Ροτβάιλερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.304
Τα διάβασες τα κείμενα;
Ειδικά το πρώτο;
Η έβγαλες συμπέρασμα για το τι θέλει να πει ο έρμος ο mod, από τους τίτλους μόνο;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
soko, αμα θες να παρεις ημιαιμο rott και να πληρωσεις και απο πανω ποιοι ειμαστε εμεις που θα σε εμποδισουμε?

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0
Τα διάβασες τα κείμενα;
Ειδικά το πρώτο;
Η έβγαλες συμπέρασμα για το τι θέλει να πει ο έρμος ο mod, από τους τίτλους μόνο;
οχι τα διαβασα ... τωρα αν δεν καταλαβα κατι σορρυ λαθος μου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.304
Να βοηθήσω λοιπόν, λίγο περισσότερο...

Εγραψες:
... κ οσο για το εκτροφεας ειπα οτι μπορω να καλυψω τα εξοδα π εχει δωσει στο σκυλι και κατι παραπανω αλλα δεν μπορω αυτα τα 5 κ 6 ....
Και στο κείμενο που σου έβαλα, το οποίο έχει γραφτεί με τιμές του 2007, αναφέρονται αναλυτικά τα έξοδα που έχει ένας εκτροφέας για κάθε κουτάβι γέννας. Μπορείς λοιπόν, να έχεις τώρα μια γενική άποψη, για το πόσο μπορεί να του κοστίζει ενός σωστού εκτροφέα, μιά γέννα του.

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0
Να βοηθήσω λοιπόν, λίγο περισσότερο...

Εγραψες:

Και στο κείμενο που σου έβαλα, το οποίο έχει γραφτεί με τιμές του 2007, αναφέρονται αναλυτικά τα έξοδα που έχει ένας εκτροφέας για κάθε κουτάβι γέννας. Μπορείς λοιπόν, να έχεις τώρα μια γενική άποψη, για το πόσο μπορεί να του κοστίζει ενός σωστού εκτροφέα, μιά γέννα του.
ερχεσαι στα λογια μ λεει γυρω στα 2 αυτα μπορω να τ καλυψω. τα 4 και βαλε δεν μπορω καταλαβες?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι αν τύχει ένα πρόβλημα υγείας στο σκύλο? Κανένα χειρουργείο? Μιας φίλης μου η ημίαιμη σκυλίτσα (40 κιλά παρακαλώ) χρειάστηκε χειρουργείο γιατί της βγήκε το έντερο καθώς ενεργούνταν. Πάνω από 500€ χειρουργείο και νοσηλεία... Σε μια τέτοια περίπτωση τι κάνεις? Θα πείς "Συγγνώμη γιατρέ, δεν έχω τόσα, κάνε ευθανασία"?

Last edited:

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0
Κι αν τύχει ένα πρόβλημα υγείας στο σκύλο? Κανένα χειρουργείο? Μιας φίλης μου η ημίαιμη σκυλίτσα (40 κιλά παρακαλώ) χρειάστηκε χειρουργείο γιατί της βγήκε το έντερο καθώς ενεργούνταν. Πάνω από 500€ χειρουργείο και νοσηλεία... Σε μια τέτοια περίπτωση τι κάνεις? Θα πείς "Συγγνώμη γιατρέ, δεν έχω τόσα, κάνε ευθανασία"?
Γιατι τα μπερδεύεται κ φυσικα για τετοιο λογο θα τα δωσο... απλα για την αγορα δεν μπορω να τα σκασω ετσι

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Μονο ροτ θες?
Μπορεις να κοιταξεις και για Ελβετικο ποιμενικο,ειναι παλαιας κοπης γερμανικος ποιμενικος με οχι καμπουρα ,βατραχοποδαρα,αυτια γαιδαρου και ουρα αλογου,ειναι εκπαιδευσιμος οπως ο αληθινος γερμανικος ποιμενικος.
Δεν τρωει ανθρωπους και υπαρχουν αγνοι εκτροφεις.
Τι εγινε ωρε παιδι εσυ δεν ελεγες εχτεσ οτι δεν θα μας γνωρισεις τον αληθινο ζουζουνο; Πως και αλλαξες βρε γνωμη; :)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
,,,,,,,,
τι ρατσα ειναι αυτος ο σκυλος στο προφιλ σου..??

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Γιατι τα μπερδεύεται κ φυσικα για τετοιο λογο θα τα δωσο... απλα για την αγορα δεν μπορω να τα σκασω ετσι
Αυτό που σου ξαναείπαν και μάλλον σου ξέφυγε είναι το εξής:
Υπολόγισε πόσα έξοδα θέλει ένας σκύλος τον μήνα, μάθε πόσο κοστίζει ένα εκτροφικό ροτβάιλερ, έπειτα διαίρεσε το κόστος του κουταβιού με τα έξοδα ανά μήνα και για όσους μήνες σου βγάλει μάζευε τα χρήματα σαν να είναι έξοδα σκύλου. Έπειτα, διάθεσέ τα για το κουτάβι σου, όταν τα μαζέψεις.
Σαν να παίρνεις σκύλο αύριο, δηλαδή, και να πρέπει να πληρώνεις τα έξοδά του.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@Sokos κανε μια βολτα στην σελιδα της φιλοζωικης του γερακα ή της Παλληνης...δεν θυμαμαι ακριβως τωρα...εχει περασει καιρος(κανα 2μηνο)...ειχανε μαζεψει οι εθελοντες ενα αρσενικο Ροτβαιλερ απο ενα εγκαταλελειμενο εργοστασιο...και ψαχνανε για υιοθεσια...θα ψαξω να σου βρω το ποστ στο fb...αλλα παραλληλα ψαξε κι εσυ...

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Αφού μιλάμε μόνο για ροτ, για ρίξε και μια ματιά εδώ:
http://paratrixa.skai.gr/main/search?utf8=✓&pet[type_id]=1&pet[breed_id]=48&pet[mixed]=2&pet[age]=0&pet[petsex_id]=0&pet[petcolor_id]=0&pet[pethair_id]=0&pet[petsize_id]=0&pet[neutered]=0&pet[ads_type]=adoption&commit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

Κι' εδώ:

21/6/13(3430)
Βρέθηκε θηλυκό Rottweiler στις 16 Ιουνίου στην Αγία Παρασκευή.
Ψάχνουμε το σπίτι της. Αν γνωρίζετε κάτι, παρακαλώ καλέστε στο 6956200975.
Είναι πολύ φιλική με ανθρώπους και ζώα, χαρούμενη και υπάκουη. Αν δε βρεθούν οι δικοί της, θα δοθεί για υιοθεσία. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (αρ. πρωτ. 1274/91).
------

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0
ευχαριστω πουασχοληθήκατε θα παρω τηλεφωνα κ για οτι νεο θα σας ενημερωσω

Status
Κλειδωμένο θέμα