Πώς να του βάλω κολλύριο; Πρόβλημα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Αγόρασα φίμωτρο και πήγα στο γιατρό και του το βάλαμε μαζί. Οπότε το βραδυ ο νέος αγώνας:)
Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος; Τέσσερα χέρια είναι καλύτερα από δύο. Περισσότερη ηρεμία, λιγότερος πανικός. Μην παθαίνει και το σκυλάκι εγκεφαλικό κάθε φόρα. Στο τέλος, θα φτιάξεις την κερατίτιδα και θα τρέχεις στον γιατρό, για τα νεύρα του :rolleyes::p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
και προσπαθησε να τον αφηνεις λιγη ωρα με το φιμωτρο πριν βαλεις τις σταγονες γιατι ετσι και συνδεσει το φιμωτρο με τις σταγονες...θα τον κυνηγας καθε φορα που βλεπει φιμωτρο!
παντως η καλυτερη μεθοδος ειναι να του το κανεις ενω κοιμαται! δηλαδη ενω κοιμαται να συνηθησει να τον αγγιζεις και να του ανοιγεις το ματι,μετα απο μερικες φορες ριξτου και τις σταγονες!

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Θάνο περαστικά!

Τέτοια ζητήματα όντως τα αντιμετωπίζουν ευκολότερα 2 άνθρωποι μαζί, έτσι τα ξεπερνάω και εγώ.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε, απλά νομίζω ότι πρέπει να λύσεις άμεσα και το θέμα του τσαμπουκά του προς εσένα. Πιστεύω ότι το θέμα βλέπει το κολλύριο και "μου την πέφτει" θέλει κόψιμο.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Προσπάθεια πετυχημένη...Ουφ λαχάνιασαμε 3 άνθρωποι αλλά το καταφέραμε. Σε μένα δεν τσαμπουκαλευεται γενικώς ούτε ειδικώς. Οταν κρατάω το κολλύριο αν χείρας και πλησιάσω δεν θα αντιδράσει ούτε θα μου την πέσει ουτε καν. Οταν θα κανω την πρώτη απόπειρα να του βάλω θα φυγει. Μετά θα τον στριμώξω και θα αρχίσει να αγριεύει.Τέσπα πέρασε και αυτή η νύχτα. Κ Ο Λ Α Σ Η είναι όταν αγριεύει ο κερατάς. Λοιπόν τον κράταγε από τον κορμό και τα μπροστινά πόδια ακινητοποιημένο ο πατέρας. Εγώ (το πιο επικίνδυνο πόστο) του κράταγα την κεφάλα και η μάνα έσταξε τις σταγόνες. Μετά αμέσως λιχουδίτσα για την ταλαιπωρία που τράβηξε. -1 ημέρα λοιπόν Αλλες 9 μέρες. (Μην κοροιδεψετε αλλά έβαλα τα γάντια της μηχανής μην αρπάξω καμιά αδέσποτη) Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής . Τι θα έκανε κάποιος ο οποίος είχε πρέσα ή κανένα ροτι το οποίο αντιδρουσε τόσο μανιωδώς στην προσπάθεια για εφαρμογή του κολλύριου...Και το δεύτερο είναι η ανησυχία μου μήπως εν τέλει είναι όντως αλλεργικός στην σκόνη από τα πεύκα και τις κάμπιες...και εχουμε συχνά πυκνά την ανάγκη να βάζουμε κολλύριο...(!) Εφιάλτης. Α αυτό για τον ύπνο...την πρώτη φορά έπιασε..δεν τον ξαναπιάνω κορόιδο να του βάλω στον ύπνο. Τέσπα για σήμερα τη βγάλαμε. Είς αυριον λοιπόν

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θανο, καλο κουραγιο. Μπορει να το ψιλοσυνηθισει τωρα. Το κολπο ειναι μετα απο καθε προσπαθεια να εχει επιβραβευση. Οταν επεσε η σταγονα εδειξε να ποναει-τσουζει, η πιο πολυ η ιδεα του ειναι;

