρο και το κολλύριο. Το βράδυ βλέποντας το φίμωτρο θα έχει την ίδια αντίδραση. Μεταμορφωνεται στιγμιαία σε δαίμονα της τασμανίας. Μετα από 5 λεπτα σουλατσάρει για χάδια και αγκαλιές. Τώρα ας πουμε ειναι στο πόδι μου κοντα και με κοιτάει με λατρεία. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
αν βαλεις το φιμωτρο την πρωτη φορα κ απλα τον εχεις ετσι να σουλατσαρει ανεμελα με αυτο για καποια ωρα κ μετα του βαλεις τις σταγονες?Ετσι νομιζω δε θα συνδεσει φιμωτρο=σταγονες=δαγκωνω οποιο χερι κατσει!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Το φίμωτρο δεν θα του αρέσει (όπως σε κανένα σκύλο άλλωστε). Το θεμα είναι πως αν δεν το γουστάρει να δώ πως θα του το βάλω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έπιασε σήμερα. Είναι πάρα πολύ γλυκός και τρυφερός. Δεν έχει ξαναπαρουσιάσει τέτοια συμπεριφορά και δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πρεπει να τον υποταξεις. Παση θυσια. Ειναι κομβικο το σημειο. Κλειστου το στομα με το χερι γερα, μερικες φορες να εξοικειωνεται με την ιδεα.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Βαλε καμια φοβερη λιχουδια μεσα στο φιμωτρο κ ας τον να εξοικειωθει λιγο με αυτο!μη του το βαλεις κατευθειαν κ με αγχος!Βεβαια καταλαβαινω οτι ισως δεν εχεις κ την πολυτελεια του χρονου!Οσο τριγυρναει στο μυαλο αυτα που εχουν γινει ηδη κ φοβασαι οτι το ιδιο θα συμβει την επομενη φορα τοση περισσοτερη δυναμη του δινεις κ ο μικρος καθε φορα θα αντιδραει ολο κ πιο εντονα!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Να τα μααας...τώρα έρχεται αγκαλιά και σε ανύποπτο χρονικό σημείο κοιτάει γύρω του να δεί αν πάω με κανένα χέρι να του βάλω κρυφά το κολλύριο. Παρεπιπτοντως δεν είναι κυριαρχικός απέναντι μου καθόλου. Και τον ταίζω με το χέρι κλπ. Πρώτη φορά αντιδρά έτσι. Μεγάλο πρόβλημα. Αυρίο φίμωτρο το πρώτο πράγμα. Απλά με απασχολεί μήπως αντιδράσει με αντίστοιχο τρόπο με το φίμωτρο

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Προσπαθησε να του το παρουσιασεις οσο πιο χαλαρα γινεται!Μην πας με την ιδεα οτι δε θα του αρεσει κ θα αντιδρασει ασχημα κτλ!Πηγαινε με στυλ!"Κοιτα τι φοβερο αξεσουαρ αποφασισα να σου βαλω σημερα!!Φοβερο?"Κ βαλε λιγο κοτοπουλακι μεσα!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Βαλε λιχουδιες μεσα στο φιμωτρο, Θανο...
Και βαλτον μεσα να τις φαει...
Λεμε και καμια χαζομαρα, να περναει η ωρα...
Χωρις παρεξηγηση ετσι?:D
Ολα θα πανε καλα...:)

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Κρίμα πάντως...δεν περίμενα να μου βγάλει σε μένα τέτοια επιθετικοτητα. Να πάει να μου φάει το δάχτυλο όταν πλησίαζε το κολλύριο...Τι να πώ. Αυριο θα πρέπει να το χειριστώ πολύ προσεκτικά με το φίμωτρο μην έχω τα ίδια με το φίμωτρο. Σίγουρα κάποια λιχουδιά μέσα και κάποια ώρα για να εξοικειωθεί. Και βλέπουμε.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Επειδή όλο αυτό το λιβάνισμα έχει εκνευρίσει μάλλον πολύ το σκύλο σου..
Αυτός το πήρε στραβά και εσένα δε σε βλέπω αποφασισμένο, δε βλέπω μέλλον..
Βρες λοιπόν έναν κτηνίατρο στη γειτονιά σου και "κλείστον" για τις επίμαχες μέρες να πηγαίνεις πρωί βράδυ να του βάζει αυτός το κολλύριο.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Αγόρασα φίμωτρο και πήγα στο γιατρό και του το βάλαμε μαζί. Οπότε το βραδυ ο νέος αγώνας:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Αντε ελπίζω το βράδυ να τα καταφέρεις, εχθές είχε εκνευριστεί ο φάτσας σου πιστεύω σήμερα να πάει καλύτερα. Περαστικά!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Θάνο να προτείνω και εγώ κάτι ; Αν προσπαθήσεις να τον μπερδέψεις για την χρήση του φίμωτρου ; Δηλαδή, αν βάλεις μέσα λιχουδιές την μία φορά, την δεύτερη του το φορέσεις και πάτε βόλτα, κλπ. ; Ούτως ώστε να μην ξέρει κάθε φορά που του βάζεις το φίμωτρο αν είναι για καλό ή για κακό ;

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Να ρωτησω κ εγώ κάτι τι ράτσα είναι ο σκύλος σου? Είχα κ εγώ τα ίδια προβλήματα κ με τα μάτια κ με τα αυτιά κ έχω γαλλικό μπουλντογκ. Τελικά βρήκα τη λύση μόνος μου εντελώς τυχαία τον έπαιρνα αγκαλιά του έπιανα τα πόδια κ τα χέρια σαν αρνάκι κ τον έβαζα να κάτσει στο μηρό μου με την κοιλιά του, μετά καποιος από πάνω του έβαζε η στα αυτιά η στα μάτια.. Αντιδρούσε πολύ λιγότερο από ότι όταν ήταν σε κάποιο πιο σταθερό μέρος τραπέζι, πάτωμα, καναπέ, νιπτήρα(τα είχα δοκιμάσει όλα)..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.