Ραδιο Αρβυλα 10/04/12

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Φυσικά κ ΕΙΜΑΙ τέλεια... :p

Η αισθητική μας σε ό,τι αφορά το χιούμορ κ τη σάτιρα προφανώς δεν συμπίπτει, οπότε συμφωνούμε ότι διαφωνούμε :)

Μπράβο djsoukis για τα λινκ, Όσοι έχετε χρόνο δείτε τα βίντεο, έστω κ για προβληματισμό.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Φυσικά κ ΕΙΜΑΙ τέλεια... :p

Η αισθητική μας σε ό,τι αφορά το χιούμορ κ τη σάτιρα προφανώς δεν συμπίπτει, οπότε συμφωνούμε ότι διαφωνούμε :)
A, ωραία! Άλλος τέλειος-τέλεια;

Μα αν δεν διεφερε η Αισθητικη θα ηταν ολοι ιδιοι. Και θα ηταν Ανιαρό και ''κλισέ''...:cool:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...και μπράβο τους... Μακάρι να έκαναν κι άλλοι.
Βασικά...το θέμα δεν είναι να μετρηθούμε πόσοι από εμάς, θα την δουν.
Το θέμα είναι, να την δουν όοοοολοι οι άλλοι :rolleyes:
...Φωνάζουμε γιατί δεν τα δείχνουν, φωνάζουμε γιατί τα δείχνουν!
Ο Έλληνας, ο ανισσόροπος Έλληνας κατ'εμέ, θα πρέπει κάποια στιγμή να δει τι θέλει γιατί χαϊρι δεν θα δει ποτέ αν φέρεται έτσι...
Ο σχολιασμός για το περιεχόμενο της σημερινής εκπομπής από μέλη του forum (που το θέμα του είναι ο σκύλος) είναι δυσανάλογα υπερβολικός σε σχέση με τον τηλεοπτικό χρόνο που αφιερώθηκε από τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα σχετικά με την κακοποίηση των ζώων...
...Για τα σφαγεία κ τα ζώα που υπόκεινται σε πειράματα, δεν μπορώ να πω κάτι... όσες φορές κ να το δω με παίρνουν τα ζουμιά (το λιγότερο). :(
Τα έχετε πει όλα...

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει, χτες βράδυ, ο ...λόγιος moderator, είναι θυμηθεί (βασανιστικά) δυό στίχους του μεγάλου Ελληνα, Οδυσσέα Ελύτη...
Δρόμοι περπατημένοι κι απερπάτητοι...
Ποιός τους εδιάβη πέρα?
Ποιός δεν τους πατεί?

Κατακαημένη Πλάση, που σε γήτεψαν...
όλοι οι τρελλοί του κόσμου και στρατήγεψαν...

Και, παραβαίνοντας όλους τους κανόνες της εκπαίδευσης και της συμπεριφοράς... να ξαπλώσει κάτω και να αγκαλιάσει τα σκυλάκια του... και να γίνει "ένα" μαζί τους...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Απλα θελω να πιστευω πως εμεις που ενδειαφερομαστε για την κακοποιηση των ζωων δεν περιμενουμε την τηλεοραση για να μαθουμε την αληθεια...

Υπαρχει το διαδυκτιο να μαθεις να ενημερωθεις και για τους περισσοτερους μας να αφυπνηστεις και γιατι οχι ,να συμμετεχεις σε καποιες οργανωσεις.(Αυτο ειναι το ζητουμενο).

Παντως επειδη η τηλεοραση απευθυνεται σε τεραστια μαζα του κοσμου μονο καλο θα μπορουσε να προσφερει η εκπομπη μετα την προβολη του επισοδιου αυτου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το χαζοκούτι ειναι το τελευταιο οχυρο του Ελληνα. Μετα την παρακμη στην οποια εχει περιελθει, μακαρι να μπορουσε να δωσει εστω και καποια ψυγματα ποιοτητας και ωφελιμων πραγματων σε καποιους τηλεθεατες. Προσωπικα δεν το πιστευω, ειδικα απο το "Ραδιο Αρβυλα"...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Σας παρακαλώ! Μπορεί η ελληνική τηλεόραση να παίζει συνήθως σκουπίδια και μάλιστα να ειδικεύεται στο καραμπασκλασαρία-trash, αλλά τη μαλακία της αμερικανικής τηλεόρασης που είναι επιφανειακό και reality trash, δεν την φτάνει καμιά. Και σας το λέω εγώ που έχω κάνει και Βέλγιο με τα ανεκδιήγητα βλαχοσκούπιδα των VTM και VT4 και έχω επίσης φάει περιφερειακό γερμανικό τηλεοπτικό σκουπίδι στη μάπα που μου φτάνει για ΕΙΚΟΣΙ ζωές!