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Προσπάθεια πετυχημένη...Ουφ λαχάνιασαμε 3 άνθρωποι αλλά το καταφέραμε. Σε μένα δεν τσαμπουκαλευεται γενικώς ούτε ειδικώς. Οταν κρατάω το κολλύριο αν χείρας και πλησιάσω δεν θα αντιδράσει ούτε θα μου την πέσει ουτε καν. Οταν θα κανω την πρώτη απόπειρα να του βάλω θα φυγει. Μετά θα τον στριμώξω και θα αρχίσει να αγριεύει.Τέσπα πέρασε και αυτή η νύχτα. Κ Ο Λ Α Σ Η είναι όταν αγριεύει ο κερατάς. Λοιπόν τον κράταγε από τον κορμό και τα μπροστινά πόδια ακινητοποιημένο ο πατέρας. Εγώ (το πιο επικίνδυνο πόστο) του κράταγα την κεφάλα και η μάνα έσταξε τις σταγόνες. Μετά αμέσως λιχουδίτσα για την ταλαιπωρία που τράβηξε. -1 ημέρα λοιπόν Αλλες 9 μέρες. (Μην κοροιδεψετε αλλά έβαλα τα γάντια της μηχανής μην αρπάξω καμιά αδέσποτη) Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής . Τι θα έκανε κάποιος ο οποίος είχε πρέσα ή κανένα ροτι το οποίο αντιδρουσε τόσο μανιωδώς στην προσπάθεια για εφαρμογή του κολλύριου...Και το δεύτερο είναι η ανησυχία μου μήπως εν τέλει είναι όντως αλλεργικός στην σκόνη από τα πεύκα και τις κάμπιες...και εχουμε συχνά πυκνά την ανάγκη να βάζουμε κολλύριο...(!) Εφιάλτης. Α αυτό για τον ύπνο...την πρώτη φορά έπιασε..δεν τον ξαναπιάνω κορόιδο να του βάλω στον ύπνο. Τέσπα για σήμερα τη βγάλαμε. Είς αυριον λοιπόν
1)Oτι και να κανεις στον σκυλο σου ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να σου γρυλιζει...γι αυτο οι ιδιοκτητες μεγαλυτερων σκυλων μπορουν και βαζουν κολλυρια χωρις να ρισκαρουν τα χερια τους...αρα λυσε το προβλημα με το αγριεμα στο αφεντικο
2)οι καμπιες πευκων προκαλουν προβληματα σε ΟΛΟΥΣ τους σκυλους,απεφευγε τις σαν ο διαολος το λιβανι

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Και το δεύτερο είναι η ανησυχία μου μήπως εν τέλει είναι όντως αλλεργικός στην σκόνη από τα πεύκα και τις κάμπιες...και εχουμε συχνά πυκνά την ανάγκη να βάζουμε κολλύριο...(!) Εφιάλτης.
Ρώτα μήπως το συγκεκριμένο κολλύριο βγαίνει και σε μορφή κρέμας, σαν τζελ. Τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα απ' ότι με τις σταγόνες. ;)

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Η μαλλον τον πονάει. Λάθος μου π είπα ότι δεν τον πονάει. Πριν κανένα μήνα του έβαζα ένα άλλο και με άφηνε μια χαρά το καλό μου. Μάλλον αυτό τον τσούζει ή είναι τόσο ερεθισμένο το μάτι που τον πονάει υπερβολικά. Οπότε είναι μάλλον άδικο να πω οτι δεν πονάει

alexia-lucy

Member
8 Μαρτίου 2011
6
0
Κι εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα οταν επρεπε να της βαλω κολλυριο. Μολις το εβλεπε κρυβοταν κι αρχιζε να κλαιει. Ε τι να κανω κι εγω.. τυλιξα το κολλυριο με ζαμπον και το κρατουσα στο χερι μου .Ετσι λοιπον σηκωνα ψηλα το χερι μου και σηκωνε κι αυτη ψηλα το κεφαλι της. Της εριχνα απο ψηλα 10 επεφταν στο πατωμα 2 μεσα στο ματι . Αλλα αυτος ηταν ο μονος τροπος οποτε προμηθευσου με πολλα ζαμπονακια και κολλυρια και θα τα καταφερεις πιστευω γιατι οταν νιωθει οτι το κρατανε και το καταναγκαζουν αρχιζει να φοβαται και να κουνιεται σα τρελο.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
με τόσες πατέντες που εφευρίσκουμε για να κάνουμε καλά τα κοπριτάκια (!!!!) μας, ο κύρος γρανάζης έπρεπε να είμαστε.......:eek::eek:

