Το χαζοκούτι ειναι το τελευταιο οχυρο του Ελληνα. Μετα την παρακμη στην οποια εχει περιελθει, μακαρι να μπορουσε να δωσει εστω και καποια ψυγματα ποιοτητας και ωφελιμων πραγματων σε καποιους τηλεθεατες. Προσωπικα δεν το πιστευω, ειδικα απο το "Ραδιο Αρβυλα"...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Σας παρακαλώ! Μπορεί η ελληνική τηλεόραση να παίζει συνήθως σκουπίδια και μάλιστα να ειδικεύεται στο καραμπασκλασαρία-trash, αλλά τη μαλακία της αμερικανικής τηλεόρασης που είναι επιφανειακό και reality trash, δεν την φτάνει καμιά. Και σας το λέω εγώ που έχω κάνει και Βέλγιο με τα ανεκδιήγητα βλαχοσκούπιδα των VTM και VT4 και έχω επίσης φάει περιφερειακό γερμανικό τηλεοπτικό σκουπίδι στη μάπα που μου φτάνει για ΕΙΚΟΣΙ ζωές!
Σοβαρά τώρα, εμένα μ' αρέσουν ορισμένα του Ράδιο Αρβύλα, όπως εκείνο το τρομερό βίντεο που κοροϊδεύει την ελληναρική προγονοπληξία πολύ πετυχημένα, κυρίως το ηλίθιο στακάτο και τον παρατονισμό των ελληνικών λέξεων της συγχρονης σκατοχαμουτζίδικης προφοράς.

Σόρυ, γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και βδελύσσομαι το κράτος των Αθηνών από τα γεννοφάσκια μου. Ένα τρομερό καλό που μου έκανε η ρινοπλαστική εγχείριση που έκανα για διάφραγμα είναι ότι όταν ξύπνησα, ως δια μαγείας είχε εξαφανιστεί η χαμουτζίδικη ηλίθια προφορά μου (μεγάλωσα στην Αθήνα γαρ) και τώρα μιλάω επιτέλους σαν άνθρωπος.
[video=youtube;khWwWAmSCdo]http://www.youtube.com/watch?v=khWwWAmSCdo[/video]
Ξέρει κανείς αν θα μπει το αφιέρωμα στην κακοποίηση των ζώων στο youtube?