Σοβαρά τώρα, εμένα μ' αρέσουν ορισμένα του Ράδιο Αρβύλα, όπως εκείνο το τρομερό βίντεο που κοροϊδεύει την ελληναρική προγονοπληξία πολύ πετυχημένα, κυρίως το ηλίθιο στακάτο και τον παρατονισμό των ελληνικών λέξεων της συγχρονης σκατοχαμουτζίδικης προφοράς. :p Σόρυ, γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και βδελύσσομαι το κράτος των Αθηνών από τα γεννοφάσκια μου. Ένα τρομερό καλό που μου έκανε η ρινοπλαστική εγχείριση που έκανα για διάφραγμα είναι ότι όταν ξύπνησα, ως δια μαγείας είχε εξαφανιστεί η χαμουτζίδικη ηλίθια προφορά μου (μεγάλωσα στην Αθήνα γαρ) και τώρα μιλάω επιτέλους σαν άνθρωπος.

[video=youtube;khWwWAmSCdo]http://www.youtube.com/watch?v=khWwWAmSCdo[/video]

Ξέρει κανείς αν θα μπει το αφιέρωμα στην κακοποίηση των ζώων στο youtube?

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς ο Αντένα που είναι μοναχοφαγάς, δεν επιτρέπει στους Βοϊδαμερικάνους σαν κι ελόγου μου να δούμε το αριστούργημα, αν δεν έχουμε, λέει, συνδρομή!! Και φυσικά συνδρομή του Αντένα, που δε θα έπαιρνα ποτέ, αλλά λέμε τώρα, στο Καλαμποκιστάν δε βρίσκεις να πάρεις που να χτυπήσεις χάμω τον αποτέτοιο σου μπαμ-μπαμ-μπουμ!

Στο Τσιμπικάγο είναι άλλη υπόθεση βέβαια, αλλά αληθινή ελληνική τηλεόραση έχω δει μόνο στην πάλαι ποτέ Greek Town που κάηκε πρόσφατα προς μεγάλον κακοφανισμό μου και στους υπέροχους Spartan Brothers, που είναι κοντά στο Niles, έχουν τσάμπα πάρκιγκ και είναι μια χαρά άνθρωποι. Κι έχουν και τριών ειδών φέτα!

Ο Άγιος Λουδοβίκος επίσης δεν πιάνει Αντένα που να χτυπηθεί όλο το Dogforum.gr χάμω μπαμ-μπαμ-μπουμ! :p

Σοβαρά τώρα, νομίζει ο Αντένα ότι θα κερδίσει έτσι λεφτά;;

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Sara γιά προσπάθησε μέσω delicast.com . Συνδρομή ????? Ε Οχι δα, σιγά τό τρομερό κανάλι.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
To ανικανοποίητο κλασικά.., τι άλλο..

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα και κάτι άλλο..

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Μονο μπραβο εχω να πω για αυτη την κινηση.
Και ναι στους φιλοζωικους κυκλους τα περισσοτερα απο αυτα ειναι γνωστα, στους αλλους ομως? Το να κανει ο καθενας οτι μπορει απο την θεση που κατεχει ειδικα σε εποχες τρελλης λογοκρισιας ειναι κατι. Αλλωστε ολοι δεν φωναζουμε οτι μονο απο την παιδεια θα ξεκινησει και ισως αλλαξει κατι?

Η κυρια με την γουνα δεν θα ενδιαφερθει πιθανως να δει την εκπομπη, μπορει ομως να την ειδε το παιδι της.

Καποιοι φιλοι με πηραν τηλεφωνο ρωτωντας πως θα βρουν ποιες εταιρειες κρεατος χρησιμοποιουν "ανθρωπινες" συνθηκες σφαγης. Δεν ηξερα να τους απαντησω αλλα σκεφτομαι οτι αν ισως χτυπησουν 1, 2, 10 τηλεφωνα στις ιδιες τις εταιρειες με αυτο το ερωτημα ισως αλλαξει κατι. Αν μαλιστα ρωτησουμε και για τις συνθηκες σταυλισμου και διαβιωσης των ζωων τους ισως αλλαξει κατι παραπανω.

Δεν περιμενω απο κανεναν να αλλαξει τον κοσμο. Αλλα εκτιμω αυτον που θα δωσει ενα χαστουκι για να αρχισουν τα πραγματα να κινουνται.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
εχουν καταργηθει και τα θενκς....
αρε αντμιν μαλον τα ζυγισες και ειδες θετικη την κινηση αλλα μας εχεις ξεβολεψει...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ευχαριστώ όλους σας που βοηθήσατε! :) Το κατέβασα ήδη και νόμιμα με το keepvid. Τώρα πρέπει να βρω χρόνο και τρόπο να το δω όταν δεν είναι μπροστά το Μουφ διότι άμα ακούει σκυλιά να υποφέρουν μου συγχίζεται.

Εδώ έχουν μπει πολύ αυστηροί νόμοι για της συνθήκες σφαγής των προς βρώσιν ζώων και μάλιστα τρυπώνουν συχνά οι δημοσιογράφοι κρυφά με κάμερες για να πιάσουν στα πράσα όσους δεν ακολουθούν το νόμο και μετά τους πιάνει ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας της πολιτείας τους.

nosma

Member
4 Οκτωβρίου 2011
10
0
Μπα, οι ίδιες μαλακίες. Μου ζητάει συνδρομή... :rolleyes:
Συνδρομή αποκλείετε να σου ζητάει το webtv! ..
Απλά δεν παίζει εκτός Ελλάδος λόγο αντικρουόμενων συμφερόντων με το ΑΝΤ1 Satelite (το οποίο όντος έχει συνδρομή)...