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλημέρα παίδες. Δευτερη μέρα κολλύριου (έχει γίνει σημείο αναφοράς) και 3 προσπάθεια η σημερινή η πρωινή. Λοιπόν επειδή ο καυμένος αγχώνεται πάρα πάρα πολύ να τον αρπάζουμε 3 άτομα να τον καθηλώσουμε να του βάλουμε το ρημαδοκολλύριο σήμερα είπα να το πάρω πιο χαλαρά. Ξάπλωσα δίπλα του στο κρεβατάκι του τον χαιδολόγησα και τσούπ εμφάνησα το μισητό κολλύριο. Απλά απέτρεψε το βλέμμα αλλά δν έφυγε από κοντά μου. Πηγα να του βάλω και έφυγε από κοντά μου αλλά χωρίς αγριάδες κλπ. Απλά σηκώθηκε από το κρεβατάκι του και εφυγε λίγο πιο μακριά. Λοιπόν πήρα στο ένα χέρι σκυλομπισκότο και στο άλλο το κολλύριο. Πλησίασε τσαααακ πάει η μία μέσα στο μάτι. Πάρε μπισκοτάκι. Αλλά τις επόμενες ήταν πιο υποψιασμένος.. Υπενθυμιζω πως πρέπει 2 σε κάθε μάτι και πρωί και βράδυ. Ετσι από δώ απο κεί του χώνω και τη δεύτερη. Ωραίααα. Πάμε για το άλλο μάτι. Κραταγα στο αριστερό χέρι το κολλύριο τώρα και στο δεξί το μεζέ. Πιο δύσκολο αυτό. Μα από δω μα απο κεί του την έχωσα και την άλλη. Ωραια μια έμεινε. Μου ψιλογαύγιζε απαιτωντας τη λιχουδιά που τον κόλαζα και δεν του την έδινα αν δεν ερχόταν πολύ κοντά μου αλλά σημερα δεν γρύλισε καθολου. Εν τέλει για την τελευταια δόση έφερα το μεγαλύτερο μεζε. Ζαμπόν. Εκεί τα χασε όλα. Τι αναστολές τι να αλληθωρίζει για το αλλο χερι που κρατούσε το κολλύριο...ολη η προσοχή στο ζαμπόν. Κατάφερα και του έβαλα. Ωραίααα. Χωρις αγριάδες. Το θέμα είναι πως αυτη η διαδικασία πηρε κανενα 20λεπτο 30λεπτο...Τη δευτερα που έχουμε και δουλειά να δούμε τι θα κανουμε...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Οτι σας βρήκε σας βρήκε,,,, έλα θα ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα όλα καλά!!!! Και πάλι περαστικά και αγύριστα να είναι!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Θάνο κουράγιο ... θα τελειώσει και αυτή η δοκιμασία ! Λογικά όσο περνούν οι μέρες το κολύριο θα κάνει την δουλειά του και θα τον πονάει λιγότερο. Βλέπω πάντως να χρειάζεσαι καμία εβδομάδα διακοπές για να συνέλθεις μόλις τελειώσει η αγωγή του μικρού ... :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Aυτό που λέει η Αndromeda, όσο περνάνε οι μέρες θα τον πονάει λιγότερο και θα αλληθωρίζει περισσότερο με τους μεζέδες :p, πάντως είναι καλό που σταμάτησε το γρύλισμα και που δεν τον κρατάνε τρεις τώρα γιατί τον άγχωνε και αυτό.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Aυτό που λέει η Αndromeda, όσο περνάνε οι μέρες θα τον πονάει λιγότερο και θα αλληθωρίζει περισσότερο με τους μεζέδες :p, πάντως είναι καλό που σταμάτησε το γρύλισμα και που δεν τον κρατάνε τρεις τώρα γιατί τον άγχωνε και αυτό.
Καταλαβε ο μικρος οτι δεν το γλυτωνει οσο κ να γρυλιζει μαλλλον!Το δεχεται, με διαμαρτυριες μεν, αλλα το δεχεται!καλο ειναι αυτο!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Νομιζω οτι και με 2 γατες θα γινεται δουλεια, 1 για καθε ματι...!
Και σιγα μην τα κλεισει καθολου...:eek::maria:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.