Ρήξη χιαστού

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν είναι πολύ καλά, πονάει και το πόδι του είναι στον αέρα. Αυτές τις ημέρες μέχρι την εγχείρηση θα κινείται μέσα στο σπίτι και πολύ προσεχτικά.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
θα σου πω εγώ:
προετοιμάζεται όταν γίνει το ποδι του καλά, να ρίξει ενα τρίτο πέσιμο στον κουβά με την τρόφη
είναι στη φάση που φτιάχνει την τακτική του...

(σε μια προσπάθεια να γίνει πιο ελαφρύ το κλίμα)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δεν είναι πολύ καλά, πονάει και το πόδι του είναι στον αέρα. Αυτές τις ημέρες μέχρι την εγχείρηση θα κινείται μέσα στο σπίτι και πολύ προσεχτικά.
Πότε θα χειρουργηθεί τελικά?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
περαστικά και αγύριστα!!!
προσπαθήστε να μην επηρεαστεί ο μικρός απο το άγχος σας.....:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριστούμε. :)
Ευτυχώς λόγω φυλής δεν επηρεάζεται εύκολα. Είναι γεννημένος αισιόδοξος και ευτυχισμένος.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τώρα είδα Μυρτώ τις νέες "περιπέτειες" του Ελβις σου...
Τι να πω...

Καλή επιτυχία αύριο και όλα καλά θα πάνε...:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριστώ πολύ όλους. Μίλησα και με άλλο ορθοπεδικό που μου είπε ότι η τεχνική αυτή δεν ενδύκνειται σε μεγάλα ζώα, οπότε θα πάρω και μια δεύτερη γνώμη.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ευχαριστώ πολύ όλους. Μίλησα και με άλλο ορθοπεδικό που μου είπε ότι η τεχνική αυτή δεν ενδύκνειται σε μεγάλα ζώα, οπότε θα πάρω και μια δεύτερη γνώμη.
Και πολύ καλά θα κάνεις! Ηθελα κι εγώ να στο προτείνω αυτό.....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τώρα είδα το θέμα!
Περαστικά σας και καλή επιτυχία στο χειρουργείο!

Περιττό να πω ότι κατα-αγχώθηκα....ο Νόρρις κουτσαίνει εδώ και μια βδομάδα πότε λιγότερο, πότε περισσότερο :(
Αχ θα μας σκάσουν αυτά τα βρωμόσκυλα :rolleyes:

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Καλη αναρρωση στο ζωακι σου ευχομαι και ολα καλα να πανε! Αν και το ξερεις ηδη, θα στο πω κ εγω, προσοχη στο ''κατσικι style productions'' και τιποτε αλλο! Απο κει και περα ο,τι πει ο/η κτηνιατρος!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Βρε μπελας που σας βρηκε με τον παλαβο. :( Κι εγω πιστευω πως ολα θα πανε καλα! Θετικη σκεψη και προσοχη. Βαλτου τα 2 ποδια (4) σ'ενα παπουτσι που λενε. Περιορισε τον, τον καημενο τον μπουνταλα για να γινει καλα! Βαλτους σε ενα κρειτ τον καθεναν διπλα διπλα να τα λενε. :D Κι ασε τη Λουση βασιλισσα του σπιτιου οπως θα ηθελε! :)

Και το δικο μας το ριτριβερ τετοιο ατσουμπαλο πλασμα ειναι. 6 μηνες ταλαιπωρηθηκε πολυ με ενα διαστρεμμα. Αλλη φορα (αν και δεν τον διαλεξα αυτον τον σκυλο αλλα χορτασα τριχα, ατσουμπαλοσυνη και λαιμαργια) θα παρω ενα φαλακρο, ντελικατο, ανορεξικο.

Τι εγινε τελικα με τη δευτερη γνωμη?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευτυχώς έπεσα σε κτηνίατρο πολύ συζητήσιμο και συνεργάσιμο, που μου είπε να πάρω τον χρόνο μου για να αποφασίσω.
Ουσιαστικά η μία τεχνική είναι πιο απλή ενώ με την αλλή κάνεις τρύπες στο κόκκαλο. Η πρώτη τεχνική θέλει μεγαλύτερο περιορισμό μέχρι την αποθεραπεία (μπαίνει μόσχευμα) ενώ η άλλη είναι πιο σταθερή αλλά αν κάτι πάει στραβά μπορείς να έχεις μεγάλα προβλήματα με τον σκύλο. Να καταστραφεί μέχρι και το πόδι.

Last edited: