Να πω εδώ δύο πραγματάκια...
Οι συμμετοχές είναι ακόμα σε πολύ χαμηλό επίπεδο από άποψης ενδιαφέροντος (συνολικά 5).
Το σεμινάριο αφορά
υποψήφιους ιδιοκτήτες και
όχι νέους ιδιοκτήτες. Το γράφω αυτό διότι οι νέεοι ιδιοκτήτες μπορεί να μην το βρουν ενδιαφέρον ακριβώς επειδή θα είναι εστιασμένο σε ανθρώπους που
θέλουν να αποκτήσουν σκύλο.
Οι εισηγητές θα ανακοινωθούν και σίγουρα θα είναι:
1. εκτροφέας ή έμπειρος ιδιοκτήτης σκύλων
2. ένας ειδικός συμπεριφοράς σκύλων
και πιθανόν κι ένας κτηνίατρος αν δούμε πως χρονικά είναι εφικτό, αλλά και πως είναι αναγκαίο!
να δηλωσω κι εγώ? με θετε?
ελπίζω μόνο να μη δουλεύω..
Εσύ θέλεις?
Κι εγώ θα ήθελα, αλλά βλέπω τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών και μου πέφτουν τ' αυτιά
Ειμαστε ακόμα πολύ μακριά απ' το μέγιστο αριθμό!
εχω δηλωσει συμμετοχη μεσω μαιηλ . απαντηση δεν εχω παρει πως θα μαθω αν εγινε δεκτη η αιτηση συμμετοχης ;
αν την έστειλες, τότε σίγουρα είσαι μέσα διότι όπως είπα το ενδιαφέρον είναι ακόμα πολύ περιορισμένο.
Γεια σας και από Πάτρα! Τελικά θα γίνει και εδώ κάτι αντίστοιχο? Γιατί αν είναι να γίνει, μη δηλώσω συμμετοχή για Αθήνα και πάρω τη θέση ίσως κάποιου που δεν έχει δυνατότητα να έρθει Πάτρα πχ.
Αν δεν γίνει στην Αθήνα, δεν ξέρω αν θα γίνει στην Πάτρα... στην Πάτρα ο στόχος είναι 15 άτομα, με μίνιμουμ τα 10! Σίγουρα θα γίνει η προσπάθεια ωστόσο.
Επειδή κάποιοι έστειλαν mail και δεν έχουν λάβει ακόμα απάντηση (αυτό συμβαίνει σε όσους έστειλαν από Παρασκευή απόγευμα κι ένθεν) θα θέλαμε να δείξουν λίγη κατανόηση. Το Σάββατο ο ΕΟΝΑ είχε Σεμινάριο και ο φόρτος εργασίας ήταν ιδιαίτερα αυξημένο. Η απάντηση, αν δεν έρθει σήμερα, θα έρθει αύριο.